تمدن اسلامی همراه با اشاعه آموزههای دینی معنا مییابد/ همه برای ترویج امر به معروف تلاش کنند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس استان سمنان، مهدی فیض بعدازظهر امروز در آیین تجلیل از معاونان پرورشی استان سمنان که با حضور مسؤولان دستگاههای اجرایی و آموزش و پرورش این استان در سالن شهید مطهری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: استان سمنان مهد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس استان سمنان، مهدی فیض بعدازظهر امروز در آیین تجلیل از معاونان پرورشی استان سمنان که با حضور مسؤولان دستگاههای اجرایی و آموزش و پرورش این استان در سالن شهید مطهری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: استان سمنان مهد علم و فرهنگ و زادگاه علما و عرفاست که در سالهای متمادی، فعالیتهای زیادی در عرصههای مختلف از خود بر جای گذاشتند.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم بهرهگیری از همه منابع انسانی برای تحقق اهداف آموزش و پرورش بیان کرد: با فراگیری این نگاه در جامعه در کوتاهمدت به اهداف متعالی نزدیک میشویم و اگر جامعه با بهکارگیری همه عناصر و از لحاظ تعلیم و تربیت رشد کند، تمدن اسلامی قابل شکلگیری است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تنها داشتن انرژی هستهای، سلولهای بنیادین و بیوتکنولوژی نشاندهنده تمدن اسلامی نیست و تمدن اسلامی همراه با ترویج آموزههای دینی معنا مییابد.
فیض بیان کرد: بار اصلی تمدن اسلامی بر دوش انسانهایی است که در چارچوب آموزههای قرآنی تربیت شدهاند و بهگونهای عنصر مفید برای جامعه هستند.
وی گفت: یکی از مصادیق مفید بودن، استفاده از علم و فناوری برای خدمت به جامعه بشری است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به تربیت در کنار امر تعلیم اضافه کرد: اگر در مقام خطیر معلمی قرار گرفتیم، نباید فقط تدریس درسی خاص را مدنظر قرار دهیم؛ بلکه باید تربیت انسان در دستور کار قرار گیرد.
فیض گفت: تدریس، بهانهای برای انسانسازی است و کسانی که در این جایگاه قرار گرفتهاند، باید نهایت بهره را از این امر ببرند تا عمرشان به بطالت نرود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: تدریس خالص برای کسانی که از امر تربیت آگاه هستند و از نیرو و توان خود برای انسانسازی بهره نمیگیرند، خیانت به جامعه است و باید این امر در فضای تربیتی آموزش و پرورش پررنگ شود.
فیض در ادامه به لزوم ترویج معروفات اشاره کرد و گفت: همه مخاطبان در آموزش و پرورش باید امتی باشند که امر به معروف و نهی از منکر را مدنظر قرار دهند و ویژگی برجسته امت اسلامی، توجه به این اصل است که همواره باید برای ترویج آن گام برداشت.
فیض گفت: هر کس در هر جایگاهی که قرار دارد، باید برای رواج معروف و برچیدن بساط منکر از جامعه تلاش کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰