نسبت به حقیقت قرآن بیگانهایم/ ضرورت تغییر نگاه به فریضه امر به معروف
مسعود پزشکیان، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، روز گذشته، سهشنبه ۹ آبان، ضمن بازدید از نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در گفتوگویی پیرامون ریشههای تضعیف جایگاه اخلاق در میان مسئولان و جریانهای سیاسی گفت: تضعیف این مسئله مهم در میان مسئولان چندین دلیل دارد. وقتی بزرگان کشور در تریبونهای رسمی به
مسعود پزشکیان، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، روز گذشته، سهشنبه ۹ آبان، ضمن بازدید از نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در گفتوگویی پیرامون ریشههای تضعیف جایگاه اخلاق در میان مسئولان و جریانهای سیاسی گفت: تضعیف این مسئله مهم در میان مسئولان چندین دلیل دارد. وقتی بزرگان کشور در تریبونهای رسمی به یکدیگر لقب دزد، رانتخوار و رشوهخوار میدهند و کسی نمیگوید اگر رئیسجمهور آینده چنین ویژگیهایی داشته باشد که وضعیت خیلی بد است و آنگاه نمیتوان امیدی به اخلاقمداری مسئولان داشت.
وی ادامه داد: مشکل دیگر این است که هر دو طرف که بی اخلاقی میکنند، از نظر نهادهای رسمی تأیید شدهاند آن وقت از جامعه چه انتظاری میتوان داشت که به اخلاق روی آورد.
پزشکیان اظهار کرد: اگر بنا باشد کسی که میخواهد در این کشور کار کند در تریبونها بگوید بقیه خوردند و بردند و من آمدهام که این شرایط را درست کنم و هیچ شخص و نهادی هم به این فرد چیزی نگوید در آن زمان چگونه میتوان انتظار داشت که جایگاه اخلاق در جامعه تقویت شود.
نائب رئیس مجلس ریشه اصلی مشکل را بیگانه بودن با حقیقت قرآن خواند و گفت: ما افراد را به خاطر ظاهرشان رد یا تأیید میکنیم، اما اگر کسی صد بار دروغ بگوید کاری به کار آن فرد نداریم. لباس آستین کوتاه پوشیدن و … گناه کبیره نیست ولی دروغ گفتن گناه کبیره نیست.
وی یادآور شد: متأسفانه نه قوه قضائیه و نه نهادهای نظارتی و گزینشی به واسطه دروغگویی و وعده دروغ دادن با مسئولان برخورد نمیکنند.
پزشکیان عنوان کرد: کسانی که از اعتقاد و باورهای دینی برای مردم سخن میگویند باید نوع امر به معروف و نهی از منکر خود را تغییر دهند. امر به معروف و نهی از منکر حقیقی توجه به ظاهر افراد و قضاوت درباره آنان براین اساس نیست، بلکه باید آمران به معروف به این مورد پاسخ دهند که چرا مسئولی باید بتواند دروغ بگوید و برخوردی هم با وی صورت نگیرد؟
نائب رئیس مجلس در پایان اظهار کرد: متأسفانه تاکنون شنیده نشده که فردی به خاطر دروغ گفتن رد صلاحیت شود و این اشکال اصلی در گزینشهاست که آن هم ریشه در نوع نگاه به مسئله امر به معروف و نهی از منکر دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰