تجمل گرایی و مصرف گرایی موجب تزلزل بنیان خانواده می شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله عباسعلی سلیمانی عصر شنبه در جلسه کمیته پیشگیری، کنترل و کاهش طلاق شهرستان کاشان با اشاره به اینکه متأسفانه قبح طلاق در بین خانوادهها شکسته شده است، اظهار داشت: باید بررسی شود که چرا جامعه ما
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر، آیت الله عباسعلی سلیمانی عصر شنبه در جلسه کمیته پیشگیری، کنترل و کاهش طلاق شهرستان کاشان با اشاره به اینکه متأسفانه قبح طلاق در بین خانوادهها شکسته شده است، اظهار داشت: باید بررسی شود که چرا جامعه ما به سمتی رفته است که به راحتی خانوادهها روی بحث طلاق مانور میدهند.
وی با بیان اینکه متأسفانه اهمیت و جایگاه والای خانواده همانند گذشته نیست، ابراز داشت: یکی از مهمترین نهادهایی که میتواند در این موضوع تأثیرگذار باشد، آموزش و پرورش است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان تصریح کرد: نهاد خانواده در آموزش و پرورش جایگاه والای قبلی خود را ندارد.
وی با اشاره به اینکه در دین مبین اسلام تاکید زیادی بر محکم کردن پایههای نهاد خانواده شده است، گفت: بر خلاف برخی کشورهای غربی، خانواده در آموزههای دینی ما یک نهاد مقدس است که تأثیر آن در تمام جوانب زندگی فردی و اجتماعی هویدا است.
آیت الله سلیمانی با اشاره به برخی از آیات قرآن درباره خانواده و نقش آن در تعالی انسان گفت: مهمترین الگو از خانواده قرآنی را میتوان در زندگی ائمه اطهار علیهم السلام دید.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه در غرب با دوری از آموزههای دینی و انسانی جایگاه خانواده برای آنها کمرنگ شده است، تاکید کرد: یکی از مهمترین تلاشهای غرب برای تزلزل در خانوادهها در جوامع اسلامی مثل ایران ترویج روحیه تجمل گرایی و مصرف گرایی است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان خانواده زوجین را یکی از مهمترین علل در صلح و سازش و جلوگیری از طلاق دانست و افزود: البته برخی از خانوادهها متأسفانه زمانی میانجیگری میکنند که اختلاف زوجین به حد زیادی رسیده است و این موضوع مشکلی را حل نمیکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰