تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 آذر 1400 - 15:22
کد خبر : 147668

ایجاد کانون‌های فکر و ایده به عنوان یک راهبرد جدی در استانداری مرکزی دنبال می‌شود

ایجاد کانون‌های فکر و ایده به عنوان یک راهبرد جدی در استانداری مرکزی دنبال می‌شود

– اخبار استانها – به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه اراک  با اشاره به اهمیت پیوند دانشگاه و صنعت اظهار داشت: راه رسیدن به توسعه اقتصادی و تسریع در رفع مشکلات تلاش در تقویت پیوند صنعت و دانشگاه است که در استان مرکزی با

– اخبار استانها –

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه اراک  با اشاره به اهمیت پیوند دانشگاه و صنعت اظهار داشت: راه رسیدن به توسعه اقتصادی و تسریع در رفع مشکلات تلاش در تقویت پیوند صنعت و دانشگاه است که در استان مرکزی با توجه به اینکه قطب صنعت و کشاورزی کشور است این مهم بیشتر حائز اهمیت است.

وی افزود: استان مرکزی علاوه بر اینکه قطب صنعت و کشاورزی است یک چهارم نخبگان کشور هم متعلق به این استان هستند که همین موضوع نشان می‌دهد که این استان ظرفیت تبدیل شدن به قطب علم و فناوری را دارد و در این مسیر باید از ظرفیت ۶۱ دانشگاه موجود با ۲۳۲ رشته تحصیلی به بهترین نحو بهره گرفت.

استاندار مرکزی تصریح کرد: تلاش در راستای ایجاد کانون‌های فکر و ایده به عنوان یک راهبرد جدی در استانداری مرکزی دنبال می‌شود زیرا این مهم در همه عرصه‌ها محرک پیشبرد امور است، همچنین تمامی پژوهشکده‌های فعال هم عضو کارگروه‌های مربوط به حوزه فعالیت‌ خود می‌شوند.

مخلص‌الائمه بیان کرد: در راستای رفع آسیب‌های جامعه که معلول مسائل مختلف هستند نیازمند تفکیک دلایل بروز و گسترش این مسائل از سوال در پژوهش‌های دانشگاهی هستیم.

وی ادامه داد: این مسائل همان موانع بین وضع موجود و وضع مطلوب هستند که جامعه را از دستیابی به اهداف خود باز می‌دارند و حتی خطرات و آسیب‌های جدی را در حوزه‌های سلامت، امنیت و حیات جامعه به دنبال دارند.

استاندار مرکزی عنوان کرد: مسئله در واقع مبتنی بر علم و آگاهی است و در نظام مسئله‌محوری با اشراف بر وضع موجود، نقطه‌ای را به عنوان وضع مطلوب درنظر می‌گیرند و با شناخت موانع در راستای رفع آنها و رسیدن به وضع مطلوب تلاش می‌کنند.

مخلص‌الائمه افزود: صحبت از مسئله و برطرف کردن موانع تا مادامی که شناسایی، اولویت‌بندی و نظام‌واره کردن در کار انجام نشود بی‌فایده است.

وی تصریح کرد: کشور رتبه خوبی را در بحث تولید علم با محوریت مقاله دارد اما محتوای علمی تولید شده در سطح انتزاعی دانشگاه‌ها باقی مانده است و توان برطرف کردن مشکلات جامعه را ندارد.

متاسفانه افزایش قیمت نفت سال‌ها است که سبب شده تا به‌ جای حل مشکلات از طریق پژوهش، حل مشکلات را به فروش نفت گره بزنیم که این روند در همه عرصه‌ها موفقیت‌آمیز نبوده است.

آیت‌الله درّی نجف‌آبادی: رونق تولید به دنبال ارتباط صنعت و دانشگاه محقق می‌شود تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه لازمه تبدیل استان مرکزی به قطب علم و فناوری است آسیب‌شناسی ارتباط صنعت و دانشگاه / نباید اجازه دهیم روحیه ناامیدی در جامعه نخبگان رواج یابد

  شرکت‌های دانش‌بنیان مایه مباهات هستند  

سعید حمیدی، رئیس دانشگاه اراک هم در این آئین با اشاره به تشکیل کمیته‌های مختلف در دانشگاه اراک گفت: در این مرکز آموزشی کمیته‌های مختلف علمی و اجرایی تشکیل شده که دبیرخانه کمیته علمی اجرایی دانشگاه اراک است.

وی افزود: امیدواریم معاونت جدید فناوری و نوآوری در وزارت علوم منشا خیرات و برکات و تقویت پیوند و ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه باشد.

رئیس دانشگاه اراک تصریح کرد: سایتی از سوی وزارت علوم ایجاد شده که پیوند صنعت و دانشگاه هدف اصلی آن بوده و با محوریت تحقق شعار سال با موضوع تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی هدایت می‌شود

حمیدی بیان کرد: در راستای اثربخشی دانشگاه‌ها خوشبختانه شرکت‌های دانش‌بنیان مایه مباهات هستند و کانون‌های نوآوری شکل گرفته که ایده‌های خلاق جوانان را به سمت تولید فناوری و ثروت سوق می‌دهند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد