ترویج آموزشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در صدر برنامه ها باشد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگارمهر، قربانعلی اصغری پیش ازظهر چهارشنبه در کارگروه فرهنگی پیشگیری از اعتیاد و طلاق افزود: اکنون شاهد تغییر در سبک زندگی و اسلامی هستیم که این مساله در ذائقه فرهنگی و اجتماعی، زبان، لباس و مسائل مختلف تأثیر گذاشته است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگارمهر، قربانعلی اصغری پیش ازظهر چهارشنبه در کارگروه فرهنگی پیشگیری از اعتیاد و طلاق افزود: اکنون شاهد تغییر در سبک زندگی و اسلامی هستیم که این مساله در ذائقه فرهنگی و اجتماعی، زبان، لباس و مسائل مختلف تأثیر گذاشته است.
وی با اعلام اینکه اکنون زبان انتقال فرهنگ کاملاً تغییر کرد ه است؛ اظهار داشت: اکنون زبان فیلم، موسیقی، انیمیشن و رایانه در بینت جوانان دارای مقبولیت است و مدگرایی بعنوان ارزش تلقی میشود و به نوعی زیبایی ظاهر در این دهه، برای جوانان ارزش محسوب میشود.
مدیر آموزش و پرورش بهشهر ادامه داد: در گذشته طلاق در جامعه ما بعنوان یک ضد ارزش تلقی میشد و اکنون هم باید برای کاهش طلاق تلاش کنیم.
اصغری گفت: جوانان ما با آسیبهای مختلفی روبرو هستند که بیشترین آسیبهای اجتماعی در حوزه اعتیاد و طلاق است که باید به صورت ریشهای برای بررف کردن آن چاره اندیشی شود.
وی با بیان اینکه همچنانکه به نیازهای اولیه احتیاج داریم به نیازهای ثانویه همچون شعر، موسیقی و زیبایی شناسی هم نیازمندیم؛ خاطر نشان کرد: در برخی از مواقع میخواهیم این فرصتها را از جوانان بگیریم و در کنار آن میخواهیم که ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی نباشد.
مدیر آموزش و پرورش بهشهر افزود: جوانان ما در کنار پرداختن به امور مختلف به تمرین شاد بودن و شادزیستن هم نیازمندند و تمرین شاد بودن، نیمی از آسیبها را کاهش میدهد.
این مسئول بیان داشت: افزایش بک مهارت آموزی و اینکه فرد با جنس مخالف چگونه برخورد کرده و چگونه ارتباط بگیرد از مسائل مهمی است که باید این مهارتها و آموزش شهروندی مورد توجه قرار گیرد.
اصغری، اکثریت سن اعتیاد و طلاق را سن جوانی دانست و گفت: با توجه به اینکه جوانان ما در رشایط فعلی با این مشکلات مواجه هستند؛ لذا به جای پرداختن به کاهش طلاق و هزینه کردها در این بخش، باید به پیشگیری از این آسیبها برای نجات آیندگان هم توجه شود.
وی افزود: ارتقاء سطح جامعه پذیری جوانان مهم است و باید با افزایش همدردی اجتماعی، سازش و تعامل، گفتگو و نرمش و توجه به حقوق دیگران در بین جوانان قوت بگیرد تا دغدغهها رفع شود.
مدیر آموزش و پرورش بهشهر، اخلاق را اکسیری دانست که میتواند هر مشکلی را برطرف کند و بسیاری از این ناهنجاریها به بداخلاقیها منجر میشود و میتوان با تقویت اخلاق، از بسیاری از این آسیبها جلوگیری کرد که متاسفانه در این بخش یا کم کار شد یا اینکه به سادگی از کنار آن گذشتیم.
اصغری گفت: در بسیاری از موارد خود را برای انجام کارفرهنگی آماده نکردیم و به همین دلیل دچار آسیبهای مختلف شدهایم که باید ضمن پرداختن به فرهنگ سازی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به رشد اخلاق هم توجه شود
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰