تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 آبان 1397 - 8:57
کد خبر : 45134

کارآموز مسلمان؛ قربانی جدید حجاب ستیزی در آلمان

کارآموز مسلمان؛ قربانی جدید حجاب ستیزی در آلمان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ این دختر عراقی‌الاصل که برای دوره کارآموزی مدرسه به یک داروخانه در شهر اسن(Essen) رفته بود، به یکباره با درخواست صاحب داروخانه برای برداشتن روسری خود مواجه شد. آمنه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «در وسترن» درباره اتفاقات آن

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ این دختر عراقی‌الاصل که برای دوره کارآموزی مدرسه به یک داروخانه در شهر اسن(Essen) رفته بود، به یکباره با درخواست صاحب داروخانه برای برداشتن روسری خود مواجه شد.

آمنه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «در وسترن» درباره اتفاقات آن روز گفت: «صاحب داروخانه از من خواست که در ساعات کاری روسری‌ام را بردارم. من شوکه شدم. چون در اولین ملاقاتمان او متوجه شد که من محجبه هستم».

بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، بشار الدرجی، پدر آمنه که بیرون از داروخانه منتظر او بود، وقتی قضیه را فهمید از صاحب داروخانه خواست تا مشکل مربوط به حجاب این دختر را برای مسئولان مدرسه بنویسد، او می‌گوید:«من به او گفتم که بر روی گواهی دوره کارآموزی بنویسید که  دخترم را به دلیل محجبه‌بودن رد کرده است. من هم این مسئله را می‌پذیرم. او به ما خندید و کاغذ را در مقابل چشمان ما پاره کرد».

این در حالی است که دکتر داروساز مدعی شده که پدر آمنه با عصبانیت با او سخن گفته است. او گزارش داده که به اتهام «نژادپرستی» مورد آزار قرار گرفته است. اتهاماتی که پدر آمنه آن را به شدت رد می‌کند. همچنین صاحب داروخانه، درباره علت نپذیرفتن کارمندان محجبه به «در وسترن» گفت که قبل از آن، کارمندی محجبه داشته است و به دلیل واکنش‌های منفی برخی مشتریان، او تصمیم گرفته است که از کارکنان خود بخواهد در ساعات کار، روسری خود را بردارند. یکی از کارآموزان مراکشی در این داروخانه نیز، با این شرایط مشکلی نداشته است.

اما آمنه و پدرش احساس می‌کنند که مورد تبعیض واقع شده‌اند. پدر آمنه در این باره گفت:«ما مسلمانان معتقدی هستیم و  نزدیک ۱۸ سال است، در آلمان زندگی می‌کنیم. سه فرزند من اینجا متولد شدند، آنها احساس می‌کنند که آلمانی هستند. آمنه به انتخاب خودش، روسری می پوشد. علاوه بر این، روسری جزو فرهنگ ما است و بخشی از لباس‌هایی است که می‌پوشیم.» او که به عنوان یک آرایشگر کار می‌کند، می‌گوید:«ما با اعتقادات پیروان ادیان دیگر مشکلی نداریم و نمی‌فهمم چرا مردم با اعتقادات ما مشکل دارند.»

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد