حجاب، محور هجوم دشمنان در فتلگاه فرهنگی کشور شده است/ ارهکارهای ارتقاء حجاب
حجتالاسلام والمسلمین حجتالله سروری در گفت وگو با ایکنا از قم، گفت: امروز مدیریت واجرایی کردن و حتی مدل جنس فتنه فرهنگی دشمنان این مرز و بوم تفاوت کرده است و به سرعت وشدت برای به مسلخ کشیدن و عبور از ارزش ها و خط قرمزهای و تضعیف پایه های اعتقادی جامعه اسلامی توسط فریب
حجتالاسلام والمسلمین حجتالله سروری در گفت وگو با ایکنا از قم، گفت: امروز مدیریت واجرایی کردن و حتی مدل جنس فتنه فرهنگی دشمنان این مرز و بوم تفاوت کرده است و به سرعت وشدت برای به مسلخ کشیدن و عبور از ارزش ها و خط قرمزهای و تضعیف پایه های اعتقادی جامعه اسلامی توسط فریب خوردگان و معاندین داخلی و خارجی با هزینه های میلیارد دلاری شبانه روز با تمام امکانت رسانه ای خود در حال تلاش هستند.
وی افزود: دیوید کیو، مامور سابق سازمان سیا بیان میکند که مهمترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی، تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم و یکی از اهدافی که دشمنان این انقلاب برای کمرنگ کردن وبی ارزش کردن آن همت گمارده اند چادر این نماد تمام عیار عفاف و حجاب است.
وی اظهارکرد: یکی از مشاوران و جاسوسان کاخ سفید در گزارش خود است که می گوید:«ما موفق شدیم چادر مشکی زن ایرانی را به چادر توری و گلدار تبدیل کنیم، چادر توری و گلدار زنان مسلمان را به مانتو تبدیل کنیم! مانتوهای بلند را به مانتوهای رنگین، تنگ و خیلی کوتاه، و اکنون از حجاب یک زن مسلمان فقط یک روسری مانده است.»
وی گفت: یکی از مصادیق بارز قتلگاه فرهنگی در کشور ما اشاعه فساد به سبک اندلسی واقدام به مخالفت علنی با دستور خدا در قرآن، مبنی بر وجوب حجاب با تعیین اندازه حجاب زن، کمپین چهارشنبه سفید با حضور بدحجاب ها با لباس و روسری سفید در خیابان و…؛ البته شیوع این بی حجابی در کشور در اثر خواب بودن چندین دهه متولیان ومسئولان فرهنگی و مذهبی کشور، شکل گرفته است.
وی افزود: یکی از مقامات بلند پایه آمریکا در ارتباط با پوشش در ایران گفت: هر زن چادری در کوی و برزن ایران به منزله پرچم جمهوری اسلامی ایران است؛ لذا ما برای براندازی این نظام؛ باید حجاب را سست کنیم.
سروری اظهارکرد: دراین فتنه جدید، در صدد نفی و مخالفت آشکار با حجاب در قرآن هست و تبلیغ اختیاری بودن حجاب، که متاسفانه برخی افراد بی اطلاع از قرآن وبدون توجه به تبعات آن به این مساله دامن زده و پذیرفتند؛ غافل از این که معاندین دارند بی حجابی را به دختران و زنان جامعه ما تحمیل می کنند.
وی گفت: تبیین فلسفه حجاب وکارایی ودستاورهای روحی وروانی این مساله در بستر جامعه و تفسیر آیات حجاب و وجوب حجاب در قرآن نیاز به یک جهاد فرهنگی همگانی دارد.
نویسنده و پژوهشگر اجتماعی بیان کرد: در این میان صدا و سیما نباید خود به نوعی، پرچم دار و پیش قراول ترویج و اشاعه بدحجابی و بی حجابی قرار بدهد و باید به عنوان دانشگاه عمومی جامعه نقش مؤثر و تعیین کننده در کاهش بدحجابی و بی حجابی و اشاعه داشته باشد.
وی گفت: در تمام اماکن فرهنگی کشور با کمک گرفتن از نخبگان حوزوی و دانشگاهی وامامت نماز جمعه کل کشور گرفته تا بقاع امامزادگان و کانون های مختلف و فرهنگسرای های هر منطقه به صورت منسجم و گسترده و فضای مجازی و حقیقی تنها اقدام به روشنگری و تبیین این فریضه الهی بشوند.
نویسنده کتاب اشتغال زایی اقتصاد مقاومتی بیان کرد: اصلیترین فلسفه حجاب که در قرآن کریم به آن تصریح شده است، خوب (انسان ارزشی) معرفی شدن زن و نیز مصون و محفوظ ماندن او از تمامی ابتلائات و مضرات بدحجابی میباشد.
کارکردهای حجاب در جامعه
سروری بیان کرد: حجاب می تواند دستاوردهای خوبی برای جامعه داشته باشد؛ نخست اینکه با رعایت اصل حجاب و پوشش در محیط بیرون از خانواده، حریم زن و شوهر حفظ می شود و خانواده دارای ثبات خواهدشد.
وی افزود: نکته دوم اینکه اثری که حجاب و عفت ورزی در جامعه به وجود می آورد، ایجاد آرامش روانی و دوری از التهابات درونی بین افراد جامعه است.
وی اظهارکرد: سوم اینکه حفظ کرامت و شخصیت زن به وسیله حجاب و پوشش است؛ گوهر گرانبها و زیبا و پرقیمتى چون زن وقتى در صندوق الهى حجاب قرار داشته باشد، از دستبرد دزدان، و غارتگران، و آلودگان به لجن معصیت و گناه در امان خواهد بود.
وی گفت: چهارم اینکه حفظ سلامت روحی وجسمی زن. نبود پوشش مناسب زنان و به دنبال آن بی بند و باری ولجام گسیختگی جنسی علاوه بر اثرات روحی و روانی، پیامدهای جسمی زیادی را به دنبال دارد.
این نویسنده و پژوهشگر حوزوی اظهارکرد: نکته پنجم اینکه مهم ترین اثر حجاب و دوری ازفرهنگ برهنگی که امروزه به صورت یک بیماری رواج می یابد، حفظ استحکام و استواری جوامع است تا جایی که بی حجابی و گسترش برهنگی در کشورهای اسلامی، ومقابله با یکی از ابزارهای مهم بیگانگان در سیطره و تسلط بر کشور است.
وی گفت: از مهمترین دلایل عقلی محض برای پوشش زنان، همان است که خداوند متعال به صورت قالب کلی بیان نموده است و البته انسان میتواند و باید که تعمیم دهد و مصادیق متفاوت آن را خود دریابد.
وی بیان کرد: خداوند میفرماید: «شناخته شدن به نیکی» و نیز «محفوظ ماندن از آزار» از دلایل کلی ضرورت پوشش است؛ «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِکَ أَدْنى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحیماً» الأحزاب – ۵۹ اى پیامبر! به همسرانت، و دخترانت و زنان مؤمنین، بگو تا جلباب (روپوشهای) خود پیش بکشند، این برای شناخت آنها (به عفاف، پاکی، فضیلت، مسلمانی، کمال و …) نزدیکتر است، پس در نتیجه اذیت نمىبینند، و خدا همواره آمرزنده رحیم است.
وی تصریح کرد: بی حجابی پدیده ای است اجتماعی که برای رسیدن به عوامل و علل آن باید با نگاهی اجتماعی مسائل و زمینه های آن راکاوید؛ که شامل عناصری چون عنصر دگرگونی ارزش ها، الگوهای نا هنجار، خلأ های درونی،وگاهی نیز از روی لجاجت و کمبود اعتقادات و باورهای دینی است.
پیشنهاداتی در باب ارتقای فرهنگ حجاب
وی بیان کرد: در این عرصه پیشنهاداتی نیز مطرح است که شامل تعریف استانداردهای فرهنگی مناسب برای ترویج فرهنگ عفاف منطبق با فرهنگ دینی و ملی و فراهم کردن زمینههای لازم برای ترویج الگوهای مناسب پوشش اسلامی توسط نهادهای الگو ده؛ اصالت بخشی به فرهنگ عفاف از طریق محصولات متنوع فرهنگی، هنری متناسب و رفع اشکالات قانونی در نحوه تولید، توزیع و عرضه پوشاک داخلی و خارجی است.
وی گفت: ارزیابی دقیق از اجرای طرحها توسط دستگاههای فرهنگی، انتظامی و قضایی برای مقابله با مظاهر بدحجابی و یافتن راهکارهای مناسب توسط کمیته توسعه و ترویج فرهنگ عفاف، انجام سیاستهای تشویقی درباره مدیران و کارگزارانی که در محیط کار خود اصول عفاف و پوشش اسلامی را رعایت میکنند و فراهم کردن زمینههای لازم برای تهیه کتب، نشریات و تولیدات علمی – فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ عفاف و پاسخگویی به شبهات موجود در مورد آن از دیگر راهکارهای این عرصه است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰