مهارتهایی که نداشتنش زوجین را به سمت «طلاق» میبرد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، دکتر معصومه امینیخو، کارشناس مسایل خانواده و مدرس دانشگاه افزود: بر اساس تحقیقات، وجود مهارتهای مدیریتی در یک رابطه و برخورداری افراد از مهارت های زندگی قبل از رسیدن به مرحله اختلاف میان زوجین می تواند از بروز اختلاف میان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، دکتر معصومه امینیخو، کارشناس مسایل خانواده و مدرس دانشگاه افزود: بر اساس تحقیقات، وجود مهارتهای مدیریتی در یک رابطه و برخورداری افراد از مهارت های زندگی قبل از رسیدن به مرحله اختلاف میان زوجین می تواند از بروز اختلاف میان زن و شوهر جلوگیری کرده و میزان رضایت طرفین را از زندگی مشترک افزایش دهد.
این کارشناس حوزه خانواده همچنین در ادامه اضافه کرد: برخی از عوامل زندگی مانند وضعیت اقتصادی به راحتی قابل تغییر نیستند، در حالی که موارد متعددی از مهارت ها و رفتارهای فردی را میتواند در معرض تغییر قرار داده و از بروز مشکلات متعددی در زندگی مشترک پیشگیری کرد.
وی با اشاره به این که متاسفانه بسیاری از عوامل متغیر در زندگی زناشویی مورد بیتوجهی افراد قرار می گیرد، عنوان کرد: خانواده، اجتماع، شبکه دوستان، آموزش و پرورش از جمله محیط ها و عوامل موثر در میزان برخورداری افراد از مهارتهای زندگی هستند.
امینیخو که در برنامهای رادیویی صحبت میکرد با اشاره به این که شخصیت افراد یکی از عوامل مهم در ایجاد طلاق و جدایی است، اظهار کرد: شخصیت یک فرد مجموعهای از شناخت، عواطف و رفتارهای فردی است که در طول زندگی به مرحله ثبات رسیدهاند.
وی با اشاره به جنبههای ذاتی و اکتسابی شخصیت، تصریح کرد: بخش عمدهای از شخصیت افراد در بستر زمان و به واسطه یادگیری و الگوبرداری شکل میگیرد.
این کارشناس حوزه خانواده با بیان این که خانواده منبع اصلی یادگیری است، اظهار کرد: روان رنجوری، سازگاری و تکانش ورزی سه عامل مهم شخصیتی در زن و مرد است که عدم تطابق آنها در طرفین میتواند یک زندگی مشترک را به سمت طلاق و جدایی سوق دهد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰