تاریخ انتشار : جمعه 30 آذر 1397 - 6:11
کد خبر : 48154

غذایی خوشمزه مخصوص شب یلدا/ با مصرف این غذا زیبایی نوزادتان را تضمین کنید

غذایی خوشمزه مخصوص شب یلدا/ با مصرف این غذا زیبایی نوزادتان را تضمین کنید

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، انارمسمای گیلان یکی از غذا‌های مناسب شب یلدا و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، آهن، پروتئین، کلسیم، روی (زینک)، فیبر، قند ساکاروز، فراکتوز، گلوکز، آنتوسیانین ها، اسیدالاژیک، پلی فنول

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، انارمسمای گیلان یکی از غذا‌های مناسب شب یلدا و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، آهن، پروتئین، کلسیم، روی (زینک)، فیبر، قند ساکاروز، فراکتوز، گلوکز، آنتوسیانین ها، اسیدالاژیک، پلی فنول و … است.   غذایی خوشمزه مخصوص شب یلدا/ با مصرف این غذا زیبایی نوزادتان را تضمین کنید

برای بررسی خواص انارمسمای گیلان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهمترین خواص انارمسمای گیلان

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهمترین خواص انارمسمای گیلان گفت: این غذا دارای فواید زیادی است و از مهم‌ترین خواص آن می‌توان به کنترل قند، فشار و چربی خون اشاره کرد.

وی افزود: انارمسمای گیلان به علت دارا بودن اسیدالاژیک موجب کاهش کلسترول بد خون (ABL) شده و از رسوب چربی‌ها در عروق پیشگیری می‌کند.

عظمایی بیان کرد: این غذا باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و می‌تواند جزو غذا‌های رژیمی برای لاغری و تناسب اندام باشد.

بیشتر بخوانیدبرنامه رژیم غذایی ایده آل برای خانم های ۳۰تا ۴۰ سال+ دستور مصرف

وی گفت: وجود ویتامین B۱۲، اسیدفولیک و آهن در انارمسمای گیلان موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین فوق العاده مفید است و موجب زیبا شدن نوزاد و کاهش ویار بارداری می‌شود. البته زنان باردار نباید در مصرف این غذا زیاده روی کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: انارمسمای گیلان به علت داشتن ویتامین‌های A، E، C، آنتوسیانین‌ها و پلی فنول خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی داشته و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌های سینه و پروستات می‌شود.

وی گفت: این غذا به علت دارا بودن کلسیم، منیزیم، فسفر موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان شده و از بروز پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می‌کند.

عظمایی اظهار کرد: یکی دیگر از خواص این غذا بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ همچنین انارمسمای گیلان از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید۱۱ روش باورنکردنى و کارآمد در تقویت حافظه + اینفوگرافی

وی بیان کرد: انارمسمای گیلان به علت دارا بودن ویتامین‌های A، E، C، B. و سایر املاح معدنی مفید، موجب تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: از دیگر خواص این غذا می‌توان به نشاط آور بودن، پیشگیری از استرس، اضطراب و افسردگی، تقویت کبد، تقویت سیستم قلبی عروقی، رفع آفت دهان، جوش و کبد چرب اشاره کرد.

عظمایی گفت: انار مسمای گیلان غلظت خون را رفع کرده و آن را تصفیه می‌کند، همچنین رفع اسیداوریک و نقرس از دیگر خواص بی نظیر این غذا است.

وی بیان کرد: تقویت بینایی، دفع سمومات معده، طحال، کبد و کلیه ها، تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن از خواص دیگر انارمسمای گیلان است.

مواد لازم انارمسمای گیلان (۶ تا ۷ نفر)

-مرغ یک عدد (۸۰۰ گرم)
-پیاز متوسط ۳ عدد
-دانه انار ۲ پیمانه
-آب به مقدار لازم
-رب انار ۴ قاشق غذاخوری
-زعفران دم کرده نصف لیوان
-روغن دمبه یا کنجد به مقدار لازم
-رب گوجه فرنگی محلی ۲ قاشق غذاخوری
-نمک، فلفل، جوزهندی، میخک، دارچین، زردچوبه به مقدار لازم

غذایی خوشمزه مخصوص شب یلدا/ با مصرف این غذا زیبایی نوزادتان را تضمین کنید

طرز تهیه انارمسمای گیلان

-پیاز‌ها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.
-مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به همراه پیاز تفت می‌دهیم.
-دانه‌های انار و ادویه جات را اضافه می‌کنیم.
-زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
-مقداری آب به غذا اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بپزد و جابیفتد.
-وقتی غذا پخته شد، رب انار را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
-۱۵ تا ۲۰ دقیقه پس از اضافه کردن رب انار، غذا آماده میل کردن است.

نکته: این غذا باید با آب کم و به صورت غلیظ پخته شود، همچنین اگر غذا مزه ملس یا ترش داشت بر حسب سلیقه می‌توان به آن شیره انگور اضافه کرد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد