غذایی رژیمی مخصوص سالمندان/ با مصرف این غذا از شر لکهای پوستی خلاص شوید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پیازو زنجان حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی(زینک)، پروتئین، کلسیم، گوگرد، سولفور، سلنیوم، مس و غیره است. برای بررسی خواص پیازو زنجان و اینکه مصرف
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پیازو زنجان حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی(زینک)، پروتئین، کلسیم، گوگرد، سولفور، سلنیوم، مس و غیره است.
برای بررسی خواص پیازو زنجان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
مهمترین خواص پیازو زنجان
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتیدر گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره خواص پیازو زنجان گفت: این غذا برای افراد سالخورده بسیار مفید است و میتواند جزو غذاهای رژیمی قرار بگیرد زیرا موجب تناسب اندام میشود.
وی اظهار کرد: پیازو زنجان به علت داشتن اسیدفولیک و آهن، باعث افزایش گلبولهای قرمز خون و در نتیجه رفع کم خونی میشود، لذا برای زنان باردار و جنین فواید بسیاری دارد.
عظمایی بیان کرد: این غذا حاوی پروتئین بالایی است و موجب تقویت عمومی و افزایش سطح انرژی بدن میشود، بنابراین برای کودکان در حال رشد بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: تقویت و طراوت پوست و مو، همچنین از بین رفتن لکهای پوستی از دیگر خواص بینظیر این غذا است.
وی اظهار کرد: به علت وجود کلسیم، منیزیم و فسفر در این غذا، باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان شده و از بروز پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری میکند.
بیشتر بخوانید: چگونه از شر دردهای آرتروز زانو خلاص شویم؟
عظمایی بیان کرد: این غذا به علت دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از آن در مقابل انواع بیماریها، مخصوصا سرطانها محافظت میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: مصرف پیازو تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد، کلیهها، دستگاه گوارش و تصفیه خون دارد، همچنین موجب عملکرد بهتر رودهها، رفع یبوست و تقویت سیستم قلبی عروقی میشود.
وی افزود: این غذا باعث کنترل قند، فشار و چربی خون شده و چربی کبد را برطرف می کند.
مواد لازم پیازو زنجان (۴ تا ۵ نفر)
عدس ۲ لیوان
آب به مقدار لازم
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
آلوچه و آلوی خشک ۲ لیوان
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن دمبه و کنجد به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیازو زنجان
-آلو و آلوچه را داخل آب خیس میکنیم.
-پیاز را داخل قابلمه و در روغن تفت میدهیم.
-سپس آرد، رب گوجه فرنگی، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و تفت میدهیم.
-عدس را اضافه کرده و به مقدار لازم آب میریزیم.
-اجازه میدهیم با حرارت ملایم بجوشد تا عدس پخته شود.
-در انتهای پخت آلوچه و آلو را اضافه کرده و اجازه میدهیم کاملا بپزد و جا بیافتد.
-پس از آماده شدن غذا با نان و سبزی میل میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰