تاریخ انتشار : جمعه 27 بهمن 1396 - 8:48
کد خبر : 23988

اظهارات شجاعانه دختر ایرانی در شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره حجاب و اقدامات مخرب واشنگتن در خاورمیانه

اظهارات شجاعانه دختر ایرانی در شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره حجاب و اقدامات مخرب واشنگتن در خاورمیانه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، هدی کاتبی، طراح لباس ایرانی-آمریکایی، در گفتگو با شبکه تلویزیونی «دابلیو جی ان» شیکاگو، درباره زندگی شخصی به عنوان یک زن محجبه در آمریکا و سیاست‌های آمریکا در قبال خاورمیانه اظهار نظر کرد. اظهارات

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، هدی کاتبی، طراح لباس ایرانی-آمریکایی، در گفتگو با شبکه تلویزیونی «دابلیو جی ان» شیکاگو، درباره زندگی شخصی به عنوان یک زن محجبه در آمریکا و سیاست‌های آمریکا در قبال خاورمیانه اظهار نظر کرد. اظهارات وی تا جدی شجاعانه بود که مجری این برنامه تلویزیونی به او گفت: «شما آمریکایی به نظر نمی‌آیید!»

هدی کاتبی در این مصاحبه گفت: «من یک ایرانی-آمریکایی هستم که در اوکلاهما بزرگ شده ام. این برایم تجربه بزرگی بود. هنگامی که برای نخستین بار در کلاس ششم حجاب بر سر گذاشتم، بدترین سال عمرم را گذراندم. زیرا اوکلاهما ایالتی با اکثریت سفیدپوست و محافظه‌کار است. به من چند مرتبه حمله فیزیکی شد. بارها قصد داشتند روسری را از سرم بردارند. به مدت چند سال، ضربه روحی شدیدی به من وارد شد. اما تمامی آن‌ها، من را به جایگاهی که اکنون در آن هستم رساند و اکنون من به طراحی لباس به صورتی دیگر نگاه می‌کنم. اکنون می‌دانم نحوه لباس پوشیدن ما، بر نحوه برخورد دیگران نسبت به ما تاثیر می‌گذارد.»

وی در پاسخ به پرسش یکی از مجریان این برنامه درباره نظر مردم آمریکا درباره زنان محجبه گفت: «نژادپرستی علیه مسلمانان در این کشور فراتر از جهت‌گیری‌های شخصی افراد نسبت به یکدیگر است. این به این دلیل است که ما در کشوری زندگی می‌کنیم که از خشونت علیه مسلمانان سود می‌برد. اگر بخواهیم منشا تمام تبلیغات منفی علیه مسلمانان را بیابیم، می‌بینیم تولیدکنندگان تسلیحات، شرکت‌های امنیتی و حتی اسرائیل که از رفتار غیرانسانی با مسلمانان سود می‌برد، به انتشار این تبلیغات می‌پردازند. تمامی این‌ها، بخشی از یک نظام گسترده‌تر هستند که این جهت‌گیری‌های شخصی را برای افراد ایجاد می‌کنند.»

در این میان، یکی از مجری‌های این برنامه با اشاره به تصاویر زنان بی‌حجاب ایرانی در زمان پیش از انقلاب اسلامی گفت: « شما به عنوان یک طراح لباس، هنگامی که به این تصاویر نگاه می‌کنید، چه احساسی دارید؟»

هدی کاتبی پاسخ داد: «من فکر می‌کنم این تصاویر را از بافت زمانی خود خارج کرده‌اید و به این ترتیب، آن‌ها را از حقایق اصلی در آن زمان جدا می‌کنید. افرادی که در این تصاویر می‌بینید که مانند غربی‌ها لباس می‌پوشیدند، جزئی از اقلیت ایران بودند. در دوره‌ای از تاریخ ایران، حجاب را به اجبار از سر زنان می‌کشیدند. این دوره‌ای بسیار خشونت‌آمیز و متعصبانه بود. اما بیشتر زنان ایرانی اینگونه لباس نمی‌پوشیدند.»

وی افزود: «در ماه گذشته، به عنوان بهانه‌ای برای باقی نگهداشتن نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان، تصاویری قدیمی از زنان بی‌حجاب افغان را به ترامپ نشان دادند و گفتند ما باید به آن دوران بازگردیم. آن‌چه آن‌ها توجه نمی‌کنند، به عنوان مثال، سطح تحصیلات زنان ایرانی است که نسبت به گذشته، بسیار افزایش یافته است. اگر می‌خواهید درباره حقوق زنان صحبت کنید، بهتر است به وضعیت اجتماعی و اقتصادی آن‌ها اشاره کنید تا این‌که آن‌ها چگونه لباس می‌پوشند.»

یکی از مجریان این برنامه از کاتبی پرسید: «بسیاری در آمریکا بر این‌ باورند که نمی‌توان به ایران اعتماد کرد. نظر شما چیست؟»

وی پاسخ داد: «ما نیز فکر نمی‌کنیم بتوان به آمریکا اعتماد کرد. ببینید این کشور با کشورهای خاورمیانه چه کرده است. من فکر نمی‌کنم ایران تسلیحات اتمی داشته باشد و به خشونت نیز اعتقادی ندارم. اما هنگامی که به میراث استکبار و استعمار در خاورمیانه می‌نگریم، تمام خشونت‌هایی را می‌بینیم که انجام شد و پس از آن، ظرفیت انجام مجدد آن نیز ایجاد شد. بسیاری از تسلیحات در خاورمیانه کاملا به وسیله آمریکا به این منطقه آورده شده است.»

در پی اظهارات وی، یک مجری در این برنامه گفت: «بسیاری از مردم آمریکا این نظرات را توهین آمیز می‌دانند. تو آمریکایی هستی اما آمریکایی به نظر نمی‌آیی.»

کاتبی در پاسخ گفت: «چون من کتاب می‌خوانم! و فکر می‌کنم مهم است از این داستان‌سرایی‌ها درباره زنان مسلمان و میراث آمریکا فراتر برویم و بدانیم این کشور به معنای کامل کلمه بر مبنای سوء استفاده از برده‌های سیاه پوست و پس از کشتار جمعی سرخ پوستان بنا شد.»

ویدیوی مصاحبه این زن شجاع بارها در سطح فضای مجازی منتشر شده است. این ویدیو تحسین مردم بسیاری از کشورهای مختلف، از جمله آمریکا، را در پی داشته است؛ به طوری که یکی از پست‌های توییتری که در آن اقدام به انتشار این ویدیوی شده، بیش از ۲۰۶ هزار بار لایک و حدود ۱۰۰ هزار بار ری‌توییت شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد