تاریخ انتشار : یکشنبه 28 شهریور 1400 - 15:16
کد خبر : 131351

«پیاده‌روی اربعین، رسانه شیعه» بررسی می‌شود

«پیاده‌روی اربعین، رسانه شیعه» بررسی می‌شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، کتاب «پیاده‌روی اربعین، رسانه شیعه» نوشته حامد طالبی به بررسی قدرت رسانه‌ای پیاده‌روی اربعین و تاثیرگذاری آن در این زمینه پرداخته و آن را به عنوان یکی از رسانه‌های مهم برای معرفی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، کتاب «پیاده‌روی اربعین، رسانه شیعه» نوشته حامد طالبی به بررسی قدرت رسانه‌ای پیاده‌روی اربعین و تاثیرگذاری آن در این زمینه پرداخته و آن را به عنوان یکی از رسانه‌های مهم برای معرفی نهضت امام حسین معرفی کرده است. این کتاب روز شنبه در مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد. 

در خلاصه‌ای از این کتاب می‌خوانیم: پیاده‌روی اربعین از جمله رویدادهای بزرگی است که همه ارزش‌های خبری مانند بزرگی، تازگی، مجاورت، دربرگیری، شگفتی و برخورد را با هم دارد. چنین ویژگی کم‌نظیری پیاده‌روی اربعین را به موضوعی بسیار قابل‌توجه در علوم خبری و ارتباطی تبدیل می‌کند. 

در این جلسه نقد و بررسی حسین جودوی به عنوان منتقد و میثم رشیدی مهرآبادی به عنوان مجری حضور دارند. 

این جلسه روز سه‌شنبه (۳۰ شهریورماه) از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به میزبانی فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای زنده این جلسه که به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، به صفحه اینستاگرامی فرهنگسرا مراجعه کنند. 

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد