افزایش میزان طلاق در روستاهای ملکان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدباقر خانی فرماندار ملکان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان گفت : متاسفانه سال گذشته میزان طلاق در روستاها افزایش سرسام آوری یافته به طوری که در یکی از روستاها که جمعیت آن کمتر
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدباقر خانی فرماندار ملکان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان گفت : متاسفانه سال گذشته میزان طلاق در روستاها افزایش سرسام آوری یافته به طوری که در یکی از روستاها که جمعیت آن کمتر ۲ هزار نفر است ۵۲مورد طلاق ثبت شده است.
وی گفت: این موضوع در چند روستای دیگر ملکان نیز سیر صعودی دارد و خیلی نگران کننده است.
وی یکی از دلایل بالا رفتن طلاق را در این شهرستان ازدواج در سن پایین دانست و ادامه داد : در بعضی روستاها ازدواج حتی به زیر ۱۰ سال سن نیز رسیده است.
فرماندار ملکان گفت:ازدواج در سن کم موجب می شود طرفین درک متقابل از هم دیگر نداشته باشند و بعد از مدتی متمایل به طلاق شوند.
وی با انتقاد از بعضی دستگاههای اجرایی گفت:دوران برگزاری جلسه های صوری و تکراری گذشته است باید اداراتی که ذی ربط مسائل جوانان هستند با تشکیل اکیپ کاری عوامل دخیل در طلاق رابررسی و به رفع آن اقدام کنند.
انتهای پیام/
سایه شوم طلاق در روستاهای ملکان

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰