مچگیری و برخورد سلبی در ذات ستاد امر به معروف نیست
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از مریوان، محمود اللهمرادی ظهر امروز در نشست شوراهای امر به معروف و نهی از منکر مساجد و گروههای مطالبهگری مریوان اظهار داشت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اجرایی شود تمامی مشکلات جامعه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از مریوان، محمود اللهمرادی ظهر امروز در نشست شوراهای امر به معروف و نهی از منکر مساجد و گروههای مطالبهگری مریوان اظهار داشت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اجرایی شود تمامی مشکلات جامعه برچیده شده و ارزشها رونق میگیرد.
وی عنوان کرد: شعار جمهوری اسلامی ایران، استقلای و آزادی بود، استقلال به معنای مستقل بودن و روی پای خود ایستادن است و آزادی سوای آزادی قبل انقلاب است که عدهای هنوز هم به دنبال آن هستند.
به گفته اللهمرادی، آزادی فبل از انقلاب به معنای مشروبخواری، فساد و کارهای ضد دین بود اما ما انقلاب کردیم تا این فرهنگ از ایران رخت بربندد و قانون اسلام بر کشور حاکم شود که امام راحل و رهبری نیز چنین بیان کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: هیچ کاری در هیچ کشوری به نتیجه نمیرسد مگر اینکه مردم در سرنوشت آن کشور دخیل باشند و در قرآن هم آمده هست که سرنوشت هیچ قومی رقم نمیخورد مگر اینکه آن قوم خود بخواهند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان همچنین تصریح کرد: ما هم باید تلاش کنیم با کنار گذاشتن انحرافات، به اصل و ریشه انقلاب برگردیم چرا که شعار ما همان شعار قرآن است.
اللهمرادی ادامه داد: وعده انقلاب این بود که مستضعفین حاکمان انقلاب باشند اما عدهای فرصتطلب در شرایطی که کشور درگیر جنگ بود و همه ملت حتی بانوان نیز در آن دخیل بودند، از همین شرایط سوءاستفاده کردند، جیب خود را پر کردند و مستضعفین را زیر چکمههای خود له کردند.
وی عنوان کرد: ثروت برخی از مسوولان در دورههای گذشته معادل ثروت میلیونها نفر در کشور است و این با شعار امام و انقلاب و رهبری منافات دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اذعان داشت: سالهای متمادی است که رهبر معظم انقلاب در بحث اشرافیگری هشدار میدهند اما ما فقط تاسف میخوریم و هیچ حرکتی نمیکنیم در حالیکه باید پشت سر رهبری حرکت کنیم و دست و ریشه این افراد را قطع کنیم.
وی عنوان کرد: جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی، جایگاه بیدارکردن و بیدارشدن است و ما باید وارد صحنهای شویم که همه کارهای زشت و ناهنجاریها را تذکر دهیم.
اللهمرادی یادآوری کرد: برخی مسوولان در پشت میز، خدا و مسوولیت خود را فراموش میکنند و با پیگیری کارهای شخصی، کار ارباب رجوع را بیجواب میگذارند که این نیازمند تذکر و بازخواست است.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تمامی جامعه خود را آمر به معروف و ناهی از منکر بدانند ضمن اینکه نباید جایگاه آن را با مچگیری، تحقیر و تضعیف اشتباه بگیرند.
اللهمرادی یادآور شد: برخوردهای سلبی و بازداشت در ذات ستاد امر به معروف و نهی از منکر و آمران به معروف و ناهیان از منکر نیست بلکه وظیفه ما دوستی با مردم، دستگیری و هدایت و مانع از افتادن آنها از لبه پرتگاهها است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰