از رفراندوم حجاب تا بغض معلم قرآن

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ جامعه ایرانی در هفتهای که گذشت به استقبال تریبونهای نماز جمعهای رفت که قرار است متفاوت باشند، پس از حضور ساده و صمیمی حجتالاسلاموالمسلمین حاج علی اکبری، امام جمعه جدید تهران در میان نمازگزارن تهرانی، بسیاری از مردم به
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ جامعه ایرانی در هفتهای که گذشت به استقبال تریبونهای نماز جمعهای رفت که قرار است متفاوت باشند، پس از حضور ساده و صمیمی حجتالاسلاموالمسلمین حاج علی اکبری، امام جمعه جدید تهران در میان نمازگزارن تهرانی، بسیاری از مردم به خصوص ائمه جمعه و جماعات کشور از اقدامات او حمایت کردند. این هفته همچنین انتشار فیلم کتکخوردن دختر نوجوان از پسر سیرجانی و منع حضور حجتالاسلام زائری در تلویزیون به علت انتقاد از مجلس، واکنشهای بسیاری را در جامعه برانگیخت؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز این هفته همچنان به بررسی لایحه بودجه ۹۸ مشغول بودند. در بسته خبری «بر خط جامعه» مهمترین رویدادها و سوژههای اجتماعی ایکنا را گردآوردهایم که بازخوانی آن خالی از لطف نیست.
اگر رفراندوم برگزار شود، مردم به حجاب رأی میدهند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ نشست «گفتوگوی دختران و پسران انقلاب با علی مطهری در زمینه حجاب»، دوشنبه ۱۷ دیماه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سالن حکمت این پژوهشگاه برگزار شد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چرا حجاب در ایران اجباری است؟ اظهار کرد: مصلحت جامعه اقتضا میکند که حتی کسانی که به حجاب اعتقاد ندارند، آن را مراعات کنند، اما معتقدم اگر همین حالا رفراندوم درباره حجاب برگزار شود، مردم به آن رأی مثبت میدهند. گرچه دلیلی برای رفراندوم وجود ندارد و دلایل حفظ حجاب در جامعه از نظر شرعی و عقلی واضح است.
این ادعای مطهری نظرات موافق و مخالف بسیاری را در فضای مجازی برانگیخت؛ شماری از کاربران فضای مجازی با اعتراض به سخنان مطهری نوشتند که او میخواهد حکم خدا را به رفراندوم بگذارد، بعضی از منتقدان حجاب اجباری نیز ادعای او را پیشداوری دانستند.
متن گزارش ایکنا از این نشست را اینجا بخوانید.
نماز جمعه متفاوت تهران
سیره بزرگان متقدم و متأخر اسلام نشان میدهد که آنان به اهمیت نماز جمعه در رشد ابعاد فردی و اجتماعی انسان واقفاند و برای برپایی آن خون دلها خوردهاند، اما به نظر میرسد این فریضه قرآنی در سالهای اخیر به علت طعن و تبلیغات دروغین مخالفان دین، رویکرد جناحی و تندروی در بعضی تریبونهای نماز جمعه و سیاستگذاریهای نادرست برخی مسئولان فرهنگی کشور، شور و هیجان روزهای نخستین انقلاب را نداشته باشد.
با وجود این مسائل، مصلای تهران، جمعه ۱۴ دیماه، میزبان خیل پرشمار نمازگزارانی بود که خود را در هوای سرد زمستانی به این مکان رسانده بودند، خبرنگار ایکنا از حال و هوای این روز، نکاتی را حاشیهنگاری کرده است.
این گزارش را اینجا بخوانید.
کالای ایرانی؛ جوهره مفهومی استقلال
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکشنبه، ۱۶ دیماه، در مراسم اختتامیه چهارمین دوره جایزه فیروزه، اظهار کرد: یکی از شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی استقلال بود و کالای ایرانی جوهره مفهومی آن محسوب میشود. در واقع، حمایت از کالای ایرانی، توسعه اشتغال، رونق اقتصادی و تقویت امنیت ملی را فراهم میآورد.
صالحی افزود: کالای ایرانی را با دو برداشت میتوان بررسی کرد؛ کالای ایرانی در معنای عام کالایی است که در جغرافیا و اقلیم ایران به دست متخصصان داخلی تولید میشود، اما یک معنای خاص نیز برای آن وجود دارد که از سابقهای تاریخی و طولانی برخوردار است. روح ایرانی در هزاران سال تاریخ خود در کالاهایی که به دست مردمان این سرزمین تولید شده وجود داشته است. بعضی ملتها در طول تاریخ، کالاهای خود را سخت و بعضی دیگر لطیف ساختهاند، اما روح ایرانی همواره کالاهایی با صلابت و لطافت تولید کرده و ترکیب استواری و ظرافت بیانگر تلفیق مادیت و معنویت در تفکر ایرانی است که نشان میدهد ایرانیان همواره زندگی دنیایی را با معنویت، خاک را با آسمان و سنت را با نوآوری پیوند زدهاند.
آنچه خبرنگار ایکنا از سالن نمایشگاه چهارم فیروزه مشاهده کرد، غرفههایی کمتعداد و بیرونق با محصولاتی بسیار معمولی و قیمتی نهچندان ارزان بود. چهارمین جشنواره فیروزه حداکثر میتوانست جشنوارهای محلی برای اهالی بوستان گفتوگو باشد، چراکه هرگز در قواره یک جشنواره ملی نبود!
وزارت ارشاد به دنبال شفافیت مالی اوقاف است
سید عباس صالحی، روز سهشنبه، ۱۸ دیماه نیز به مجلس شورای اسلامی رفت و در جریان سوال سمیه محمودی، نماینده شهرضا و دهاقان در مجلس از وی پیرامون عدم شفافیت در نظام وقف در پاسخ به این سؤال گفت: توجه به نظام موقوفات میتواند مسیر حال و آینده را در حوزه این امر فرهنگی تداوم دهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با تأکید بر اهمیت شفافیت در نظام وقف عنوان کرد: وزارتخانه به دنبال شفافیت هر چه بیشتر در این نظام است که تقویت دولت الکترونیک یکی از موضوعاتی است که پیگیری میکنیم تا فضای کاغذ و مراجعات حضوری از بین برود و سامانههای گویا باعث مراجعه غیرحضوری شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر سامانههای فراوانی برای حوزه وقف داریم، اظهار کرد: این سامانهها باعث شده مراجعات کاغذی به حداقل برسد.
صالحی در ادامه با اشاره به چند حوزه که مورد شفاف سازی قرار گرفته، بیان داشت: نظام اسنادی اوقاف، نظام قراردادهای وقف، نظام پرداختهای مطابق قراردادها و نظام اجرای نیات واقفین از مهمترین حوزههایی است که مورد شفافیت واقع شده که البته این شفافیت نیازمند نظام حسابرسی پیوسته و آشکار است تا ترازهای مالی اتفاق بیفتد و بعدها در معرض افکار عمومی قرار گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به حضور خاموشی در سازمان اوقاف ابراز داشت: وقف، پایگاه تمدنی و اساسی برای حوزه خدمات فرهنگی، اجتماعی و دینی است که باید اعتمادسازی در آن صورت گیرد و رئیس جدید به دنبال دستیابی به این اهداف است.
یادآور میشود، وزیر ارشاد در همین جلسه به علت عدم قانعشدن نمایندگان مجلس درباره سؤالی دیگر که به حمایت از ناشران مربوط بود، سومین کارت زرد خود را دریافت کرد.
نشست صمیمی خبرنگاران با معلم قرآن
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ نشست «رسالت خبرنگاران در قرآن»، روز سهشنبه، ۱۸ دیماه، با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی و با حضور اصحاب رسانه، مدیران روابط عمومی و فعالان مجازی در سالن ابنسینای دانشکده علوم پزشکی تهران برگزار شد.
وی در این نشست با بیان اینکه در بیان معارف قرآن کریم و بهرهگیری از آیات الهی توجه لازم وجود ندارد، اظهار کرد: گاهی اوقات، بغضم میگیرد چراکه گمان میکنم چهل سال است مثل اصحاب کهف به خواب رفتهایم و معارف قرآن را به خوبی برای مردم بیان نمیکنیم. ای کاش چنین جلساتی را چهل سال قبل برای خبرنگاران و فعالان رسانهای کشورمان برگزار میکردم.
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی، خبرنگاران را از توهین و مسخره کردن در گزارشها و اخبار برحذر داشت و گفت: قرآن کریم در آیه «وَلَا تَسُبُّوا الَّذِینَ یَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ فَیَسُبُّوا اللَّهَ عَدْوًا بِغَیْرِ عِلْمٍ»(انعام، ۱۰۸) به ما میگوید که حتی حق نداریم به بتها و مظاهر شرک فحش بدهیم، چون در این صورت، مشرکان نیز از روی ناآگاهی به خداوند متعال فحش خواهند داد. آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا یَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَى أَنْ یَکُونُوا خَیْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَى أَنْ یَکُنَّ خَیْرًا مِنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَکُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ»(حجرات، ۱۱) نیز به صراحت مسلمانان را از مسخرهکردن یکدیگر و اسمگذاشتن بر روی هم باز میدارد.
این نشست به همت ستاد اقامه نماز و خبرگزاری ایکنا برپا شد و آغازی بر جلسات سخنرانی حجتالاسلام قرائتی در زمینه رسانه و فضای مجازی محسوب میشود.
گزارش ایکنا از این نشست را اینجا ببینید.
گفتوگوها
پیشگیری اعتیاد را از مهدهای کودک آغاز کنیم
ماریت قازاریان، رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی این هفته در گفتوگو با ایکنا؛ به تشریح برنامههای سازمان بهزیستی برای پیشگیری از اعتیاد در مهدهای کودک پرداخت و اظهار کرد: به هر میزان که برنامه پیشگیری از اعتیاد را ا از سنین پایینتر آغاز کنیم، موفقتر خواهیم بود. بر همین اساس سازمان بهزیستی برنامهای را تحت عنوان «مصونسازی خانواده محور کودکان زیر دبستان در برابر اعتیاد» آغاز کرده است که در این برنامه والدین کودکان آموزشهای لازم را دریافت میکنند.
وی با اشاره به اینکه به صورت مستقیم با بچهها ارتباط نداریم، گفت: برای پدرها و مادرها برنامهای ساختار یافته طراحی شده که در آن والدین به صورت داوطلبانه به مدت شش هفته و هفتهای یک بار تحت پوشش این برنامه قرار میگیرند و مربیان آموزش دیده مطالب تربیتی لازم برای پیشگیری از اعتیاد در بزرگسالی را به والدین ارائه میکنند.
قازاریان در ارزیابی میزان استقبال از این برنامه، گفت: استقبال بسیار خوب بوده است. البته با توجه به مشغله والدین برنامه را طوری زمانبندی کردهایم که بخش وسیعی از والدین بتوانند در آن حضور داشته باشند. از سوی دیگر برنامه با توافق والدین قابل تنظیم است و میتواند زمان آن متغییر باشد. با توجه به مشغله والدین بیشتر پدرها خواستار برگزاری این دوره آموزشی در روزهای پنجشنبه هستند. البته ریزشهایی هم داریم که طبیعی است و در همه جای دنیا اتفاق میافتد.
وی از بررسی خلأهای این برنامه طی مدت اجرا و رفع آن خبر داد و گفت: این برنامه از سال ۸۶ با مدل اجرای اجتماعی محور آغاز به کار کرد، ولی بررسیها نشان داد این مدل خلأهایی دارد. اصلاحات این طرح طی یک سال و نیم اخیر اجرا و طرح به صورت خانواده محور برگزار شد که شاهد موفقیت بیشتری هستیم.
عواقب مهریههای زیاد و کم برای زنان
فریده غیرت، وکیل دادگستری، این هفته در گفتوگو با ایکنا؛ در پاسخ به این پرسش که چند درصد درخواستهای مهریه از سوی بانوان با هدف گرفتن پول انجام میشود؟ گفت: به مسائل اجتماعی و حقوقی نمیتوان سطحی نگاه کرد و به نتیجه سطحی سریع رسید. امکان دستیابی سریع به نتیجه اکنون در جامعه ما رخ میدهد.
وی ادامه داد: نمیتوانیم منکر این مسئله شویم که مهریه اکنون به صورت یک حربه در دست بانوان است و برخی از آن سوء استفاده میکنند؛ این واقعیتی تلخ در جامعه ماست؛ اما اگر این مسئله را ریشهیابی کنیم، میبینیم که این سوءاستفاده از مهریه به خاطر حق طلاق مطلقی است که برای مرد وجود دارد و در قبال این حق مطلق، زنان از تعیین مهریه بالا و بعد هم از اجرای آن حسن استفاده و به اعتقاد من سوءاستفاده میکنند.
این گفتوگو را اینجا بخوانید.
کمکدرسیها واقعاً محدود میشوند؟
حیدر تورانی، سرپرست سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، در گفتوگو با ایکنا؛ در پاسخ به شبهه پیش آمده در مورد فعالیت انتشارات مدرسه با وجود ممنوعیت استفاده از کتب کمکدرسی در دوره ابتدایی، گفت: هدف از ایجاد انتشارات مدرسه انتشار کتب کمکدرسی نبوده است، بلکه این انتشارات درصدد بوده تا به برنامهها و کتب درسی سازمان پژوهش غنا بخشد.
وی کتابهای انتشارات مدرسه را در قالب داستان، رمان، علمی و آموزنده، سرگرمی، دانستنیها، بزرگداشت شخصیتها و… بیان کرد و گفت: آثار این انتشارات از جنس کتب کمکدرسی مؤسساتی همچون گاج و قلمچی نیست. در دوره کوتاهی این انتشارات به انتشار این دست از کتب کمکدرسی اقدام کرد که سپس این اقدام منتفی شد و در حال حاضر فعالیتی در این زمینه ندارد.
تورانی ممنوعیت چاپ کتب کمکدرسی را شامل انتشارات مدرسه نیز دانست و گفت: این انتشارات با کمکهای مالی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی اداره میشود و با مشکلات مالی برای اداره سیستم درونی خود مواجه است. علت این امر را باید در عدم انتشار کتب کمکدرسی دانست. صرفههای اقتصادی عرصه انتشار کتب کمکآموزشی بیش از منفعت آن است؛ همین دلیل باعث میشود که برخی زیر بار تبعیت از قانون ممنوعیت چاپ کتب کمکدرسی نروند؛ چه بسا اگر این انتشارات نیز همانند سایر همکاران خود در این عرصه درآمدزا فعالیت کرده بود، امروز با مشکلات مادی روبرو نبود.
این گفتوگو را اینجا بخوانید.
چرایی بازسازی عتبات عالیات، فرصتها و تهدیدها
اعتاب مقدسه از دیرباز کانون همبستگی اجتماعات و قلبی تپنده برای فرهنگ شیعی محسوب میشود. در این مکانهاست که عبادت خداوند متعال و ترفیع نام بلندمرتبه او به زیباترین وجوه نمایان گشته، آئینهای مذهبی و تعظیم شعائر محقق شده، معماری و نقوش اسلیمی با شکوهی دوچندان فرصت جلوهگری یافته و عهد مردمان هر روز و هر ساعت با امامان هدایت(ع) تمدید شده است. همچنین طی سدههای متمادی، کتابخانهها، مکتبها و مَدرسهای متعددی در کنار اعتاب مقدسه ایجاد شده است که آموزههای راستین اسلامی و شیعی را نسل به نسل به آیندگان انتقال میدهند و جانهای تشنه را از معارف ثقل اکبر و کبیر، قرآن و اهل بیت(ع) سیراب میکنند.
مردمان ایران نیز که اسلام و تشیع دین زیسته و مذهب غالب آنها در اعصار گذشته بوده، اعتاب مقدسه را کانون توجه مذهبی خود قرار دادهاند و برای درک والاترین تجربههای معنوی، تقویت همبستگی اجتماعی و … به زیارت حرم اهل بیت(ع) میشتابند و از داشتههای مادی و معنوی خود برای رونق هرچه بیشتر این مکانهای مقدس هزینه میکنند. چند سالی است که ستاد بازسازی عتبات با هدایت کمکهای مالی مردم، طرحهایی را مبتنی بر بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه در کشور عراق به اجرا گذاشته است. اینکه این طرحها در فرایند اجرای خود چگونه از پیوستار فرهنگی، جامعهشناختی و … بهره بردهاند، میتوانست موضوع نشستی چالشی باشد و مباحث منتقدان در فضای مجازی را به گفتوگویی حقیقی با متولیان امر بازسازی عتبات بدل کند.
از این روی و بنا بر رسالت قرآنی ایکنا؛ با مهدی سلیمانیه و راضیه شیخرضایی، اعضای گروه جامعهشناسی تشیع دانشگاه تهران و علیرضا رادان و میلاد جوادی، مسئولان فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات، به گفتوگو نشستیم؛ گفتوگویی پرکشش و البته پرتنش که بیش از نمایاندن اختلاف نظرها، بیانگر دلسوزی طرفین در دفاع از میراث شیعی و حب به اهل بیت(ع) بود.
بخش نخست این گفتوگوی چالشبرانگیز را اینجا بخوانید.
ارز رمزپایه اسلامی و چالشهای استفاده آن در کشور
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ از سال گذشته موضوع استفاده از ارزهای دیجیتال به صورت جدی در بخشهای مختلف جهان مطرح شد و بعد از مدتی آوازه آن به ایران هم رسید؛ این روند تا جایی پیش رفت که برخی از مردم به جای سرمایهگذاری در بانکها که نرخ سودشان هم در یک سال اخیر با کاهش روبرو بود، تصمیم گرفتند ریسک سرمایهگذاری بر روی ارز دیجیتالی را بپذیرند؛ سودی که اگرچه در حال افزایش است، اما هیچ ضمانتی برای کاهش ناگهانی آن وجود ندارد؛ نکته مهمتر اینکه بانک مرکزی تاکنون مشروعیتی به این نوع ارز نداده است.
کاوه منگلی، مدرس دانشگاه با اعتقاد به اینکه حل مسئله فقهی تنها چالش استفاده از ارزهای رمزپایه در کشور نیست، گفت: تضعیف بانک مرکزی و عدم هماهنگی با سیاستهای مالی و قوانین کشور، ریسک بالا، عدم امنیت، نرخ تبدیل و امثال اینها مواردی است که این ارزها را برای ورود به کشور با مشکل مواجه کرده است.
این گفتوگو را اینجا بخوانید.
بودجه
بودجه پیشنهادی حج و زیارت مشکلی برای تصویب ندارد
سیدحسن حسینی شاهرودی، سخنگوی فراکسیون حج و زیارت مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایکنا؛ درباره بودجه پیشنهادی حج و زیارت برای سال ۹۸ گفت: بودجهای که حج و زیارت از دولت دریافت میکند صرف هزینههای جاری مانند هزینههای پرسنلی، نگهداری از ساختمان و آب و برق و تلفن میشود، هیچگونه هزینهای برای کارهای فرهنگی، پژوهشی و تدارکاتی حج و زیارت از دولت پرداخت نمیشود. این هزینهها از اعتبارات دیگر مثل مبالغی که خود حجاج پرداخت میکنند، تأمین میشود.
وی با بیان اینکه بودجه این سازمان در لایحه پیشنهادی برای سال آینده، ۱۵ درصد نسبت به امسال افزایش دارد، گفت: علت افزایش بودجه این است که حقوق کارمندان همه دستگاههای کشور باید ۲۰ درصد اضافه شود و به همین دلیل، حج و زیارت نیز موظف است برای سال آینده حقوق کارکنان خود را افزایش دهد. این ۱۵ درصد صرف این هزینهها میشود، حتی به نظر میرسد برای تأمین افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارکنان حج و زیارت، این سازمان باید در سال آتی از هزینههای جاری خود بکاهد تا با مشکل تأمین حقوق و مزایای کارکنان مواجه نشود.
حسینی شاهرودی در پایان یادآور شد: به نظر میرسد مشکل خاصی برای تصویب بودجه پیشنهادی حج و زیارت در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.
یادآوری میشود، در لایحه بودجه سال ۹۸، بودجهای معادل شش میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان برای سازمان حج و زیارت در نظر گرفته شده است که نسبت به بودجه پنج میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومانی این سازمان در سال جاری، ۱۵ درصد افزایش دارد.
کاهش بودجه کانونهای مساجد در لایحه پیشنهادی سال ۹۸
حجتالاسلاموالمسلمین حبیبرضا ارزانی، دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و مشاور وزیر ارشاد، در گفتوگو با ایکنا؛ درباره بودجه این ستاد در سال ۹۸ گفت: رقم پیشنهادی دولت برای ستاد در لایحه بودجه سال ۹۸ معادل ۸۲ میلیارد تومان پیشبینی شده که متأسفانه در مقایسه با سال ۹۷، دو میلیارد تومان کاهش یافته است.
وی افزود: این کاهش بودجه در شرایطی است که تخصیص بودجه در سال جاری به طور کامل انجام نشد و تاکنون کمتر از ۲۰ میلیارد تومان به کانونها اختصاص یافته است. البته تا پایان سال نیز مبلغ دیگری به ستاد تخصیص مییابد، اما تخصیص به طور کامل انجام نمیشود.
مشاور وزیر ارشاد تصریح کرد: مسئولان وزارتخانه در حال پیگیری هستند و ما نیز در ستاد تلاش میکنیم تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه به این موضوع توجه کنند، اما تاکنون گشایشی حاصل نشده است.
بودجه سلامت اگر در چارچوب قانون هزینه شود، مشکلات حل میشود
محمدحسین قربانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایکنا؛ با اشاره لایحه بودجه سلامت در سال ۹۸ اظهار کرد: چنانچه بودجهای که برای سلامت در نظر گرفته شده و ادعای سازمان برنامه و بودجه مبنی بر افزایش۱۱۰ درصدی به حوزه سلامت، تحقق پیدا کند و در چارچوب قانون هزینه شود، بسیاری از مشکلات در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و بدهیهای سلامت کم میشود.
وی بیان کرد: یکی از چالشهای سلامت در کشور بدهیهای انباشته شده سالهای گذشته به ویژه در حوزه غذا و دارو و بیمه سلامت است، که حدود هفت تا هشت هزار میلیارد تومان را شامل میشود، این امر را باید یک چالش ملی قلمداد کرد و همانند دیگر چالشهای ملی با نگاه ملی و حاکمیتی بدان نگریست.
این گفتوگو را اینجا بخوانید.
انتصابات این هفته
آغاز تغییرات در وزارت بهداشت
این اولین تغییر در وزارت بهداشت پس از استعفای سید حسن هاشمی وزیر سابق بهداشت، آغاز شد.
سعید نمکی، سرپرست فعلی این وزارتخانه طی حکمی غلامرضا اصغری، رئیس سازمان غذا دارو را برکنار و مهدی پیرصالحی را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
در این حکم همچنین انتظارات سرپرست جدید وزارت بهداشت از رئیس سازمان غذا و دارو مطرح شده است.
«جوادییگانه» معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا، پیروز حناچی، شهردار تهران در حکمی محمدرضا جوادییگانه، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران را به سمت معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران منصوب کرد.
پیش از این، ولیالله شجاع پوریان سمت معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران را عهدهدار بود.
معاونت پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، سردبیر مجله تحقیقات و مطالعات اجتماعی، ریاست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، عضو شورای فرهنگ عمومی، نماینده وزارت علوم در هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشجویان، ریاست مرکز تحقیقات رادیو و رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران از جمله سوابق جوادی یگانه است.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰