تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 مهر 1400 - 10:04
کد خبر : 138724

فعالیت ۲۲ مجموعه مطالبه‌گری در همدان/ مطالبه‌گری نیازمند قواعد فقهی مدون

فعالیت ۲۲ مجموعه مطالبه‌گری در همدان/ مطالبه‌گری نیازمند قواعد فقهی مدون

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی صبح امروز در دیدار با اعضا مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر، با بیان اینکه بهترین امت از نظر قرآن کریم کسانی هستند که نسبت به امر به معروف و

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی صبح امروز در دیدار با اعضا مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر، با بیان اینکه بهترین امت از نظر قرآن کریم کسانی هستند که نسبت به امر به معروف و نهی از منکر توجه دارند، اظهار کرد: اصل مسلم قران که باعث حفظ جامعه اسلامی می شود و جامعه را در صراط مستقیم نگاه می دارد، مسئله امر به معروف است.

وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم جامعه به سمت ناهنجاری‌ها کشیده شود، گفت: سکوت در برابر ناهنجاری‌ها باعث اعوجاج در جامعه خواهد شد که امیدواریم همه ما مصداق بهترین امت از دید قرآن کریم باشیم و مدیون این فریضه الهی نشویم.

امام جمعه همدان با اشاره به فعالیت ۲۲ مجموعه مطالبه‌گر در ستاد امر به معروف استان همدان، یادآور شد: این مجموعه‌ها زیر نظر معاونت مطالبه‌گری به صورت تخصصی در زمینه‌های مختلف در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه همه فعالان در عرصه امر به معروف باید در کنار هم برای کسب نتیجه مورد نظر حضور داشته باشند بیان کرد: افراد حاضر در این مجمع که از تجربیات وافری برخوردار هستند، خوب است که خود را درگیر ساختارها و چارچوب‌ها نکنند و با ورود در میدان عمل مطالبه‌گری، اتفاقات مبارکی را رقم بزنند.

مطالبه‌گری به فرهنگ عمومی تبدیل شود

نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه مطالبه‌گری باید به تبدیل فرهنگ عمومی در جامعه شود گفت: یکی از خلاهای جدی که در عرصه مطالبه‌گری در کشور با آن روبرو هستیم، نبود ضوابط و قواعد فقهی تدوین شده در مطالبه‌گری‌هاست.

وی افزود: برخی از مطالبه‌گری‌هایی که در کشور رخ می دهد خلاف شرع است و لازم است تا در بحث ضوابط اخلاقی مطالبه‌گری سمن‌هایی ورود کنند.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در روایات نسبت به مسئله مطالبه‌گری تعبیر نصیحت به کار برده شده است، یادآور شد: نصیحت در ادبیات عرب به معنای خیرخواه بودن است، بنابراین باید مطالبه‌گری با خیرخواهی انجام شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد