تاریخ انتشار : یکشنبه 21 آذر 1400 - 18:51
کد خبر : 148482

سردار عبدلله پور: نباید از بانیان وضع موجود در مناصب حساس گیلان استفاده شود

سردار عبدلله پور: نباید از بانیان وضع موجود در مناصب حساس گیلان استفاده شود

سردار محمد عبدلله پور فرمانده سپاه قدس گیلان امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه تنها راه حل مشکلات کشور را توجه به مدیریت جهادی است، اظهار کرد: کشور در حوزه اقتصادی دارای مشکلات عدیده‌ای بوده که این مشکلات با مدیریت جهادی و استفاده از مدیران جوان و انقلابی و البته

سردار محمد عبدلله پور فرمانده سپاه قدس گیلان امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه تنها راه حل مشکلات کشور را توجه به مدیریت جهادی است، اظهار کرد: کشور در حوزه اقتصادی دارای مشکلات عدیده‌ای بوده که این مشکلات با مدیریت جهادی و استفاده از مدیران جوان و انقلابی و البته حفظ وحدت و آرامش رفع خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه باید حل مشکلات مردم در اولویت همه کارگزاران نظام باشد، بیان کرد: برای عمران و آبادانی گیلان و برای جبران عقب ماندگی‌های فراوان استان نیاز به نیروهای انقلابی با روحیه جهادی داریم تا با حضور در عرصه‌های مدیریتی و با کار و تلاش شبانه‌روزی مشکلات و عقب ماندگی‌های استان را رفع نمایند.

عبدلله پور با اشاره به صحبت‌های اخیر رئیس جمهور در خصوص پرهیز از استفاده از بانیان وضع موجود در مناصب دولتی تصریح کرد: همان طور که آقای رئیسی در سفر اخیر به لرستان اشاره کردند که از بانیان وضع موجود نباید استفاده شود، انتظار ما و همه نیروی های انقلابی استان این است که این استراتژی در گیلان نیز اجرا شده و از بانیان وضع موجود در پست‌ها و مناصب مهم و حساس استفاده نشود.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه دولت جدید امید حل مشکلات را در دل مردم زنده کرده است، گفت: با روی کار آمدن دولت جدید و اعتماد مردم به مدیریت جریان ولایتمدار امیدهای فراوانی برای حل مشکلات در دل مردم زنده شده است و باید این امید را حفظ کرد و دقت کرد تا با انتصابات خاص و گاه نامناسب مردم ناامید نشوند.

انتهای پیلم/۳۳۸۹

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد