ترک فریضه امر به معروف، جامعه را به بیتفاوتی دچار میکند
نورالله برشان، مسئول طلایهداران ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستانوبلوچستان، گفت: یکی از مشکلاتی که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد، این است که کسی نسبت به واجب و فریضه بودن آن آگاه نیست، بنابراین جامعه از
نورالله برشان، مسئول طلایهداران ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستانوبلوچستان، گفت: یکی از مشکلاتی که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد، این است که کسی نسبت به واجب و فریضه بودن آن آگاه نیست، بنابراین جامعه از این نعمت بزرگ محروم میشود.
مسئول طلایهداران ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار کرد: ترک فریضه امر به معروف و نهی از منکر جامعه را به بیتفاوتی دچار میسازد و این مقدمهای برای انحطاط اخلاقی و سقوط ارزشها در آن جامعه است.
وی افزود: در اسلام برای آمران به معروف و ناهیان از منکر جایگاه والایی قائل شده است، بطوری که پیامبر اکرم(ص) میفرمایند « هر که امر به معروف و نهى از منکر کند، او جانشین خدا و جانشین رسول او در زمین است».
برشان بیان کرد: وقتی امر به معروف در جامعه نهادینه شود، عده زیادی که بهدلیل غفلت و ناآگاهی مرتکب گناهی میشوند، متوجه اشتباه خود خواهند شد و نهی از منکر نیز سبب میشود تا آمار لغزشها و گناهها کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: جامعهای که بر مدار امر به معروف و نهی ازمنکر بنا شود، جامعهای سالم و موفق خواهد بود، چرا که همگان نظارت عمومی را بر خود احساس میکنند و میدانند اگر در هر زمینهای از مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و حتی اقتصادی قصوری صورت گیرد، با تذکر عمومی مواجه خواهند شد و همین موضوع نظارت عمومی در قالب امر به معروف و نهی ازمنکر در جامعه را به یک هنجار مؤثر و نیرومند بدل میکند.
مسئول طلایهداران ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با اشاره به اینکه انجام این فریضه نیاز به ویژگیهای خاصی دارد تا اثرگذاری را افزایش داد، افزود: افرادی که قصد دارند تا به این فریضه عمل کنند، باید ویژگیهایی مانند، اعتماد به نفس، صبر، حوصله و حسن خلق داشته باشند.
برشان اظهار کرد: برای احیای امر به معروف و نهی از منکر نیازمند کار فرهنگی و رویکرد فرهنگی در جامعه هستیم و باید با استفاده از کارشناسان حوزه و دانشگاه و همکاری کارشناسان و مدیریتهای رسانه، تبلیغات و آموزش ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر در قالب نشستهای متعدد، راهکارهای مناسب برای احیا و اثربخشی این مقوله مهم اجتماعی بیابیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰