طلاق عاطفی یا مسمومیت خانوادگی؟
دکتر عفت آی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: میزان طلاق عاطفی تقریباً دو تا سه برابر طلاق رسمی در کشور است، چرا که شرایط فرهنگی متفاوت است. وی تصریح کرد: وقتی کسی دچار طلاق عاطفی میشود به سبب موقعیت فرهنگی و شرایط ویژه این موضوع حس میکند که باید در این ازدواج غلط پایبند
دکتر عفت آی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: میزان طلاق عاطفی تقریباً دو تا سه برابر طلاق رسمی در کشور است، چرا که شرایط فرهنگی متفاوت است.
وی تصریح کرد: وقتی کسی دچار طلاق عاطفی میشود به سبب موقعیت فرهنگی و شرایط ویژه این موضوع حس میکند که باید در این ازدواج غلط پایبند بماند و زوجین حکم دو همخانه را پیدا میکنند و در ارتباطات و گفتمان هیچگونه عشقی رد و بدل نمیشود و در برخی مشکلات عدم هم صحبتی و گفتمان عاطفی را در پیش میگیرند.
آی ادامه داد: بیشترین آسیب طلاق عاطفی را فرزندان متحمل میشوند چرا که عدم گفتمان عاطفی را در مورد خانواده میآموزند و گمان می کنند کلید حل مشکلات عدم گفتمان است و همین فرزندان در زندگی خود این روند را ادامه میدهد و مشکلاتی را متحمل میشود.
آی افزود: آمارها نشان میدهد بیشترین اختلالات روانی در فرزندانی دیده میشود که والدین آنها دچار طلاق عاطفی شدهاند؛ بنابراین نباید از توجه به این فرزندان به بهانه زندگی نامطلوب خود بازماند.
وی یادآور شد: عدم ترویج فرهنگ گفتگو از جمله مهمترین علتهاست، اما به دلیل اینکه علت این طلاقهای عاطفی متفاوت بوده از زوجین میخواهیم برای رفع این مشکل به مشاور مراجعه کنند و از مشاوره نترسند؛ مشاور راهگشای امینی برای آنها و زندگی آنهاست.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰