تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 مهر 1396 - 8:07
کد خبر : 15172

بسیاری از روحانیون ما بومی شهر و روستای خود نیستند

بسیاری از روحانیون ما بومی شهر و روستای خود نیستند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌السلام و المسلمین محسن قرائتی شامگاه سه‌شنبه در همایش «حوزه خواستگاه دیانت مردم» که در تالار قرآن صحن امامزاده جعفربن موسی الکاظم(ع) برگزار شد، طی سخنانی با بیان این که جهان هستی چیزی خارج از اختیار ما است، گفت:

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، حجت‌السلام و المسلمین محسن قرائتی شامگاه سه‌شنبه در همایش «حوزه خواستگاه دیانت مردم» که در تالار قرآن صحن امامزاده جعفربن موسی الکاظم(ع) برگزار شد، طی سخنانی با بیان این که جهان هستی چیزی خارج از اختیار ما است، گفت: عمر سرمایه اصلی است، که در اختیار ما است و باید از این سرمایه به بهترین نحو استفاده کنیم.

این مفسر قرآن و استاد اخلاق اضافه کرد: هستی چیزی خارج از اختیار ما است و ما در آفرینش زمین نقشی نداشتیم.

وی راز ماندگاری کارهای انسان را خدایی بودن آن دانست و گفت: سرمایه انسان، اگر برای به دست آوردن اموال دنیوی صرف شود، تنها زیان کردیم و ضرر دیدیم، سرمایه من ۱۰ هزار سی‌دی سخنرانی‌ که در سراسر جهان پخش شده است.

قرائتی با اشاره به این که در زمینه روحانیت کمبود داریم، افزود: بسیاری از روحانیون ما بومی شهر و روستای خود نیستند.

وی با دعوت از افرادی که تمکن مالی دارند، در جهت کمک به ساخت حوزه های علمیه افزود: کمک به حوزه یک باقیات صالحات ماندگار است.

رییس ستاد اقامه نماز با تاکید بر این که نباید خدمت به مردم را دست کم بگیریم، گفت: باید در تمام کارهای خوب و مثبت، پیشوا، به عنوان شهرستانی که حرف اول را در انقلاب زد، پیشگام باشد.
 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد