تشکیل جلسه برای بررسی محتوای غیراخلاقی برخی شبکههای اینترنتی/ ابلاغ تذکر به مدیر شبکه آپارات
سید مرتضی موسویان رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص انتشار محتوای مغایر با موازین اسلامی در فضای مجازی و برخی سایتها از جمله آپارات گفت: تعیین محتوای مجرمانه و خلاف موازین بر عهده کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
سید مرتضی موسویان رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص انتشار محتوای مغایر با موازین اسلامی در فضای مجازی و برخی سایتها از جمله آپارات گفت: تعیین محتوای مجرمانه و خلاف موازین بر عهده کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه است و مسئولیت انتشار محتوا برعهده سایتها و مدیران آنهاست. آپارات و سایتهای مشابه آن در موارد مختلف تذکرات لازم را از جانب ما دریافت کرده اند.
وی افزود: مشارکت مردم در نظارت بر محتوا در فضای مجازی و دیجیتال از طریق سامانه شکایت کمیته مصادیق محتوای مجرمانه و همچنین سامانه شکایت مردمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت میپذیرد. در همین هفته جلسهای با مدیران چند رسانه دیجیتال از جمله آپارات خواهیم داشت و تذکرات لازم به آنها ابلاغ خواهد شد.
موسویان همچنین اظهار کرد: این نوید را میدهم که ۴۵۰۰۰ محتوا و موجودیت رسانهای شامل اپها، کانالها و رسانههای دیجیتال به زودی نشان دار خواهند شد. در آیندهای نزدیک محتواهای مردمی نیز دارای نشان شامد خواهند شد.
وی عنوان کرد: نشان و لوگوی نقرهای و طلایی از جانب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به برخی از سازمانهای دولتی اعطا خواهد شد تا آنها نیز در زمینه نشان شامد همکاری لازم را داشته باشند. ساماندهی بسیاری از کانال های بالای ۵۰۰۰ عضو در پیام رسانهای داخلی تا قبل از پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا محتواهای مردمی نشان دار شوند.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد تصریح کرد: وزارت ارشاد با هر گونه انحراف در این فضاها برخورد خواهد کرد و تمامی سایتها از جمله سایت آپارات، میبایست حقوق و موازین این مجموعه را رعایت کنند.
وی افزود: یکی از کارهای انجام شده در زمینه نظارت بر محتواهای مردمی یا همان ugc (بارگذاری محتوا از سوی مردم)، راهاندازی شبکه فرهنگیان است که هم اکنون ۳۵ هزار عضو دارد و این میزان در حال افزایش است. بسیاری از آموزشها و نظارتها در همین قالب انجام خواهند شد. تلاش می کنیم تا از ساختاری همانند هوش مصنوعی که سامانهای پیشرفته در دنیا محسوب میشود نیز بهرهمند شویم؛ اما هنوز در این زمینه به بلوغ کامل نرسیده ایم.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد در پایان تاکید کرد: در دنیا نظارت مردمی و همگانی حرف اول را میزند و باید برای ارتقای سطح سواد رسانهای عمومی تلاش کنیم. با هماهنگی همه دستگاهها، به ویژه رسانه ملی لازم است اقدامات جدی انجام شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰