تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 آبان 1396 - 11:26
کد خبر : 15745

۸۰ درصد ازدواج های اینترنتی به طلاق ختم می شود/ فضای مجازی بهترین ابزار توسعه فرهنگ نماز است

۸۰ درصد ازدواج های اینترنتی به طلاق ختم می شود/  فضای مجازی بهترین ابزار توسعه فرهنگ نماز است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، امیر حسین اسدی مشاور ستاد فناوری نرم معاونت علمی ریاست جمهوری صبح امروز در گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز که با عنوان نماز و فضای مجازی در مجتمع فرهنگی نور

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، امیر حسین اسدی مشاور ستاد فناوری نرم معاونت علمی ریاست جمهوری صبح امروز در گردهمایی دبیران شورای اقامه نماز که با عنوان نماز و فضای مجازی در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد اظهار کرد: فضای مجازی بهترین ابزار دین سالاری، توسعه ی فرهنگ نماز و بهترین ابزار برای تاثیر بر کودکان و نوجوانان است اما به شرطی که درست ترین استفاده ها از آن صورت ذیرد.

 

وی گفت: اینترنت در حدود ۴۵ سال پیش توسط وزارت دفاع آمریکا بوجود آمد و قانونگذار اصلی نیز آمریکاست به طوری که ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فضای مجازی در دنیا وجود دارد که ۸/۱ میلیارد آن تعداد کاربران فیسبوک است و البته بهترین ظرفیت اشتغال و تولید در دنیا ، فضای مجازی است .

 

وی اظهار کرد: افزایش تولید ناخالص ملی، اشتغال و کارآفرینی، تسهیل ارتباطات و … میتواند بهترین تاثیر اینترنت و سوء استفاده از کودکان، تبلیغ مواد مخدر و الکل ، انیت خانواده و حریم خصوصی ، قطع ارتباط نوجوان … بدترین تاثیر فضای مجازی است .

 

اسدی خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد از ازدواج های اینترنتی به طلاق ختم می شود و متاسفانه دوستی و ازدواج اینترنتی در حال گسترش است.

 

وی با اشاره به بحث بازی های رایانه ای افزود: تعداد مخاطبان بازی های رایانه ای در ایران، ۲۰ میلیون نفر است که در کشور حدود ۴۶ میلیون ساعت زمان مصرف می کنند و در سال ۲۰۱۳ ، این صنعت به فروش حدود ۷۰ میلیارد دلار رسیده است و این مبلغ حدود دو برابر درآمد نفتی کشور در شرایط عای است.

 

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد کل ترافیک اینترنت را تلگرام در دست گرفته است یادآور شد: تعداد کانال های تلگرام فارسی زبان از مرز ۵۵۵ هزار کانال گذته که بیش از ۲۰ هزار کانال دارای حداقل ۵ هزار عضو هستندو از میان مطالب منتشر شده در کانال های تلگرام ۸۸ درصد به صورت تولید مطالب جدید و ۱۲ درصد فروارد مطالب کانال های دیگر بوده و متوسط این کانال ها ۳۱۲ روز بوده است.

 

اسدی از برگزاری اولین ماراتن تولی محتوای دیجیالی نماز در استان کردستان اشاره کرد و گفت: اگر دستگاه اجرایی استان کردستان همکاری لازمه را داشته باشند و بتوانیم این چنین ماراتنی را به صور دیجیتالی مخصوص دانش آموزان برگزار نماییم می تواند قدمی مثمر ثمر در اجرا و پیش برد برنامه های نماز و فضای مجازی داشته باشد.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد