تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 آذر 1397 - 5:35
کد خبر : 46535

شَرِ ترشی‌ها را از سفره‌های غذا کم کنید/ از مشکلات گوارشی تا بیماری‌های خود‌ایمنی

شَرِ ترشی‌ها را از سفره‌های غذا کم کنید/ از مشکلات گوارشی تا بیماری‌های خود‌ایمنی

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره ضررهای مصرف ترشی اظهار کرد: ساخت ترشی از زمان‌های گذشته یکی از راه‌های متداول نگه‌داری از میوه‌ها و سبزیجات برای مدت زمان طولانی است؛ این خوردنی دلچسب نه جزو غذاها محسوب می‌شود و نه داروها، تنها می‌توانیم آن را چاشنی

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره ضررهای مصرف ترشی اظهار کرد: ساخت ترشی از زمان‌های گذشته یکی از راه‌های متداول نگه‌داری از میوه‌ها و سبزیجات برای مدت زمان طولانی است؛ این خوردنی دلچسب نه جزو غذاها محسوب می‌شود و نه داروها، تنها می‌توانیم آن را چاشنی تلقی کنیم و زیاده روی در مصرف آن نه تنها مفید نیست بلکه می‌توان برای بدن شما آسیب رسان باشد.

شر ترشی‌ها را از سفره‌ها کم کنید/ از مشکلات گوارشی تا بیماری‌های خود ایمنی بر اثر مصرف این ماده غذاییی

مینایی گفت: با توجه به سرد شدن هوا و افزایش مصرف ترشی ها لازم است به برخی نکات درباره مصرف این ماده غذایی توجه شود؛ لازم است تا پیش از تشریح ضررهای آن تاکید کنم  به طور کلی می‌توان گفت بهتر است تا حد امکان مصرف این ماده غذایی را در سفره‌های خود کاهش دهید؛ به خصوص در شب‌ها چرا که خوردن سرکه و ترشیجات در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن شده و موجب پوکی استخوان و ضعف اعصاب می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به این موضوع  که مصرف ترشیجات منجر به ایجاد اشتهای کاذب می‌شود و با در نظر گرفتن این موضوع که در طول پاییز و زمستان سطح فعالیت مردم جامعه به طوری چشمگیر کاهش پیدا کرده است و فرایند حضم دیر تر انجام می‌شود، بهتر است برای جلوگیری از بروز چاقی، ایجاد مشکلات گوارشی وآسیب رسانی به آن‌‌ها از مصرف ترشی‌ها تا حد امکان پرهیز کرد.

بیشتر بخوانید: خطری که پشت مصرف سردی‌ها پنهان شده است

 این متخصص طب سنتی بیان کرد: سرکهیکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده ترشی هاست که اغلب مواد اسیدی مزاج سرد دارند؛ فصول پاییز و زمستان هم در اصل مزاجی سرد دارند پس مصرف این ماده در فصول می تواند مشکل ساز شود. در مجموع مصرف موادی با مزاج های سرد در این فصول می‌تواند موجب تضعیف قوای بدن و در نتیجه آن ضعیف شدن سیستم ایمنی شود که در نتیجه افزایش ابتلای این افراد به انواع بیماری‌های ویروسی و خود ایمنس مثل سرطان را در پی دارد.

شر ترشی‌ها را از سفره‌ها کم کنید/ از مشکلات گوارشی تا بیماری‌های خود ایمنی بر اثر مصرف این ماده غذاییی

مینایی تاکید کرد: تضعیف سیستم ایمنی بر کل بدن تاثیر می گذارد؛ آسیب‌های ناشی از آن نقاط ضعف بدن فرد بستگی دارد تا منجر به ایجاد اختلال در آن قسمت‌ها شود، برای مثال در کسی که ضعف استخوانی دادن به شکل مشکلات استخوانی و در کسی که در قسمت مفاصل و عضلات ضعف دارد به شکل آسیب های اسکلتی عضلانی مثل انقباض و اسپاسم  عضلات دیده می‌شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد