تاریخ انتشار : یکشنبه 18 شهریور 1397 - 6:33
کد خبر : 41103

۷ علت خودکشی از نگاه ناجا/فکر خودکشی در جامعه باید کاهش یابد

۷ علت خودکشی از نگاه ناجا/فکر خودکشی در جامعه باید کاهش یابد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، سرهنگ علیرضا حمیدی‌فر در دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی با اشاره به اینکه در جامعه امروزی با توجه به محرک‌های مخرب اجتماعی باید با آموزش افراد به انسان‌های حرفه‌ای تبدیل شوند تا بتوانند در مقابل

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، سرهنگ علیرضا حمیدی‌فر در دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی با اشاره به اینکه در جامعه امروزی با توجه به محرک‌های مخرب اجتماعی باید با آموزش افراد به انسان‌های حرفه‌ای تبدیل شوند تا بتوانند در مقابل چالش‌های زندگی از خود مراقبت کنند، اظهار داشت: امروزه ما با انبوهی از رخدادها و خبرها در شبکه‌های مجازی مواجهیم که مشکلات عدیده‌ای را به خصوص در حوزه افزایش خودکشی ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: خودکشی دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد از جمله می‌توان به مشکلات معیشتی، گرسنگی، فقر، اختلافات زناشویی، طلاق، شبکه‌های مجازی و حتی افزایش گرما اشاره کرد.

مدیرکل مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا تصریح کرد: بنابراین اگر افراد در مواجهه با چنین رخدادها و اتفاقاتی آگاهی لازم را نداشته باشند به خود و افراد دیگر آسیب می‌زنند و به طوری که پلیس نیز باید برای مقابله با چنین چالش‌هایی درگیر شود. 

سرهنگ حمیدی‌فر با مخاطب قرار دادن حضار شرکت کننده در دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی عنوان کرد: شما که در این کنفرانس حضور یافتید بهترین همکاران پلیس هستید تا بتوانیم با استفاده از آموزشهای علمی برای کاهش و پیشگیری خودکشی، قتل و مشکلات اجتماعی دیگر در این حوزه اقدام کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت حوزه نظم اجتماعی که برای یک زندگی خوب و مناسب بسیار اهمیت دارد افزود: متأسفانه هر سال که جلو می‌رویم آمار خودکشی نیز افزایش می‌یابد و این در حالی است که وقتی به آمارها در حوزه‌ها نیز نگاه می‌کنیم می‌بینیم که وضع اقتصادی هر روز بدتر شده است طلاق‌ها افزایش یافته است. درگیری‌ها و نزاع‌ها بیشتر شده است و همه موارد در افزایش خودکشی تأثیر به سزایی دارد.

مدیرکل مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا تصریح کرد: بنابراین جامعه علمی و دانشگاهی با همکاری ناجا باید به سمتی پیش برویم که حتی افراد فکر خودکشی نیز در ذهن خود تداعی نکنند و این کار می‌طلب از دبستان، دبیرستان و دانشگاه‌ها شروع شود.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از تسنیم، دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی با شعار "خودکشی قابل پیشگیری است، به یکدیگر کمک کنیم" در سالن همایش‌های راضی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد