تاریخ انتشار : شنبه 28 بهمن 1396 - 21:06
کد خبر : 24142

تنهایی دائمی «اپیدمی مدرن» جامعه غرب

تنهایی دائمی «اپیدمی مدرن» جامعه غرب

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس_شهین مردانی: مدیر مرکز علوم اعصاب دانشگاه شیکاگو و نویسنده کتاب تنهایی می‌گوید: نیاز به برقراری روابط اجتماعی جزء نیازهای مهم و اصلی افراد است و نبود آن را هیچ چیزی نمی‌تواند برای یک فرد جبران کند.  این در حالیست که هرچه به سمت آینده پیش می‌رویم، ارتباطات اجتماعی افراد در جامعه

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس_شهین مردانی: مدیر مرکز علوم اعصاب دانشگاه شیکاگو و نویسنده کتاب تنهایی می‌گوید: نیاز به برقراری روابط اجتماعی جزء نیازهای مهم و اصلی افراد است و نبود آن را هیچ چیزی نمی‌تواند برای یک فرد جبران کند. 

این در حالیست که هرچه به سمت آینده پیش می‌رویم، ارتباطات اجتماعی افراد در جامعه اروپا کمتر می‌شود و آنها به سمت تنهایی و افسردگی گام بر می‌دارند. 

* فرار از تعهد علت تنهایی مردم اروپا

کمیسیون اروپا با استفاده از داده‌های در دسترس خود می‌گوید: دلیل تنهاگزینی شهروندان ساکن اروپا فرار از تعهد به تامین هزینه زندگی یک فرد و از آن مهم‌تر فرار از تعهد به تربیت فرزند است. 

* کاهش چشمگیر تعداد خانوارهای اروپایی

آمارها حاکی از‌ آنست که شمار افرادی که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تنها زندگی می‌کنند در ۳۰ سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

همچنین افراد دیرتر ازدواج کرده و میزان طلاق نیز بیش از پیش رشد داشته است؛ داده‌های دفتر آمار کمیسیون اروپا نشان می‌دهد، تعداد خانوارها در کشورهای عضو اتحادیه اروپا از ۱۹۹ میلیون نفر در سال ۲۰۰۶ به رقم ۲۲۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ رسیده است.

* یک نفره بودن ۳۳ درصد از خانوارها

خانوارهایی که از یک نفر تشکیل شده‌اند، ۳۳ درصد رقمی که در بالا ذکر شد را را شامل می‌شوند؛ در سوئد نیمی از خانوارها، معادل ۵۲درصد، تنها از یک فرد تشکیل شده است؛ سوئد از این حیث مقام اول را در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارد.

* تغییر سبک زندگی سنتی به مدرن عامل بروز مشکلات

در واقع تغییر سبک زندگی از سنتی به مدرن منجر شده است تا مشکلات عدیده‌ای دامن جامعه کشورهای غربی را بگیرد.

* عدم بها دادن به مقام زن، دلیل عمده تنهایی جامعه اروپا

نتایج عدم پایبندی مردان اروپایی به ازدواج، سوء استفاده آنها از زنان، پایین آوردن مقام آنها و همچنین نادیده گرفتن آنها در حدیّ که هم‌خانه یک مرد بشوند ولی همسر نه ؛ موجب شده تا کشورهایی که ادعای سبک زندگی مدرن و تحقق حقوق زنان دارند را تنهایی فرا گیرد.

* انزوای اجتماعی برابر با مرگ

«جوش» یک روانشناس بالینی در دانشگاه آلاباما می‌گوید: انزوای اجتماعی عین مرگ است و با شیوع بیماری‌های قلبی و سرطان ارتباط مستقیم دارد.

* کاهش ازدواج و اوج گرفتن طلاق در جامعه اروپا

آمار ازدواج از سال ۱۹۶۵ تا ۲۰۱۱ کاهش ۵۰ درصدی داشته است؛ به عبارتی از ۷.۸ ازدواج به ازای هر ۱۰۰۰ نفر به ۴.۲ ازدواج در سال ۲۰۱۶ کاهش یافته است؛ در مقابل، نرخ طلاق از ۰.۸ نفر در ۱۰۰۰ نفر به ۲ نفر در سال ۲۰۱۱ رسیده است.

* رتبه اول افسردگی در جهان مربوط به اروپا/ انگلیس در صدر جدول

نتایج تحقیقات جدید حاکی از این است که کارکنان انگلیسی در میان کارکنان سایر کشورهای اروپائی دارای بالاترین نرخ ابتلا به بیماری روحی افسردگی هستند و این نرخ روز به روز در حال افزایش می‌باشد.

* افسردگی ۵۶ میلیون آمریکایی

بنابر آمارهای وزارت بهداشت آمریکا، سالانه حداقل ۸۰ میلیون نفر از آمریکایی‌ها از کم‌خوابی رنج می‌برند و همین موضوع منجر به افسردگی بسیاری از‌ آنها به خصوص زنان می‌شود؛ شیوع افسردگی در زنان آمریکایی دو برابر بیش از مردان است.

* هر ۱۳ دقیقه یک نفر در آمریکا خودکشی می‌کند

بر اساس گزارش "USA Today"، در ایالات متحده آمریکا، هر ۱۳ دقیقه یک خودکشی رخ می‌دهد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد، آمار قتل عمد بسیار کمتر از خودکشی در کشور آمریکا است.

* تجویز بیش از ۶۴ میلیون داروی ضد افسردگی در انگلیس

در سال ۲۰۱۶، ۶۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نسخه دارویی ضد افسردگی در کشور انگلیس صادر شده که این رقم در مقایسه با ۱۰ سال پیش با دو برابر افزایش روبه‌رو بوده است.

گسترش تنهایی و مشکلات پس از آن دولت انگلیس را مجبور کرده تا برای اولین بار در طول تاریخ وزیری را به عنوان «وزیر تنهایی» انتصاب و از وی درخواست کند تا مشکلات این افراد را پیگیری و برای بهبود حال آنها تلاش کند.

نخست‌وزیر انگلیس به صراحت اعلام کرده است که دولت این وزیر را برای رسیدگی به «واقعیت تلخ زندگی مدرن» انجام داده است.

ترزامی، نخست‌وزیر انگلیس با بیان اینکه قطعاً تنهایی نتیجه سبک غلط زندگی مدرن است،‌ اظهار داشت: تنهایی قشر وسیعی از جامعه اروپا به خصوص انگلیس را درگیر خود کرده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد