تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 5:42
کد خبر : 51212

برای تقویت دین و حجابم به ایران آمدم/تلاش رسانه‌ای وهابیت در شیعه هراسی

برای تقویت دین و حجابم به ایران آمدم/تلاش رسانه‌ای وهابیت در شیعه هراسی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس از یزد، دیدار با مستبصرین سایر کشورها اعم از زن و مرد که برای تحصیلات علوم دینی به ایران سفرکرده‌اند عمق نفوذ اسلام و انقلاب را در قلوب آزادی خواهان جهان و تشنگان تشیع نشان می‌دهد و

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس از یزد، دیدار با مستبصرین سایر کشورها اعم از زن و مرد که برای تحصیلات علوم دینی به ایران سفرکرده‌اند عمق نفوذ اسلام و انقلاب را در قلوب آزادی خواهان جهان و تشنگان تشیع نشان می‌دهد و اهمیت آرمان امام خمینی(ره)برای صدور اسلام به جهان خصوصاً شیعه و اسلام ناب محمدی بیش از گذشته نمایان می‌شود.

خانم حسنا لتانگ ازجمله مستبصرین اندونزیایی است که از طریق جامعه المصطفی در اندونزی برای آشنایی بیشتر با شیعه و تقویت دین خود و آزادی حجاب به ایران هجرت کرده است.

حتماً نام کشور اندونزی را به‌عنوان یک کشور مسلمان بارها شنیده‌ایم ولی بانفوذ وهابیت در سراسر کشورهای مسلمان به عمق فاجعه تهی کردن جامعه مسلمانان از احکام اسلامی توسط این فرقه ضاله اموی پی می‌بریم.

مستبصرین این کشور از خفقان رسانه‌ای وهابی‌ها علیه شیعه،  شیعه هراسی، حذف صفحات کتب مرجع اهل سنت در مورد ائمه اطهار(ع) در اندونزی از سوی وهابیت و تقیه شیعیان در این کشور برای حفظ جان و مالشان حرف‌های زیادی دارند که خبرنگار فارس در گفتگو خانم حسنا لتانگ که  به همت تبلیغات اسلامی چند روزی را مهمان یزدی‌ها بود؛ به گوشه‌ای از حرف‌های شنیدنی این بانوی مستبصر اندونزیایی می‌پردازد.

فارس: از چندسالگی شیعه شدید؟

لتانگ: تا ۱۶ سالگی اهل تسنن بودم و هیچ آشنایی با شیعه نداشتم و خانواده من هم اهل تسنن بودند. ۱۲ سال پیش از طریق یکی از اساتید در شهرم کتاب صحیح بخاری و صحیح مسلم که از کتب مرجع اهل تسنن بود؛ بدون حذفیات را مطالعه کردم و شیعه شدم.بسیاری از صفحات این کتاب در مورد حقانیت امامت و ائمه اطهار(ع) طی چند سال اخیر از سوی وهابیت حذف‌شده است.

فارس:حجاب در کشور ما چه وضعیتی دارد؟

لتانگ: در کشور من اهل تسنن حجاب دارند ولی به‌صورت یونیفرمی در مدارس و دانشگاه‌هاست.  بیرون از این مراکز اهمیتی به حجاب داده نمی‌شود. اکثر پوشش زنان و دختران بدن‌نماست و من واژه سلفون زده را برای این حجاب به کار می‌برم.

فارس: نظر خانواده شما درباره حجاب چگونه است؟

لتانگ:مادر من هم حجاب ندارد و اهل تسنن است.از وقتی‌که با شیعه آشنا شدم و به اهمیت حجاب در قرآن و اسلام پی بردم به دنبال یک الگو بودم تا به من بیاموزد. یکی از دوستانم که شیعه شده بود و تقیه می‌کرد از حجاب خوبی برخوردار بود و بدن‌نما نبود.از او علت پوشش را پرسیدم که من را به مکانی برد که شیعیان در آنجا رفت‌وآمد می‌کردند و با احکام اسلام و تشیع آشنا می‌شدند.

فارس: خانواده باحجاب شما مشکل داشت؟

لتانگ:وقتی با پوشش اسلامی به خانه برگشتم؛ مادرم مخالفت کرد و اقوام و همسایه‌ها حرف‌های زیادی به من و مادرم زدند که مواظب دخترت باش و حتماً برای او اتفاقی افتاده که روسری می‌پوشد.هنوز در آن موقع به مدرسه می‌رفتم و در حال مطالعه هم بودم و از حضرت زهرا(س) که تنها اسمی شنیده بودم کم‌کم با احادیث و زندگانی حضرت آشنا شدم و تصمیم گرفتم که الگوی خودم را  در حجاب حضرت زهرا(س) قرار دهم.

فارس: برای حفظ حجاب با مخالفت‌ها چگونه مبارزه می‌کردید؟

لتانگ:حجاب هزینه مادی هم در برداشت و من مجبور بودم برای رفتن به مدرسه از یونیفرم یعنی مانتوی بلند و روسری بلند استفاده کنم و در بیرون از خانه هم برای خودم لباس  و روسری که بدن‌نما نباشد خریداری کنم.مادرم پولی بابت روسری و حجاب به من نمی‌داد و من از دوستانم روسری کهنه و دست‌دوم می‌گرفتم و می‌پوشیدم. مادرم برای اینکه دیگر روسری نپوشم من را به اخراج از خانه تهدید کرد ولی این کار را نکرد ولی گفت دیگر حق ندارم با روسری همراه او بیرون بروم چون خیلی تحت‌فشار پچ‌پچ فامیل و همسایه‌ها قرار داشت و خجالت می‌کشید.طوری به من نگاه می‌کردند که انگار آدم فضایی دیده‌اند.

فارس: بعد از مدرسه به دانشگاه هم رفتید؟

لتانگ: بالاخره بعد از دبیرستان به دانشگاه هم رفتم.من در مدرسه شاگرداول بودم و می‌توانستم بورسیه شوم و رایگان در دانشگاه درس بخوانم.مادرم اول موافق درس خواندن من بود ولی اقوام و همسایه‌ها گفتند با این حجابی که دخترت دارد فردا هیچ‌کس به او کار نمی‌دهد و پولت را هدر می‌دهی. چون در کشور من از زنان بی‌حجاب برای کار به‌خصوص در فروشگاه‌ها به‌عنوان کالای جذب مشتری استفاده می‌کنند.

فارس: چگونه با جامعه المصطفی آشنا شدید؟

لتانگ:صبح به دانشگاه و عصرها هم به مرکز شیعه شناسی می‌رفتم.باخبر شدم که جامعه المصطفی آزمونی را برای پذیرش طلبه در ایران برگزار می‌کند و بورسیه می‌کند. همه اساتید عرفان و کلام و افرادی که آنجا بودیم به شهر دیگری که ۲۲ ساعت با شهر من فاصله داشت رفتیم و امتحان دادیم.در کمال ناباوری فقط من قبول شدم.

فارس: چگونه خانواده را برای آمدن به ایران راضی کردید؟

لتانگ: در اندونزی دختران را برای کار خانه‌داری به عربستان می‌فرستند و اغلب یا آسیب می‌بینند وبرمی گردند یا جنازه‌شان بازمی‌گردد. برای همین مادرم از همه طرف تحت‌فشار بود. من در طول مطالعه در مورد شیعه با «توسل» آشنا شده بودم و تصمیم گرفتم به امام رضا(ع)که در ایران است متوسل شوم.مادرم ناگهان موافقت کرد و گفت حتی حاضر است خانه و زمینش را بفروشد تا من به ایران بروم ولی دلیل موافقتش را نگفت. من درواقع برای اینکه بتوانم حجابم را حفظ کنم به ایران آمدم.

فارس: قبل از آمدن به ایران چه تصوری داشتید؟

لتانگ: وهابیت خیلی علیه ایران فعالیت رسانه‌ای دارد. کمتر کسی در مورد انقلاب اسلامی چیزی می‌داند.وهابیت شیعیان را کافر معرفی می‌کنند و تبلیغ می‌کنند که شیعه حضرت علی(ع) را پیامبر و خدا می‌داند و مردم هم باور کرده‌اند.

فارس: وهابیت چه فعالیتی دارد؟

لتانگ:اگر اهل تسنن به کتب اصلی و مرجع خود دسترسی داشتند حتماً به حقانیت شیعه و ائمه اطهار(ع) پی می‌بردند چون متأسفانه خیلی از صفحات کتب اهل تسنن در این موضوع توسط وهابیت حذف‌شده است و من وقتی به ایران آمدم کتب اصلی را مثل صحاح سته و صحیح بخاری و صحیح مسلم را دیدم.

فارس: شیعیان در اندونزی چگونه تبلیغ می‌کنند؟

لتانگ:هرچه شیعیان در رسانه‌های محدود خود به رفع شبهات وهابیت می‌پردازند ولی وهابیت آن را در رسانه‌هایش خنثی می‌کند.در عمل هم کسی جرئت ابراز شیعه بودن خود و حتی برگزاری مراسم دعا و یا عاشورای حسینی را ندارد و با حمله وهابیت روبرو می‌شود.

فارس: آیا مادر شما از شیعه شدن شما اطلاع دارد؟

لتانگ:چون شیعه در اندونزی بدنام است صلاح نیست کسی از این واژه استفاده کند و من به مادرم گفته‌ام که در ایران درس اهل‌البیت(ع)می‌خوانم چون در اهل تسنن اهل‌البیت(ع) را قبول دارند ولی نمی‌دانند که این ۱۲ نفر بعد از رسول خدا چه کسانی هستند. آن‌ها فکر می‌کنند خلفای بعد از رسول خدا جزء اهل‌البیت پیامبر هستند. و من در سفری که مادرم برای ازدواجم به ایران داشت او را با اهل‌بیت پیامبر(ص)آشنا کردم و قبول کرد. حتی نماز و وضوی مادرم هم مثل شیعیان است.

فارس: از ماجرای ازدواج خود بگویید.

لتانگ:من و همسرم آشنا نبودیم و هرکدام به‌صورت جداگانه به ایران برای تحصیل علوم دینی آمده بودیم. او سطح دو درس می‌خواند و من هم در سطح دو تحصیل می‌کردم. بعد از مدتی با افرادی که از اندونزی به ایران آمده بودند آشنا شدم و با آقای جعفر صدیق ازدواج کردم و دو فرزند به نام‌های یوسف احمد و یحیی مرتضی دارم.

 

فارس: همسرتان هم قبلاً اهل سنت بود؟

لتانگ: پدر همسرم ابتدا با خواندن کتاب اسرار الصلوه امام خمینی(ره) به زبان اندونزیایی را مطالعه می‌کند و شیعه می‌شود و سپس همسرم در سن ۱۴ سالگی و دیگر اعضای خانواده‌شان شیعه می‌شوند و جعفر صدیق برای تحصیلات علوم دینی به ایران می‌آید و هم‌اکنون هردوی ما در سطح سه حوزه تحصیل می‌کنیم.

فارس؟ اکنون نظر شما در مورد ایران چیست:

لتانگ:ایران تنها کشوری در جهان است که توانسته قانون حجاب اسلامی را اجرایی کند. گرچه عده‌ای رعایت نمی‌کنند ولی زنان مسلمان و باایمان با داشتن حجاب می‌توانند آزادانه در این کشور فعالیت کنند. من خدا را شکر می‌کنم که در این کشور هستم و مردم ایران هم باید بارها خدا را شکر کنند که آزادی دین‌دارند.من اگر به ایران نمی‌آمدم نمی‌توانستم چنین حجابی داشته باشم و حتی در مراسم عاشورا شرکت کنم.

فارس: در مورد انقلاب اسلامی چه دیدگاهی دارید؟

لتانگ: نعمت این انقلاب باعث شد که زنان و کلاً شیعیان محترم شمرده شوند و این‌همه به برکت انقلاب اسلامی است .و به برکت انقلاب اسلامی من توانستم به  ایران بیایم و دینم را تقویت کنم. از دهه فجر فهمیدم که انفجار نور است و امیدوارم این نور عالم‌گیر شود و همه از این نعمت برخوردار شوند.بزرگ‌ترین جمعیت شیعه که می‌توانند آزادانه اعتقادات خود را ابراز کنند ایرانیان هستند و در کشور من مراسم مذهبی شیعه و عاشورا ممنوع است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد