تهران دارای بیشترین میزان طلاق/ خراسان شمالی رکوددار ازدواج
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایکنا؛ سیفالله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور امروز، ۲۳ اردیبهشتماه، در نشست خبری این سازمان با اشاره به تفاهم نامه این سازمان با ۱۲۰ نهاد دولتی، اظهار کرد: از این پس تمامی احراز هویت مبتنی بر استعلام از
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایکنا؛ سیفالله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور امروز، ۲۳ اردیبهشتماه، در نشست خبری این سازمان با اشاره به تفاهم نامه این سازمان با ۱۲۰ نهاد دولتی، اظهار کرد: از این پس تمامی احراز هویت مبتنی بر استعلام از سازمان ثبت احوال بوده و تلاش داریم که کپی مدارک در ارگانهای دولتی حذف شود، این امر تاکنون در سه استان کشور اجرایی شده و با فراهم آوردن زیر ساختها در سایر استانهای کشور نیز اجرایی میشود.
ابوترابی در ادامه با بیان اینکه ثبت احوال یکی از بزرگترین دادههای کشور را در اختیار دارد، اظهار کرد: ما خدمات را سکونت محور کردیم، به این معنی که هر شهروندی خارج از محل نگهداری اسناد هویتی خود میتواند در سراسر کشور از خدمات این سازمان بهرهمند شود.
ابوترابی در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاه پیشگیری از جعل اسناد گفت: در این نمایشگاه تأکید شد که اوراق هویتی تماما از سوی سازمان ثبت احوال تأیید شود. بر این اساس جعل اسناد کاهش پیدا میکند، چرا که تمامی اوراق هویتی بر مبنای شماره ملی تأیید میشود.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در ادامه با اشاره به ضرورت اخذ کارت ملی از سوی تمامی ایرانیان، عنوان کرد: خوشبختانه توانستیم بیش از ۶۰ درصد جامعه را تا پایان سال ۹۶ پوشش داده و در این زمان بیش از ۴۳ میلیون نفر مرحله پیش ثبت نام و ۴۲ میلیون نفر مرحله تکمیل ثبت نام را انجام داده و برای حدود ۴۰ میلیون نفر نیز کارت هوشمند ملی صادر شده است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در ادامه با بیان اینکه آمار کلی ازدواج و طلاق در نیمه اول خردادماه، منتشر میشود گفت: روز ۳۰ اردیبهشتماه، روز ملی جمعیت بوده که قرار است در آن سیاستهای کلی جمعیت و رویدادهای جمعیتی کشور تدوین شوند.
وی در ادامه به اعلام میزان ولادت و وفات پرداخت و اظهار کرد: در سال ۹۶ یک میلیون و ۴۸۷ هزار و ۹۰۸ ولادت در کشور ثبت شد که از این تعداد ۷۶۶ هزار و ۱۳۹ نفر پسر و ۷۲۱ هزار و ۷۶۹ نفر دختر بودند، نسبت جنسیت به ازای هر ۱۰۰ دختر ۱۰۶ پسر متولد شدند، همچنین میزان ولادت در شهرها ۷۷ درصد و در روستاهای نیز ۲۳ درصد ثبت شده است.
وی با تأکید بر اینکه میزان عمومی ولادت ۱۸.۸ درصد به ازای هر هزار جمعیت بوده است، گفت: پنج استان سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان رضوی و هرمزگان و خراسان جنوبی بیشترین ولادت و گیلان، مازندران، مرکزی، البرز و سمنان نیز کمترین میزان ولادت را ثبت کرده است. همچنین در همین سال ۳۷۶ هزار و ۸۰۸ نفر فوتی ثبت شده که ۲۰۹ هزار و ۴۸۱ مورد مرد و ۱۰۴ هزار و ۹۶۶ زن بودهاند. نسبت فوتی نیز به ازای هر ۱۰۰ نفر زن ۱۲۷ مرد فوت کردهاند.
ابوترابی ادامه داد: ۷۳.۸ درصد فوتیها در شهرها و ۲۶.۸ درصد نیز در روستاها فوت کردهاند که ۳۹.۱ درصد به دلیل بیماریهای قلبی عروقی، 9.3 درصد تنفسی و ۱.۵ درصد سرطان و تومور بوده است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در ادامه به ارائه آمار ازدواج و طلاق رخ داده در سال ۹۶ پرداخت و عنوان کرد: تا ۱۵ اردیبهشتماه جاری ۶۰۵ هزار و ۴۰۴ ازدواج ثبت و ۱۷۶ هزار و ۹۲۴ طلاق نیز رخ داده است. میانگین سن مردان در اولین ازدواج ۲۷.۳ سال و میانگین سن زنان در اولین ازدواج نیز ۲۲.۸ سال عنوان شده است. میانگین سن مردان در طلاقهای سطحی نیز ۳۶.۵ و میانگین سن زنان در طلاقهای سطحی ۳۱.۶ سال است.
ابوترابی تصریح کرد: میزان عمومی ازدواج در کشور به ازای هر هزار نفر جمعیت ۷.۶ درصد ثبت شده که در آن بیشترین ازدواج را خراسان شمالی، اردبیل، کردستان، لرستان و خوزستان شامل میشود و کمترین ازدواج نیز در سمنان، البرز، تهران، بوشهر و اصفهان رخ داده است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور یادآور شد: میزان عمومی طلاق نیز ۲.۲ به ازای هر هزار نفر جمعیت بوده که بالاترین آمار مربوط به تهران، کرمانشاه، کردستان، قم و گیلان است. همچنین پایین ترین میزان سیستان و بلوچستان، چهار محال بختیاری، ایلام و هرمزگان بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته ۲۳۰ هزار نام خانوادگی ثبت شده است، اظهار کرد: ۴۶ مورد مغایر با دستورالعملهای قلمداد شده و مابقی تأیید شده است. بیش از ۴۲ کمیته مشورتی نام در سازمان ثبت تشکیل شده که در آن اساتید زبان و ادب فارسی، ادبیات عرب و بسته به قومیت آن استان اساتید دیگری نیز در این کمیتهها به بررسی نامها و نام خانوادگی تقاضا شده میپردازند.
سخنگوی ثبت احوال یاد آور شد: هزار و ۴۰۶ مورد تقاضا برای نام جدید در کشور عنوان شده که پیش از این وجود نداشته. همچنین تعداد ۱۱۲ هزار و ۴۰۲ مورد تغییر نام در کشور را شاهد بودیم، هزار و ۴۶۸ مورد تقاضای تغییر نام داشتهایم که هزار ۱۱۶ مورد آن تأیید شده و ۳۰۲ مورد رد شده است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰