بررسی عملکرد متفاوت کاروان پارالمپیک و المپیک در معرفی هویت ایرانی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از پایان المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو که در مجموع با ۳۱ مدال (طلا، نقره و برنز) همراه بود، مدال آوران کشورمان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. نشستی که در آن رهبری به نکات
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از پایان المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو که در مجموع با ۳۱ مدال (طلا، نقره و برنز) همراه بود، مدال آوران کشورمان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. نشستی که در آن رهبری به نکات مهمی در مورد نحوه رفتار و منش قهرمانان در این بازیها اشاره فرمودند که باید سرلوحه کار مسئولان و قهرمانان باشد.
هرچند امروز ورزش توسط کشورهای غربی و استکبار جهانی به میدانی برای آلوده کردن سیاست و فشار سیاسی تبدیل شده، اما قهرمانان کشورمان در این رویدادها با کنار زدن این حرکتهای غیر ورزشی، به دنبال ترویج روح پهلوانی، ارزش های انسانی و دینی هستند.
رهبر معظم انقلاب بیان کردند: “نامگذاری کاروان به نام شهیدان بویژه شهید سلیمانی، اهدای مدال از طرف چند قهرمان به شهیدان خاص، استفاده از چفیه به عنوان نماد ایثار و مقاومت و سجده بر آن، رعایت حجاب و پوشش به خصوص استفاده از چادر در پرچمداری کاروان، ابراز عشق و محبت به پرچم ایران، صحنههای نماز خواندن، در آغوش گرفتن حریف مغلوب و صحنه احترام تیم والیبال پارالمپیک به مادر شهید بابایی، جلوههایی از ارزشهای اسلامی و معرّف هویت ملت ایران هستند.”
در این بین پارالمپیک اوج نشان دادن فرهنگ ایثار، فداکاری و ارج نهادن به ارزش های اسلامی و دینی توسط مسئولان و ورزشکاران این بخش بود؛ جایی که نام کاروان به نام سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و سرپرستی معنوی آن هم برعهده مادر شهید سرافراز بابایی بود. تیمهای جانبازان و معلولان کشورمان در نکاتی که رهبری به آن اشاره فرمودند، خوش درخشیدند و نشان دادند قهرمانیها در کنار پهلوانیها و احترام به ارزشهای دینی و انسانی ارزشمند است و میتواند نام یک ورزشکار را جاودانه کند.
پرچمداری کشورمان در پارالمپیک با چادر موضوع مهم دیگری بود که مورد توجه بسیاری از رسانهها قرار گرفت و میدان ورزش را به میدانی برای نشان دادن فرهنگ عفاف و حجاب بدل کرد. بانوان کشورمان ثابت کردند که برخلاف آنچه رسانههای استکباری، صهیونیستی و سعودی ادعا می کنند، حجاب مانع فعالیتشان نیست و میتوانند قهرمانیهای زیادی را هم به ارمغان بیاورند؛ همانطور که رهبر انقلاب فرمودند که حجاب ورزشکاران زن ایرانی، راه را برای ورزشکاران زن کشورهای اسلامی نیز هموار کرده، به گونهای که اکنون بانوان ورزشکار بیش از ۱۰ کشور اسلامی، با رعایت حجاب در میادین ورزشی حاضر میشوند.
موضوع دیگری که رهبری به آن اشاره داشتند، کیفی سازی ورزش بین المللی بود. موضوعی که در کاروان پارالمپیک برخلاف کاروان المپیک بیشتر نمایان بود و افرادی اعزام شدند که شانس مدال بودند. اعزامهای بین المللی با توجه به هزینههایی که برای کشور دارد، باید کیفی سازی شود. المپیک و پارالمپیک جای کسب تجربه و بخت آزمایی نبوده و مسئولان باید توجه ویژهای به این موضوع داشته باشند تا علاوه بر پایین آمدن هزینهها، از زنگ تفریح بودن هم جلوگیری شود.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از فارس، بازیهای المپیک و پارالمپیک مهمترین آوردگاههای ورزشی است که همه کشورها برای آن تلاش میکنند تا در بالاترین سطح قرار بگیرند و ضمن بالا بردن پرچم خود، فرهنگ و ارزهایشان را هم به جهانیان نشان دهند. کشورمان نیز این قاعده مستثنی نیست و باید برای حضور هرچه بهتر و نمایش فرهنگ ایثار، مقاومت و ارزشهای ایرانی و اسلامی تلاش مضاعفی صورت بگیرد که البته، بررسی ها نشان می دهد که پارالمپیک نمره قبولی را گرفته و باید تدبیری به حال المپیکی ها شود که مروری بر فرمایشات رهبر انقلاب، گویای فاصله و کم کاری هاست.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰