لزوم بازنگری در مسایل قضایی، حقوقی و کیفری مربوط به بانوان سخن
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گزارش زنان کویر ، " فاطمه السادات حسینی" صبح امروز نهم آذرماه در نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با بانوان فرهیخته استان کرمان، از وجود ۵هزار زن فرهیخته در استان کرمان خبر داد و گفت:
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گزارش زنان کویر ، " فاطمه السادات حسینی" صبح امروز نهم آذرماه در نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با بانوان فرهیخته استان کرمان، از وجود ۵هزار زن فرهیخته در استان کرمان خبر داد و گفت: یکی از آسیب های جدی بانوان ما، مسایل اقتصادی بود، اما با اقداماتی که در سال گذشته صورت گرفت، بالاترین نرخ مشارکت بانوان در سطح کشور، در سال گذشته استان کرمان کسب کرد.
حسینی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر از جامعه زنان استان کرمان زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند به تدوین بانک اطلاعاتی زنان در استان اشاره داشت و گفت: این اطلاعات در چهار قالب و ۶ محور فرهنگی، اجتماعی، حقوقی، سلامت و بهداشت، آموزش و پژوهش و ورزشی است.
وی تاکید بر بنیان خانواده از مهمترین رویکردهای دانست و ادامه داد: متاسفانه فروپاشی خانواده در برخی از جوامع محسوس است و این یک آژیر خطر میباشد. مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار کرد: ساماندهی و سیاست گذاری، برنامه ریزی برای انسجام برنامهها باید صورت گیرد تا همه برنامههای بانوان زیر یک چتر قرار بگیرند. وی از سفر دکتر معصومه ابتکار در ۱۳ آذر ماه به کرمان خبر داد و عنوان کرد: در حوزه زنان و خانواده پس از انقلاب کارهای بسیار خوبی انجام شد، اما باید به نیاز جامعه زنان با توجه به فقه پویای شیعه پاسخ دهیم. حسینی از لزوم بازنگری و بازبینی مسایل قضایی، حقوقی و کیفری مربوط به بانوان سخن به میان آورد و مطرح کرد: انتظار داریم مجمع نمایندگان در احکام مربوط به بانوان بازنگری انجام دهند. وی به افزایش طلاق در جامعه اشاره و تصریح کرد: آیا آموزشهای بعد از طلاق داریم؟ آیا برنامهای برای کاهش طلاق داریم؟ آیا برای کودکان طلاق برناههایی داریم؟ مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان عنوان کرد: ما دخترانی داریم که تحت پوشش بهزیستی هستند و پس از آن مشخص نیست که تحت پوشش کدام سازمان هستند( با توجه به حمایت بهزیستی) اما باید بیشتر به این جامعه نگاه کنیم. وی ادامه داد: کودکان بی هویت که حاصل ازدواج بانوان ایرانی با افاغنه هستند، در این رابطه چه اقدامی صورت گرفت؟ همچنین۶۰ درصد بانوانی که مورد آزار و خشونت همسرانشان قرار میگیرند، به دلیل آنکه شاهد ندارند از شکایت خود منصرف میشوند. حسینی در خصوص زنان خانهدار گفت: زنان خانه دار بدون هیچ حقوقی و بیمه در خانه کار میکنند، باید توجه داشته باشیم که اگر این بیمه تعریف کنیم، باعث تحکیم خانواده خواهد شد و شاید تقاضای بانوان برای اشتغال را کاهش دهد، ضمن آنکه ۶۷ درصد فارغ التحصیلان ما خانمها می باشند، متاسفانه توازن در اشتغال و تحصیل وجود ندارد. وی از لزوم توجه به قوانینی که منجر به تحکیم خانواده میشود، سخن گفت و بیان کرد: امنیت شغلی برای زنان در سازمانها باید وجود داشته باشد، متاسفانه در برخی از سازمانها به بانوان اجحاف میشود اما فریاد آنها به جایی نمیرسد. مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه ۵ هزار و ۳۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در استان کرمان داریم، گفت: بیشترین آسیب هم متوجه دختران است. مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اضافه کرد: برای آنکه اشتغال به سمت تحکیم بنیاد خانواده سوق دهیم، باید به سمت اشتغال دانش بنیاد روی بیاوریم. وی به فقدان اماکنی برای تفریح و نشاط بانوان اشاره و اظهار کرد: متاسفانه فضای تفریحی برای زنان در استان فراهم نمیکنیم، همچنین برای تحکیم خانواده باید آموزشهای خانواده از کودکی آغاز شده و در دوران تحصیل تکمیل شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰