لوایح سند تربیتی اعتقادی آموزشوپرورش نباید مورد بیتوجهی قرار گیرد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، سید جواد بهشتی ظهر امروز در همایش ائمه جمعه پنج استان کشور که در سالن همایش کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد اظهار داشت: در جامعه باید دو گونه تحقیق داشته باشیم، تحقیق در دنیای
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، سید جواد بهشتی ظهر امروز در همایش ائمه جمعه پنج استان کشور که در سالن همایش کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد اظهار داشت: در جامعه باید دو گونه تحقیق داشته باشیم، تحقیق در دنیای انسانها و تحقیق در کتب که اگر این دو باهم نباشند کار ما به نتیجه نمیرسد.
وی افزود: موضوع بینمازی در احادیث و قرآن ریشههایی دارد ولی در جامعه کسانی که نماز نمیخوانند اظهارات دیگری دارند که باید به هر دو توجه داشته باشیم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآن و عترت و نماز عنوان کرد: مشکلی که بین والدین و فرزندان ایجادشده پدیدهای است که قرآن نیز به آن نظر دارد؛ مسئله احترام و بیاحترامی به والدین و مسئله انفاق به والدین در جامعه قابل اندازهگیری است و آنچه مشخص است این مسئله است که بین فرزندان و والدین مشکلاتی وجود دارد.
وی بیان کرد: در قرآن ۱۰۰ آیه در مورد فرزندان، ۱۶۰ دعا به معنای خواسته داریم که ۴۵ دعا در مورد اعضای خانواده است.
بهشتی به ۱۵ آیه و ویژگی نسل آینده اشاره و خاطرنشان کرد: در قرآن به نسل پاکیزه، صالح، راهبر، نماز گذار، نسل خوشنام، محبوب و نسل خودکفا اشارهشده است.
وی گفت: وزارت آموزشوپرورش سندی را منتشر کرده که مقام معظم رهبری بهعنوان مطالبه بر اجرای آن تأکید دارد، این سند نتیجه هشت سال کار حوزویان و دانشگاهیان است که ترتیب لوایحی دارد که نباید برخی از این لوایح مورد بیتوجهی قرار بگیرد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآن و عترت و نماز اظهار داشت: تربیت اعتقادی، اخلاقی، عبادی، اجتماعی، سیاسی، علمی، فنی و حرفهای، تربیت جنسی در آن مطرحشده که در قرآن نیز به آن اشاره شده است.
وی بابیان اینکه دومین رویکرد در قرآن رابطه با خداوند است اظهار داشت: ایمان به خدا، نصرت الهی، عشق به خدا، کمک خواستن از خدا، پناه بردن به خدا و صادقانه بودن با خدا ازجمله فعال کردن نخهای ارتباطی و مناجات با خداوند است.
این مسئول عنوان کرد: ایمان بهویژه ایمان به معاد باید تقویت شود، توجه به تربیت اخلاقی، جنسی، تربیت فکری و انجام فریضه امربهمعروف و نهی از منکر باید موردتوجه قرار گیرد و توجه به این مسائل باید از مدرسه آغاز شود تا مهارت اظهارنظر نسبت به مسائل جامعه در دانش آموزان ایجاد شود.
وی بیان کرد: خداوند آیات قرآن را به هفت شکل امر، نهی، تشویق، توبیخ، قصهها، مثلها و جداول بیان کرده است و از شش هزار آیه قرآن، سه هزار آیه در قالب قصه مطرحشده و خداوند پیامهایش را در دل این قصهها آورده است؛ حال چرا ما باید قصهها را از اروپا بیاوریم!
مشاور وزیر آموزشوپرورش در امور قرآن و عترت و نماز تصریح کرد: باید معارف را در دل فیلمها و کتابها بریزیم ولی متأسفانه محصولات فیلمی ما در این زمینه بسیار کم است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین عامل طلاق در جامعه مسئله خیانت است که امروزه برخی متاهلان و مجردان دوستانی از جنس مخالف دارند، در قرآن نیز مشکل همجنسبازی هشت بار مطرحشده است، باید برای حل مشکلات به قرآن روی بیاوریم چراکه در این کتاب سرمایه هنگفتی قرار دارد که اگر به احادیث و تفاسیر قرآن توجه کنیم مشکلات بسیاری حل میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰