تاریخ انتشار : یکشنبه 16 دی 1397 - 9:16
کد خبر : 49551

راه‌اندازی و گسترش سامانه تخصصی ثبت الکترونیکی مداخله در طلاق

راه‌اندازی و گسترش سامانه تخصصی ثبت الکترونیکی مداخله در طلاق

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از افکارنیوز، حبیب‌الله فرید گفت: برای اجرای ماده ۱۰۴ قانون برنامه ششم آموزش‌های پیش از ازدواج را برای افزایش مهارت‌های زندگی و آموزش فرزندپذیری به جامعه تحت پوشش بهزیستی ارائه کردیم. وی ادامه داد: راه‌اندازی و گسترش سامانه تخصصی ثبت الکترونیکی مداخله در طلاق

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از افکارنیوز،

حبیب‌الله فرید گفت: برای اجرای ماده ۱۰۴ قانون برنامه ششم آموزش‌های پیش از ازدواج را برای افزایش مهارت‌های زندگی و آموزش فرزندپذیری به جامعه تحت پوشش بهزیستی ارائه کردیم.

وی ادامه داد: راه‌اندازی و گسترش سامانه تخصصی ثبت الکترونیکی مداخله در طلاق برای کنترل و کاهش نرخ طلاق با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم انجام شده است. 

فرید گفت: همچنین در ۱۲ استان پایلوت کشوری طرح کاهش طلاق اجرا شده به طوری که در استان خراسان رضوی کاهش ۸.۳ درصدی طلاق را شاهد بوده‌ایم.

معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور افزود: پیشگیری و کاهش طلاق و عوارض ناشی از آن در کشور به منظور حفاظت و صیانت از کانون خانواده از طریق مداخلات تخصصی روانی، اجتماعی و حفظ انسجام خانواده‌های در معرض طلاق دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: بهبود کیفیت زندگی پس از طلاق، افزایش آگاهی زوجین در رابطه با نحوه برخورد صحیح با کودکان، مشاوره و مداخله قبل و پس از ازدواج و طلاق نیز از جمله برنامه‌هایی بوده که در طرح «مداخله در خانواده» به منظور کاهش طلاق دنبال شده است.

فرید گفت: به این منظور در سال ۹۳ که این طرح آغاز شده ۱۵۷ هزار و ۵۳۲ نفر از خدمات بهره‌مند شدند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال این آموزش‌ها به ۲۰۷ هزار و ۶۱۲ نفر افزایش یابد. در واقع این برنامه از رشد 32 درصدی در سال‌های اخیر برخوردار بوده است.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد