آمار طلاق در استان کردستان ۱۰.۷ درصد کاهش یافته است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از کامیاران، فرانک قدسی شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه امور اجتماعی شهرستان که با حضور مسئولان در سالن جلسات فرمانداری این شهر برگزار شد، آسیبهای اجتماعی و معضلات موجود در جامعه را تنها مختص به استان کردستان ندانست
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از کامیاران، فرانک قدسی شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه امور اجتماعی شهرستان که با حضور مسئولان در سالن جلسات فرمانداری این شهر برگزار شد، آسیبهای اجتماعی و معضلات موجود در جامعه را تنها مختص به استان کردستان ندانست و اظهار داشت: توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی از برنامههای مهم دولت و نظام است.
وی به شناسایی ۵ آسیب مهم و تأثیرگذار در سطح کشور که ریشه بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه هستند اشاره کرد و گفت: «اعتیاد، طلاق، بیکاری، حاشیهنشینی و مفاسد اخلاقی» 5 آسیب و معضل مشترک کشوری بوده که در تمامی نقاط کشور میتوان شاهد آن بود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان تصریح کرد: اعتیاد در راس آسیبهای اجتماعی قرار داشته و با وجود تمام اقدامات صورت گرفته، هنوز نتوانستهایم در پیشگیری از این معضل خیلی موفق باشیم.
وی اعتیاد را یک آسیب پنهان و خاموش دانست و ادامه داد: اگر این آسیب متوجه جامعه شود، قطعاً آهنگ رشد را کُند و اصلا به نفع جامعه نخواهد بود.
قدسی حمایت مقام معظم رهبری، سه قوه و مردم را موجب بهبود روند اوضاع اجتماعی و فرهنگی جامعه دانست و افزود: توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی از تأکیدات رهبر فرزانه انقلاب است بنابراین باید با حساسیت بیشتری در این حوزه گام برداریم.
وی اظهار کرد: دولت در راستای شناسایی و درمان آسیبهای اجتماعی متحمل هزینههای کلانی است که اگر این هزینهها صرف پیشگیری شود، بسیار به صرفهتر و بازخوردها به مراتب بهتری را به همراه خواهد داشت.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان محرومیت را ریشه بیکاری و موجب بروز حاشیهنشینیها دانست و اذعان کرد: در هر جامعهای با افزایش میزان بیکاری مهاجرت نیروهای جوان، نخبه، متخصص و توانمند هم بیشتر خواهد بود.
وی شکسته شدن قبح برخی از آسیبها و بزههای اجتماعی را معضل بزرگی دانست و بیان کرد: شکستن قبح برخی از فسادهای اخلاقی مانند بیماری است که باید برای جلوگیری از آن تمام صاحبنظران و نخبگان در این بخش فعالیت و به تحقیق و تفحص بپردازند.
وی از کاهش ۱۰.۷ درصدی آمار طلاق در استان کردستان خبر داد و گفت: استان کردستان در حوزه طلاق نسبت به میانگین کشوری در وضعیت بهتری قرار داشته و این آمار قطعاً ثمره اقدامات خوبی بوده که در این مهم صورت گرفته است.
قدسی با تاکید بر ضرورت ممانعت از ازدواجهای زیر ۱۵ سال اذعان کرد: بالغ بر ۲۰۰ مورد ازدواج "کودک همسری" زیر ۱۵ سال در استان کردستان ثبت شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با تاکید بر لزوم تغییر معیارهای سنجش آمار امید به زندگی که بر مقیاس مرگ و میر صورت میگیرد، تصریح کرد: در حال حاضر در این سنجش سروآباد بالاترین آمار و سنندج پایینترین آمار را داشته و شهرستان کامیاران نیز در رتبه پنجم قرار دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰