تاریخ انتشار : یکشنبه 16 مهر 1396 - 6:42
کد خبر : 14271

جلسات پرسمان دینی در حرم رضوی برگزار می‌شود

جلسات پرسمان دینی در حرم رضوی برگزار می‌شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، جلسات پرسمان دینی یکی از سری برنامه‌های هفته جاری حرم رضوی است که برای زائران در نظر گرفته شده است.جلسات پرسمان دینی بعد از نماز مغرب و عشاء در صحن جمهوری، رواق دارالحجه، رواق

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، جلسات پرسمان دینی یکی از سری برنامه‌های هفته جاری حرم رضوی است که برای زائران در نظر گرفته شده است.
جلسات پرسمان دینی بعد از نماز مغرب و عشاء در صحن جمهوری، رواق دارالحجه، رواق امام خمینی(ره) از ۱۵ تا ۲۱ مهرماه در حال برگزاری است.
بیان نکاتی در خصوص طب المعصومین(ع) با حضور حجت‌الاسلام تبریزیان، نسیم معرفت با حضور حجت الاسلام جلائیان، به سوی ظهور با حضور حجت الاسلام مهدوی ارفع از دیگر برنامه‌های این پرسمان‌های دینی است.
علاوه براین مراسم مناجات شبانه، جمعه ۲۱ مهر ماه نیز با حضور سعید حدادیان در رواق امام خمینی(ره) حرم رضوی برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود،  سلسله جلسات بیان معارف حسینی و روضه خوانی طی هفته جاری بعد از نماز صبح، قبل از نماز ظهر و نماز مغرب در شبستان گرم مسجد گوهر شاد در حال برگزاری است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد