تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 شهریور 1396 - 15:39
کد خبر : 12869

مداحان در راستای مبارزه با مواد مخدر تلاش کنند

مداحان در راستای مبارزه با مواد مخدر تلاش کنند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مجتبی بیرانوند، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، شامگاه چهارشنبه، ۲۹ شهریور در همایش عاشورائیان، ویژه مسئولان و مداحان هیئات مذهبی خرم‌آباد، گفت: مداحان تاثیرگذارترین شبکه‌های اجتماعی بر جامعه هستند و با نفوذ

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مجتبی بیرانوند، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، شامگاه چهارشنبه، ۲۹ شهریور در همایش عاشورائیان، ویژه مسئولان و مداحان هیئات مذهبی خرم‌آباد، گفت: مداحان تاثیرگذارترین شبکه‌های اجتماعی بر جامعه هستند و با نفوذ کلام می‌توانند بیشترین تاثیر را در راستای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.
وی عنوان کرد: ۹۰ درصد مواد مخدر در کشور افغانستان تولید می‌شود به‌طوری‌که تمام مواد مخدر در افغانستان در حوزه جغرافیایی سه استان این کشور تولید می‌شود، این در حالی‌است که افغانستان بعد از کشور مراکش دومین تولید کننده حشیش در جهان است.
 بیرانوند، یکی از هدف‌های قیام امام حسین(ع) را  موضوع امر به معروف و نهی از منکر دانست و عنوان کرد: مداحان  راهروان راستین امام حسین‌(ع) هستند کمااینکه با حضور در محافل عزاداری عاشورای حسینی می‌توان به خدا نزدیک‌تر شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان، اعتیاد را یکی‌از مشکلات اساسی در کشور دانست و عنوان کرد: اعتیاد سرمایه‌های اجتماعی را از بین می‌برد، در موضوع امر به معروف و نهی از‌ منکر، اعتیاد منکر است که ریشه خانواده‌ها را نابود می‌کند.
بیرانوند با اشاره به این‌که طبق آموزه‌های دینی در زمان‌های مختلف از مداحان استفاده شده است، خاطرنشان کرد: این امر کمک می‌کند تا جامعه از مواد مخدر و روانگردان پاک شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با یادآوری این‌که بازگشت از مصرف مواد مخدر کار خیلی سختی است، تصریح کرد: طبق رویکرد جمهوری اسلامی، مبارزه با مواد مخدر یک وظیفه مردمی، اجتماعی و همگانی است.
وی افزود: اعتقاد داریم که موضوعاتی مثل پیشگیری، درمان و صیانت از بهبود یافتگان را می‌توان با کمک مداحان محقق کرد لذا از مداحان تقاضا داریم که در این ایام با نفوذ کلام خود در راستای مبارزه با مواد مخدر تلاش کنند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد