ترویج فرهنگ کتابخوانی از بزرگترین معروفات است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛محمود اللهمرادی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان پیش از ظهر امروز در نخستین جلسه شورای اداری کتابخانههای عمومی استان کردستان در سال جاری گفت: کتاب از مهمترین عوامل هدایت،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛محمود اللهمرادی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان پیش از ظهر امروز در نخستین جلسه شورای اداری کتابخانههای عمومی استان کردستان در سال جاری گفت: کتاب از مهمترین عوامل هدایت، آگاهی، بصیرت و منشاء اصلاح و خیر و برکت برای جامعه است.
وی ادامه داد: نهاد کتابخانههای عمومی کشور از مهمترین مراکز ترویج معروفات در کشور است که با ترویج فرهنگ مطلوب کتابخوانی تلاش میکند جامعه را به سمت و سوی سعادت و خوشبختی هدایت کند.
اللهمرادی با تاکید بر اینکه کمک به نهادینهکردن فرهنگ مطالعه جهاد است، افزود: امروزه برنامهریزی دشمن تهیکردن افکار جوانان و جامعه از آگاهی و بصیرت است و نهادهایی که در راستای ارتقای فرهنگ جامعه فعالیت میکنند وظایف سنگینی را به دوش میکشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استاین کردستان با تقدیر از فعالیتهای نهاد کتابخانههای عمومی، گفت: کتابخانههای عمومی با ترویج فرهنگ کتابخوانی بزرگترین گام را برای هدایت و اصلاح جامعه برمیدارند.
وی با بیان اینکه کتابخانهها باید مرکز ترویج علم، فکر و فرهنگ باشند، عنوان کرد: برگزاری نشستهای مختلف با موضوعات متنوع با بهرهمندی از نظرات کارشناسان و همچنین حضور مردم میتواند بسیار اثرگذار باشد.
اللهمرادی با تاکید بر لزوم همکاری و هماهنگی کتابخانههای عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: این همکارهای در نهایت به نفع جامعه است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به نقش اهمیت مطالعه در توسعه کشور، بیان کرد: اهمیت کتاب و کتابخوانی بر کسی پوشیده نیست و هدف کتابخانههای عمومی ارتقای سرانه مطالعه در جامعه است.
احمدی گفت: نهاد کتابخانههای عمومی با برنامههای اثرگذار تلاش میکند انگیزه توجه به مطالعه را در جامعه ارتقا بخشد تا بتواند به هدف موردنظر که همانا توسعه فرهنگی کشور است دست یابد.
وی بیان کرد: استان کردستان در حال حاضر دارای ۸۵ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۵۰ باب نهادی و بقیه مشارکتی هستند.
احمدی با اشاره به عضویت ۳۵ هزار نفری کردستانیها در کتابخانههای عمومی، گفت: یکی از مهمترین اهداف این نهاد فرهنگی اجرای برنامههای متنوع و کاربردی به منظور جلب توجه بیشتر مردم به کتاب و ارتقای شاخصهای مطالعه است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان زیربنای کتابخانههای عمومی در کردستان را بالغ بر ۲۱ هزار مترمربع برشمرد و اضافه کرد: در این زمینه از میانگین کشوری عقب هستیم و مسئولان و خیرین باید با حمایتهای خود به ارتقای سرانه فضای مطالعه در استان کمک کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰