معرفی طرحهایی به ارزش ۳۰ هزار میلیارد ریال در کارگروه تسهیل استان سمنان

علی تشنهدل در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: بر اساس گزارشها، در سال ۱۴۰۰، تاکنون در بحث تسهیلات رونق تولید، در مجموع ۳۷۷ طرح به مبلغ ۳۰ هزار و ۷۳۸ میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شدند. وی بر لزوم همکاری بانک ها با فعالان تولید تاکید کرد و ادامه داد:
علی تشنهدل در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: بر اساس گزارشها، در سال ۱۴۰۰، تاکنون در بحث تسهیلات رونق تولید، در مجموع ۳۷۷ طرح به مبلغ ۳۰ هزار و ۷۳۸ میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شدند.
وی بر لزوم همکاری بانک ها با فعالان تولید تاکید کرد و ادامه داد: تاکنون ۲۰۲ فقره تسهیلات به ارزش اعتباری ۶ هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال توسط بانک های عامل پرداخت شده است.
رئیس سازمان صمت استان سمنان افزود: علاوه بر این، تعداد ۱۷۵ مورد طرح با اعتباری به مبلغ ۲۴ هزار و ۴۰ میلیارد ریال در بانکهای عامل برای پرداخت در دست بررسی است.
وی با اشاره به مصوبات امروز این کارگروه استانی خاطرنشان کرد: در این جلسه با موافقت اعضای کارگروه، تعداد ۱۵ طرح صنعتی جهت دریافت تسهیلات به ارزش ۷۱۵ میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان و اشتغال جدید ۵ نفر، به بانکهای عامل معرفی شدند.
رییس صنعت معدن و تجارت استان تصریح کرد: در راستای رفع موانع تولید استان، در این جلسه مشکلات برخی واحد تولیدی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰