درمان روماتیسم با پلو زعفرانی چابهار/ با این غذای محل دوپینگ کنید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پلو زعفرانی یکی از غذاهای سنتی چابهار و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور، سلنیوم، فیبر، پروتئین و … است. برای بررسی خواص
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پلو زعفرانی یکی از غذاهای سنتی چابهار و حاوی ویتامینهای A، B، C، E، D، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور، سلنیوم، فیبر، پروتئین و … است.
برای بررسی خواص پلو زعفرانی چابهار و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص پلو زعفرانی چابهار
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص پلو زعفرانی چابهار گفت: این غذا به علت داشتن پروتئین بالا موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن میشود.
وی افزود: کلسیم، منیزیم، ویتامین D و سلنیوم موجود در پلو زعفرانی چابهار موجب استحکام استخوان و دندان میشود و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند.
عظمایی بیان کرد: تقویت سیستم عصبی، تقویت حافظه، پیشگیری از آلزایمر، تقویت سیستم قلبی عروقی، تقویت بینایی از دیگر خواص این پلوی بینظیر است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این پلو خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و باعث دفع عفونتهای بدن خواهد شد.
بیشتر بخوانید: غذایی محلی برای کنترل کلسترول خون/ این خوراک سلامت دندانهایتان را تضمین میکند
وی اظهار کرد: پلوی زعفرانی چابهار به دلیل داشتن انواع ویتامینها و املاح معدنی مفید موجب تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و مو میشود.
عظمایی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از شما در برابر انواع بیماریها از جمله سرطانها محافظت میکند.
این محقق پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف پلو زعفرانی برای زنان بسیار مفید است و موجب رفع سندروم پیش از قاعدگی میشود.
بیشتر بخوانید: درمان کمخونی با آش گیلدیک آذری/ کودکان و سالمندان مصرف این غذا را فراموش نکنند
وی اظهار کرد: درمان دردهای روماتیسمی (آرتریت روماتوئید) و دردهای مفصلی (آرتریت) خاصیت دیگر این پلوی خوشمزه است.
عظمایی گفت: از دیگر خواص فوق العاده این پلو میتوان به افزایش اسپرم و تقویت قوای جنسی، نشاط آور، آرامبخش قلب و اعصاب، رفع استرس، اضطراب و افسردگی اشاره کرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: این پلو به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است، البته زنان باردار نباید در مصرف این غذا زیادهروی کنند.
مواد لازم پلو زعفرانی چابهار (۶ تا ۷ نفر)
-مرغ ۲ کیلو
-برنج ۵ پیمانه
-پودر سبوس برنج یک قاشق غذاخوری
-پودر زیره یک قاشق چای خوری
-پودر میخک یک قاشق چای خوری
-پیاز متوسط ۲ عدد
-سیر ۲ تا ۳ حبه
-فلفل دلمهای یک عدد
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه پلو زعفرانی چابهار
-برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز نگینی شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب میپزیم.
-برنج را در آب و نمک خیس میکنیم.
-در قابلمه مناسبی یک پیاز را نگینی خرد میکنیم و با زردچوبه تفت میدهیم.
-سیرهای نگینی شده را با زیره و میخک به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
-فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه میکنیم.
-مرغ پخته شده را بدون آب، به پیاز و سیر اضافه میکنیم وکمی تفت میدهیم.
-سپس برنج را که از قبل خیس کردهایم به مواد اضافه میکنیم.
-در انتهای پخت غذا زعفران، نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
-هنگامی که آب برنج کم شد آن را دم میکنیم و بعد از ۴۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰