درمان یبوست با یک نوشیدنی خوشمزه/ مصرف شربت فلوس کبد را پاکسازی میکند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، شربت فلوس (فلوس+ ترنجبین+ شکرسرخ+ عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، آنتوسیانینها، پکتین، آنتراکینون و غیره است. برای بررسی خواص شربت فلوس
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، شربت فلوس (فلوس+ ترنجبین+ شکرسرخ+ عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، آنتوسیانینها، پکتین، آنتراکینون و غیره است.
برای بررسی خواص شربت فلوس و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهم ترین خواص شربت فلوس
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص شربت فلوس گفت: این شربت مسهلی بسیار قوی برای کودکان، سالمندان و افرادی که انسداد روده دارند، است.
وی افزود: شربت فلوس دل درد و دلپیچه را رفع کرده و سنگهای کلیه را خرد میکند.
عظمایی بیان کرد: شربت فلوس برای افرادی که مشکلات ریوی دارند بسیار مفید بوده و کبد را پاکسازی میکند.
بیشتر بخوانید: شربتی که سلامت قلبتان را تضمین میکند
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: خاصیت ضدعفونی کردن یکی دیگر از خواص فوق العاده این شربت است که برای بدن بسیار مفید و اثربخش خواهد بود.
وی گفت: مصرف این شربت به رفع زردی نوزادان کمک میکند که برای این منظور باید در کنار آن از شیر خشت نیز استفاده شود.
عظمایی افزود: تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو، درمان مشکلات مفاصل، آرتروز و رفع عطش از دیگر خواص بی نظیر این شربت است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت فلوس به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماریها مخصوصا سرطانها میشود.
بیشتر بخوانید: شربتی برای دفع سنگ کلیه/ چگونه درد مفاصل را درمان کنیم؟
مقدار مصرف شربت فلوس
عظمایی بیان کرد: از این شربتمیتوان ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت فلوس (۲ لیتر)
-مغز فلوس ۸۰ گرم
-ترنجبین ۴۰ گرم
-شکر سرخ ۱۰۰ گرم
-عسل ۳۰۰ گرم
-آب معدنی ۲ لیتر
طرز تهیه شربت فلوس
-برای تهیه این شربت ابتدا مغز فلوس را خرد کرده و نیمکوب میکنیم.
-ترنجبین را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم.
-مخلوط فلوس و ترنجبین را داخل آب معدنی ریخته و اجازه میدهیم ۴ تا ۵ ساعت بماند.
-سپس در حرارت ملایم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه میجوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد، شکرسرخ را به آن اضافه کرده و حل میکنیم.
-عسل را اضافه کرده و آن را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشهای میریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت فلوس
برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۵ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه میکنیم.
شربت فلوس آماده میل کردن است.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰