تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 شهریور 1400 - 9:28
کد خبر : 132236

چرا از پایتخت شور و شعور حسینی فقط ۳۸۹ زائر راهی کربلا می‌شوند؟

چرا از پایتخت شور و شعور حسینی فقط ۳۸۹ زائر راهی کربلا می‌شوند؟

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، دو سالی است که به‌خاطر شیوع ویروس کرونا پیاده‌روی معنوی اربعین حسینی و اعزام میلیونی زائران به کشور عراق با مشکل مواجه شده است. از این‌رو امسال هم همانند سال گذشته خبری

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، دو سالی است که به‌خاطر شیوع ویروس کرونا پیاده‌روی معنوی اربعین حسینی و اعزام میلیونی زائران به کشور عراق با مشکل مواجه شده است.

از این‌رو امسال هم همانند سال گذشته خبری از سفر میلیونی زائران ایرانی به کشور عراق نیست و در سفر اخیر نخست‌وزیر عراق به کشورمان سهمیه ۳۰ هزار نفری برای زائران ایران در نظر گرفته شد و آن هم به شرطی که زائران حتماً باید واکسن کرونا را تزریق کرده باشند.

حال با این تفاسیر از سهمیه ۳۰ هزار نفری زائران ایرانی، فقط ۳۸۹ نفر سهمیه شامل زائران زنجانی شد که همین موضوع با اعتراضات زیادی از سوی شهروندان زنجانی مواجه شد. شهروندان زنجانی معتقدند چرا باید سهمیه پایتخت شور و شعور حسینی در مقایسه با سایر استان‌ها بسیار کم باشد.

برقراری ۱۰ پرواز رفت و برگشت ویژه اربعین در مسیر کرمانشاه ـ نجف/ زائران برای برگشت به مرز خسروی مراجعه نکنند«آقا من جا مانده‌ام»؛ کمپینی برای بیان دلتنگی‌های جاماندگان اربعین + فیلمابهام بزرگ در مسیر انتقال هوایی زائران اربعین به فرودگاه نجف و بغداد!قبله تهران آماده برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین است

در یک حساب و کتاب ساده می‌شود فهمید که سهمیه زائران زنجانی از سهمیه کشوری کمی بیش از یک درصد است. حال سوال این است چرا سهمیه استان زنجان از سهمیه کشور اینقدر کم است؟

ابراهیم احدی مدیر حج و زیارت استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: ثبت‌نام ۳۸۹ نفر از زائران زنجانی قطعی شده و در حال پیگیری اخذ ویزا برای آن‌ها هستیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا سهمیه استان زنجان از سهمیه کشور بسیار کم بوده است، گفت: سهمیه زائران زنجانی در مقایسه با بسیاری از استان‌ها قابل قبول بوده چرا که سهمیه بسیاری از استان‌ها همانند اردبیل از زنجان بسیار کم بوده است. به نظر ما سهمیه استان رضایت‌بخش است.

مدیر حج و زیارت استان زنجان تشریح کرد: سهمیه اولیه استان زنجان ۳۴۲ نفر بود که با رایزنی‌های انجام شده این میزان به ۳۸۹ نفر ارتقا یافت.

وی در پایان گفت: انتخاب محل پرواز به عهده خود زائران است و به انتخاب خود می‌توانند فرودگا‌ه تبریز و یا تهران را برای سفر انتخاب کنند. متاسفانه با پرواز از فرودگاه زنجان به سمت عراق موافقت نشد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد