رونمایی از ۲۰۰ عنوان کتاب در مراسم «یادها و نامها»
سردار سرتیپ دوم پاسدار علیمحمد نائینی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران و رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس از برگزاری سومین دوره مراسم «یادها و نامها» خبر داد و گفت: امسال مراسم «یادها و نامها» در سی و یکم شهریورماه همزمان با شروع چهل و یکمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس و با حضور جمعی
سردار سرتیپ دوم پاسدار علیمحمد نائینی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران و رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس از برگزاری سومین دوره مراسم «یادها و نامها» خبر داد و گفت: امسال مراسم «یادها و نامها» در سی و یکم شهریورماه همزمان با شروع چهل و یکمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس و با حضور جمعی از فرماندهان، مسئولین کشوری و لشکری، پیشکسوتان و حماسهآفرینان دفاع مقدس در باغموزه دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برنامههایی که قرار است در این مراسم برگزار شود، عنوان کرد: سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، بهعنوان مهمان ویژه در این مراسم حضور خواهند داشت و قرار است از ۵۰ فرمانده دوران دفاع مقدس که اهتمام به ثبت و ضبط تاریخ شفاهی خود در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس داشتهاند، تجلیل به عمل آید.
مشاور فرمانده کل سپاه با اظهار داشت: متأسفانه طی یک سال گذشته فرماندهان عزیزی را داشتهایم که امسال از وجود پربرکت آنها محروم ماندهایم، در این مراسم از ۱۰ خانواده محترم سرداران سپاه تجلیل به عمل خواهد آمد.
در ادامه سردار نائینی مهمترین برنامه سومین دوره مراسم «یادها و نامها» را رونمایی از ۲۰۰ عنوان کتاب جدید بیان کرد و گفت: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با تلاش پژوهشگران، راویان و نویسندگان خود در مدت یک سال گذشته توانسته است ۲۰۰ اثر تحقیقاتی و اسنادی تولید و منتشر نماید.
وی با اشاره به اینکه در حوزه مطالعات نظامی از ۱۲ اثر جدید رونمایی خواهد شد، بیان کرد: از این تعداد ۳ اثر اطلس، ۵ اثر شناسنامه، ۲ اثر موضوعی و یک اثر نبرد یگانی است که با احتساب این آثار تعداد اطلسهای منتشرشده به ۲۸ عنوان، شناسنامه لشکرها به ۱۵ عنوان، آثار موضوعی به ۱۸ عنوان و نبرد یگانی به ۵ عنوان رسیده است.
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به روزشمارهای منتشرشده اشاره کرد و گفت: تعداد روزشمارهای منتشرشده ۱۰ عنوان هستند که ۴ عنوان مربوط به روزشمار جنگ ایران و عراق و ۶ عنوان مربوط به دوره بعد از جنگ و تحولات انقلاب اسلامی است. با انتشار این روزشمارهای جدید، تعداد آثار در بخش روزشمار جنگ ایران و عراق به ۴۵ اثر رسیده است.
وی به آثار تولیدشده در حوزه مطالعات فرهنگی و اجتماعی پرداخت و عنوان کرد: کتابهای جدید در این حوزه ۱۵ اثر هستند که آثار ترجمه، کتابهای روایت مستند مردمی شامل خاطرات و زندگینامه شهدا و کتب پژوهشی در سه بخش اجتماعی، فرهنگی و سیاسی میباشند.
سردار نائینی از انتشار ۱۱ عنوان کتاب در حوزه تاریخ شفاهی فرماندهان دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: امسال توانستهایم ۱۱ اثر در حوزه تاریخ شفاهی فرماندهان و مدیران ارشد دفاع مقدس منتشر نماییم. این آثار مربوط به تاریخ شفاهی سرداران محسن رضایی، رحیم صفوی، عبدالمحمد رئوفی، احمد فتوحی، علیاصغر زارعی، محمدرضا عطارزاده، علیرضا مزینانی، نصرالله فتحیان و حجتالاسلام عبدالله حاجی صادقی است.
وی اظهار کرد: در حوزه اسناد نیز ۱۵۰ عنوان کتاب سندی رونمایی خواهد شد که این آثار مربوط به عملیاتهای بدر، خیبر، بیتالمقدس، والفجر ۸، کربلای ۴ و ۵، محرم، فتحالمبین و مسلم هستند.
مشاور فرمانده سپاه پاسداران از انتشار کتابهای صوتی بهعنوان اقدامی جدید در فعالیتهای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس یاد کرد و گفت: این مرکز با تولید آثار صوتی خود و در اختیار قرار دادن آن بهصورت رایگان به مردم، توانسته است مخاطبان زیادی را در حوزه دفاع مقدس جذب نماید. این آثار با همکاری مجموعههای گوناگون و فعال در این عرصه ازجمله مجموعه ایران صدا در حال تولید هستند و هر هفته یکی از این آثار رونمایی میشوند. در مراسم «یادها و نامها» قرار است از ۲۰ کتاب صوتی رونمایی و در اختیار مخاطبان قرار داده شود.
در خاتمه سردار نائینی با تأکید بر توسعه و تقویت تولید آثار مرجع در حوزه دفاع مقدس بیان کرد: حدود ۲۰۰ موضوع و ۱۷۴۰ عنوان پژوهشی در نقشه جامع پژوهشی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس احصا شده است که حاصل این کار تولید ۲۱۸۲ اثر پژوهشی و اسنادی خواهد بود. در این رابطه تاکنون ۴۴۵ اثر توسط این مرکز اسناد منتشر شده و ۴۷۶ اثر بهعنوان قراردادهای پژوهشی جاری در مرکز فعال هستند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰