تاریخ انتشار : دوشنبه 14 آبان 1397 - 18:54
کد خبر : 45403

اولویت باتامین آب شرب بچه شیرخوار است نه طرح های بی ثمر!

اولویت باتامین آب شرب بچه شیرخوار است نه طرح های بی ثمر!

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، البته شنیدن این سخن در نگاه نخست و از منظر کسانی که هنوز جدیت، افکار و تاکید استاندار بر حمایت جدی از سرمایه گذاران را اطلاع ندارند تا حدودی ثقیل و غیرقابل هضم خواهد بود.اما از قدیم هم گفته

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، البته شنیدن این سخن در نگاه نخست و از منظر کسانی که هنوز جدیت، افکار و تاکید استاندار بر حمایت جدی از سرمایه گذاران را اطلاع ندارند تا حدودی ثقیل و غیرقابل هضم خواهد بود.
اما از قدیم هم گفته اند که شنیدن واقعیت در گام نخست شاید کام را تلخ کند ولی به هر طریق باید پذیرفت، آنگونه که زمانی تحریم ها را در ظاهر کاغذ پاره می خواندیم اما در عالم واقع از فشارها بر گرده مردم نیز مطلع بودیم.
احمدی اما با تیزبینی ، هوشیاری و البته نگاه نافذ و رویکرد مقتدرانه اش بارها دست بر روی نقطه های کور حوزه های سرمایه گذاری استان گذاشته و حتی ماهرانه از منفذهای ورودی فساد و معامله گری ها در این عرصه پرده برمی دارد.
او معمولا با آگاهی ، اشراف اطلاعاتی در نشست ها و کارگروه های مختلف استان حضور می یابد، با همه پیچ و خم های بروکراسی اداری و حتی با زوایای پیدا و پنهان انواع فساد و چگونگی مچ گیری مفسدان نیز به خوبی آشناست . پیداست آنچه سالها در درس و دانشگاه و مجلس و حوزه اجرا آموخته برای شناسایی و برخورد با انحرافات و موارد ناصواب در صحنه های گوناگون به مددش آمده است.
او به استانی آمده که قومیت طلبی ها و نگاه های مسموم طایفه ای و همچنین وجود برخی انحرافات در سیستم اداری و اجرایی و برخی بداخلاقی ها و فرایندهای ناصواب بوروکراسی در نظام اداری موجی از نارضایتی های عمومی را دامن زده است.
به نظر می رسد مسئول نخست دولت در استان راهی جز ادامه این مسیر سخت همراه با اقتدار برای کاهش نارضایتی ها ندارد و گاه توپ و تشرهایی هم که می زند با حسن نیت تمام و با چاشنی مبارزه با فساد، بی نظمی و اصلاح روند امور است.
او همواره یکی از راهبردها و اولویت های کاری خود را ضرورت راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری برای تسهیل در روند کار سرمایه گذاران در بخش های مختلف استان می داند.
احمدی با تمام توان از سرمایه گذار واقعی و هر آن کس که با توان فنی و اجرایی توانایی اجرای طرح های سرمایه گذاری را در استان داشته باشد حمایت جانانه می کند و هرگاه هم احساس شود که شخصی با نام سرمایه گذاری اما با نیت شوم دنبال زمین خواری و تجاوز به حریم منابع ملی و حراج بیت المال باشد، قاطعانه می ایستد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در نشست روز دوشنبه سرمایه گذاری استان تاکید کرد که اصل بر حمایت و تسهیل کار برای سرمایه گذاران است.
بیش از ۱۰ طرح مهم اقتصادی و سرمایه گذاری در حوزه های مختلف در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
یکی از طرح های مهم مورد بحث در این نشست مربوط به طرح گردشگری و اقامتی واقع در تنگ مهریان یاسوج بود که مانع اصلی آن تامین آب شرب مورد نیاز است و تاکنون سرمایه گذار طرح موفق به دریافت مجوز از شرکت آب و فاضلاب شهری استان نشده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد پس از شنیدن مستندات و درخواست های سرمایه گذار و شرکت آبفای شهری استان برغم همه پافشاری ها و تاکیدات موکد بر ضرورت حمایت از سرمایه گذران این بار در قامت یک مدعی در مقابل سرمایه گذار ایستاد و قاطعانه از توجیه های فنی و دلایل منطقی دستگاه اجرایی مربوطه دفاع کرد.
او گفت: منطق و قانون ایجاب می کند در شرایطی که جمعیتی با حدود۳۰ تا ۴۰ هزار نفر در منطقه سررود شمالی همچون مادوان و بلهزار ها با کمبود شدید منابع آبی مواجه هستند سزاوار نیست که آب شرب مورد نیاز یک کودک شیرخوار قطع شود تا آب یک طرح گردشگری با نتایجی نامشخص تامین شود.
او البته این نکته را نیز یادآور شد که خود سرمایه گذار این طرح بیش از سه سال در قامت یک معارض محلی و با همراهی چند تن دیگر مانع از اجرای یک طرح ملی آبرسانی به این مناطق شده است.
مشکلی که بارها سایر مسئولان از جمله غلام محمد زارعی نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی برای رفع آن کوشیده است .
وی پیش تر نیز تاکید کرده بود که مانع تراشی و سنگ اندازی برای اجرای طرح آبرسانی از تنگ مهریان یاسوج که از مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان است به هیچ وجه قابل پذیریش نیست.
افزون بر ۷۵ میلیارد ریال برای اجرای این طرح در سفر هیات دولت به استان اختصاص یافت.
بر اساس اعلام کارشناسان شرکت آبفای شهری استان میزان دبی چشمه مهریان حتی در سخت ترین شرایط و در فصل تابستان بالای یکهزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه است.
این در حالی است که میزان آب آشامیدنی مورد نیاز برای رفع مشکل تنش آبی در منطقه مهریان، مادوان و بلهزار کمتر از ۲۰۰ لیتر در ثانیه است.
با رفع مشکل معارضان محلی ضمن رفع تنش آبی در مناطق مهریان، مادوان و بلهزار آب مورد نیاز طرح گردشگری واقع در تنگ مهریان نیز به راحتی قابل تامین است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود روند تشکیل و تسهیل امور در مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان و حضور مستمر و منظم نمایندگان دستگاه های مختلف با محوریت اداره کل اقتصاد و دارایی استان را مثبت ارزیابی کرد و افزود که اصل مهم در این مرکز حمایت و تسهیل و تسریع در حل مشکل سرمایه گذاران است.
وی یادآور شد که البته این حمایت ها بر پایه قانون و راهکارهای قانونی مندرج در آیین نامه های ابلاغی و سایر اسناد و قوانین بالادستی به ویژه در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: دولت مشکلی در تامین اعتبار برای اجرای طرح های سرمایه گذاری با کیفیت ، اشتغالزا و با قابلیت فنی و اجرایی ندارد و حتی سقفی برای اعطای تسهیلات بانکی در این راستا اعمال نکرده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد بارها از روند طولانی شدن صدور مجوزها و برخی سخت گیری های بی مورد در این راستا انتقاد کرده است.
احمدی تاکید کرد: دولت با وجود شرایط بحرانی و خاص کشور تمامی ظرفیت ها و شرایط لازم را برای جذب سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در استان ها فراهم کرده اما برخی مدیران و دستگاه ها با ایجاد موانع و سنگ اندازی ها مانع تحقق این اهداف می شوند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد که بارها هرگونه سنگ اندازی ، کارشکنی و مانع تراشی فراروی سرمایه گذاران آن هم به بهانه برخی تفکرات غیرمنطقی و غیرقابل توجیه همچون غیربومی بودن سرمایه گذار را نیز خط قرمز دولت و خیانت در راه توسعه استان می داند.
او در بررسی یکی دیگر از طرح های مهم سرمایه گذاری در نشست امروز را که با توجه به ادعای سرمایه گذار ، غیربومی بودن دلیل اصلی در مانع تراشی ها و طولانی شدن روند صدورمجوزهای اوست، تاکید کرد: هیچ مسئولی حق ندارد خارج از قانون و بدون دلیل مانع از اجرای طرح های سرمایه گذاری با قابلیت فنی و اجرایی شود.
مدیرکل امور اقتصادی ودارایی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: ایجاد پنجره واحد در مرکز خدمات سرمایه گذاری استان گامی مثبت و رو به جلو برای تسهیل و جلوگیری از طولانی شدن فرآیند صدور مجوزهای سرمایه گذاری داخلی و خارجی است.
غضنفر آرام اظهار داشت: راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری که با تاکید استاندار کهگیلویه وبویراحمد در مرکز خدمات سرمایه گذاری استان راه اندازی شده بهترین فرصت در توسعه سرمایه گذاری و بهره گرفتن از ظرفیت بخش خصوصی در جذب سرمایه گذاری است.
وی بیان کرد: دستگاه های مختلف اجرایی و نظارتی باید در اسرع وقت نماینده تام الاختیار خود را برای حضور همیشگی و تصمیم گیری نهایی در زمینه صدور مجوزهای سرمایه گذاری به اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان معرفی کنند.
آرام با تاکید بر اینکه ایجاد پنجره واحد خود نباید به مانعی در روند صدور مجوزها تبدیل شود، از دستگاه های مختلف اجرایی خواست در زمینه معرفی نمایندگان خود دقت و ظرافت لازم را انجام دهند.
وی بر ایجاد شفافیت ، تسریع و تسهیل امور مرتبط با صدور مجوزها و پاسخگویی به استعلام های مختلف اشاره کرد.
آرام ادامه داد: زمان بندی مراحل اخذ مجوز و مدیریت زمان برای به حداقل رساندن این مراحل و همچنین کاهش مراجعه های حضوری سرمایه گذاران به دستگاه های اجرایی از دیگر مزایای پنجره واحد سرمایه گذاری است.
وی با بیان اینکه بوروکراسی های اداری و سخت گیری های بی مورد همواره از موانع جدی در زمینه جذب سرمایه گذاری به ویژه در استان های کمتر توسعه یافته ای همچون کهگیلویه وبویراحمد بوده اظهار امیدواری کرد که ایجاد پنجره واحد و تسهیل صدور مجوزها گام جدی برای رفع این موانع جدی خواهد بود.
آرام یادآور شد: براساس اصل ۱۳۸ و همچنین ۴۴ قانون اساسی و ماده هفت سیاست های کلی حمایت از سرمایه گذاران، ایجاد پنجره واحد و تسهیل در روند صدور مجوزهای کسب و کار وظیفه ای قانونی برای تمامی دستگاه های اجرایی اعم از حاکمیتی، خدماتی و نظارتی محسوب می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۹۸ فرصت جدید سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله کشاورزی، گردشگری، صنایع دستی، گیاهان دارویی، انرژی، نفت، پتروشیمی، صنعت و معدن در این استان امکان سنجی شده است.
وی ابراز داشت: حمایت از بحث تولید و اشتغال کهگیلویه و بویراحمد و تشویق فعالان اقتصادی این استان و سرمایه گذاران بومی و غیربومی برای گرایش به سوی سرمایه گذاری در استان ضرورتی انکارناپذیر است.
آرام تصریح کرد: ۹ فرصت سرمایه گذاری خارجی در کهگیلویه و بویراحمد عملیاتی شده و ۲ کتاب در زمینه سرمایه گذاری در استان به زبان فارسی و انگلیسی تدوین شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سال ۹۲تاکنون در این استان مبلغ ۲۲.۹۶ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی انجام شده است.
وی افزود: میزان سرمایه گذاری خارجی این استان در سال ۹۵ حدود ۲.۲۸ میلیون دلار و در سال ۹۶ حدود ۲.۶ بوده که با سند توسعه ای استان فاصله زیادی دارد.
آرام ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد دارای قابلیت های فراوانی برای سرمایه گذاری در بخشهای نفت ،گاز و پتروشیمی ،گردشگری ، صنعت و معدن ،کشاورزی، گیاهان دارویی، آب و منابع طبیعی دارد.
۳۰۱۶/۱۶۶۲
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد