آغاز به کار رییس جدید دانشگاه مالک اشتر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، در این مراسم امیر سرتیپ آشتیانی طی حکمی، سردار سرتیپ پاسدار قاسم تقی زاده را به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع منصوب و از تلاش های ارزنده سردار سرتیپ دوم پاسدار شفقت رئیس سابق دانشگاه مالک
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، در این مراسم امیر سرتیپ آشتیانی طی حکمی، سردار سرتیپ پاسدار قاسم تقی زاده را به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع منصوب و از تلاش های ارزنده سردار سرتیپ دوم پاسدار شفقت رئیس سابق دانشگاه مالک اشتر تقدیر کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مراسم با تقدیر از زحمات و تلاشهای خالصانه سردار سرتیپ قاسم تقی زاده، برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
امیر سرتیپ آشتیانی در این مراسم با بیان اینکه کشور دارای ظرفیت های زیادی در بخش های دولتی و خصوصی است گفت: تعامل پایدار وزات دفاع بویژه ” دانشگاه” با بخش های مختلف کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: دانشگاه صنعتی مالک اشتر علاوه بر تحقیقات و کارهای علمی، پروژه های مهم و راهبردی ای را نیز در دستور کار دارد که امیدواریم سرعت تکمیل این پروژه ها با حضور دکتر تقی زاده بییشتر شود.
شایان ذکر است سردار تقی زاده پیش از این جانشین وزیر دفاع بوده است.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰