تاریخ انتشار : پنجشنبه 20 مهر 1396 - 15:16
کد خبر : 14650

طلاب در مسیر طلبگی اخلاص و همت داشته باشند

طلاب در مسیر طلبگی اخلاص و همت داشته باشند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله نوری همدانی عصر امروز در دیدار جمعی از طلاب استان البرز که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با اشاره به جایگاه طلبگی اظهار داشت: طلبگی بهترین و عالی‌ترین شغل دنیاست و باید شکرگزار

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله نوری همدانی عصر امروز در دیدار جمعی از طلاب استان البرز که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با اشاره به جایگاه طلبگی اظهار داشت: طلبگی بهترین و عالی‌ترین شغل دنیاست و باید شکرگزار خدا باشیم که طلبه هستیم.

وی با بیان اینکه طلبگی مانند سربازی امام زمان(عج) است، افزود: مقام معظم رهبری درباره ارزش شغل طلبگی گفته‌اند که این شغل بالاترین افتخار و مدال برای بنده است.

مرجع تقلید شیعیان داشتن اخلاص را نخستین شرط طلبگی دانست و گفت: اگر کسی شغل طلبگی را از روی اخلاص انتخاب نکرده است به کمال نخواهد رسید و در این مسیر درجا خواهد زد.

وی همت بالا را دومین شرط طلبگی برشمرد  و ابراز کرد: طلاب نباید به کسب علم کم قانع باشند و همواره باید در پی ترقی مدارج علمی باشند، همچنین سومین شرط موفقیت طلاب جدیت در امور است که طلبه سست و ضعیف نمی‌تواند توفیقی در این امور طلبگی داشته باشد.

استاد برجسته حوزه علمیه با تأکید بر اینکه رسیدن به مدارج علمی بالا همت و تلاش مضاعف نیاز دارد، تصریح کرد: مشکل داشتن در منطق ادبیات و صرف و نحو سبب آن می‌شود که طلبه همیشه در مشکل بماند، چراکه آینده راه طلاب در بیان و قلم خلاصه می‌شود.

وی استقامت در مسیر و مشکلات راه طلبگی را مهم برشمرد و یادآور شد: امثال شیخ مفیدها ،ملاصادق ها و غیره با تلاش‌های فراوان به مدارج علمی رسیده‌اند و باآنکه اکثر آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو بودند ولی بانظم و برنامه‌ریزی توانستند به موفقیت‌های فراوان برسند.

آیت‌الله نوری همدانی با تأکید بر اینکه خواندن نماز شب یکی از مهمترین شروط موفقیت است، اضافه کرد: نماز شب مورد تأیید فراوان اولیا دین و ائمه اطهار است و طلاب باید در مسیر طلبگی به نماز شب رو بیاورند.

وی با اشاره به اهمیت آشنایی طلاب با مسائل اعتقادی، اخلاقی، عبادی و فقه حکومتی خاطرنشان کرد: فقیه باید فقه اقتصادی اسلام را تبیین کند و در فقه سیاسی نیز هوشیار و با بصیرت باشد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد