تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 آذر 1397 - 6:04
کد خبر : 47002

آش محلی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی/ با این غذا شادی و نشاط را تجربه کنید

آش محلی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی/ با این غذا شادی و نشاط را تجربه کنید

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، آش برنج همدان حاوی ویتامین هایA، B، C ، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی (زینک)، پروتئین، کلسیم، نشاسته، اسید کافئیک، کوئیستین و غیره است. برای بررسی خواص آش

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، آش برنج همدان حاوی ویتامین هایA، B، C ، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی (زینک)، پروتئین، کلسیم، نشاسته، اسید کافئیک، کوئیستین و غیره است. آش محلی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی/ با این غذا شادی و نشاط را تجربه کنید

برای بررسی خواص آش برنج همدان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.

مهمترین خواص آش برنج همدان

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره خواص آش برنج همدان گفت: این غذا در همدان به نام آش سرماخوردگی معروف است، زیرا خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و موجب رفع سرماخوردگی می‌شود.

وی اظهار کرد: آش برنج همدان به علت داشتن اسیدفولیک و آهن، باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون و در نتیجه رفع کم خونی می‌شود، لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

آش محلی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی/ با این غذا شادی و نشاط را تجربه کنید

عظمایی بیان کرد: از خواص دیگر این غذا می‌توان تقویت دستگاه گوارش، عملکرد بهتر سیستم عصبی، تقویت حافظه و پیشگیری از بروز آلزایمر را نام برد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: آش برنج همدان حاوی پروتئین زیادی است بنابراین موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می شود.

آش محلی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی/ با این غذا شادی و نشاط را تجربه کنید

وی اظهار کرد: به علت وجود ویتامین D، کلسیم، منیزیم، منگنز و فسفر در این غذا، باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان شده و از بروز پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می کند.

عظمایی بیان کرد: این غذا موجب تقویت سیستم قلبی و عروقی شده و به دلیل دارا بودن فیبر بالا باعث عملکرد بهتر روده ها، هضم آسان تر غذا و رفع یبوست می شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: خواص دیگر آش برنج همدان شامل تقویت بینایی، کنترل قند، فشار و چربی خون و تاثیر چشمگیر آن در طراوت و جوان سازی پوست و مو است.

وی افزود: این غذا به علت دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از آن در مقابل انواع بیماری ها، مخصوصا سرطان محافظت می کند.

عظمایی بیان کرد: نشاط آور بودن و رفع استرس، اضطراب و افسردگی از دیگر خواص بی نظیر آش برنج همدان است.

مواد لازم آش برنج همدان (۴ تا ۵ نفر)

-عدس یک پیمانه
-نمک به مقدار لازم
-گشنیز خرد شده ۳۵۰ گرم
-برنج معطر ایرانی ۲ پیمانه
-آب قلم گوسفند ۳ تا ۴ لیوان
-ماست یا آبغوره به مقدار لازم

آش محلی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی/ با این غذا شادی و نشاط را تجربه کنید

طرز تهیه آش برنج همدان

-برنج را به مدت ۲ تا ۳ ساعت بدون نمک در آب خیس می کنیم.
-قلم را با مقداری آب و نمک می پزیم و پس از پختن، آب آن را روی برنج ریخته و صبر می کنیم تا بجوشد.
-سپس نمک، عدس و گشنیز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
-حرارت پخت باید ملایم باشد تا غذا لعاب بیاندازد.
-پس از آماده شدن آش برنج، بر حسب ذائقه می توان به آن ماست یا آبغوره اضافه کرده و سپس میل شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد