توطئه کشف حجاب را جدی بگیریم
خبرگزاری فارس از اراک؛ آیه ۳۱ سوره «نور» صریحأ از لزوم حجاب زنان سخن میگوید، البته در آیات دیگری مانند آیه ۵۹ سوره «احزاب» که آیه جلباب نام گرفته نیز به این موضوع پرداخته شده است. بنابراین؛ کسی نمیتواند منکر وجوب حجاب در اسلام شود، البته در برخی از دیگر ادیان از جمله دین یهودیت
خبرگزاری فارس از اراک؛ آیه ۳۱ سوره «نور» صریحأ از لزوم حجاب زنان سخن میگوید، البته در آیات دیگری مانند آیه ۵۹ سوره «احزاب» که آیه جلباب نام گرفته نیز به این موضوع پرداخته شده است.
بنابراین؛ کسی نمیتواند منکر وجوب حجاب در اسلام شود، البته در برخی از دیگر ادیان از جمله دین یهودیت و مسیحیت هم حجاب واجب بوده که با تحریفات صورت گرفته، اکنون فقط توسط برخی از پیروان واقعی آنها اجرا میشود.
بیشک این همه تاکید ادیان مختلف به خصوص دین اسلام بر ضرورت حفظ حجاب، بهمنظور حفظ سلامت اخلاقی جامعه و در اولویت اول برای صیانت از حریم خود خانمها در خارج از منزل است.
با این حال مدتی است که با شیطنت رسانههای بیگانه (اعم از شبکه های تلویزیونی ماهوارهای و فضای مجازی) و در سایه کمتوجهی مردم و مسئولین ذیربط، متأسفانه کشف حجاب شکل علنی پیدا کرده است.
در حالحاضر کمتوجهی به این موضوع در حدی است که اگر قبلأ افراد در خودرو و یا در نقاط خلوت مبادرت به چنین کاری میکردند، اکنون گاهی به خود اجازه میدهند که در معابر عمومی و مراکز پرتردد و حتی در برخی از موسسات خصوصی نیز رسمأ و علنأ حجاب خود را کنار بگذارند.
البنه به عنوان نگارنده لزومأ موافق برخورد قهرآمیز (حداقل با همه کسانی که مرتکب این رفتار می شوند) نیستم، اما از آنجا که تداوم این شرایط میتواند امنیت و سلامت اخلاقی جامعه را در معرض خطر جدی قرار دهد، معتقدم باید در اسرع وقت تدابیر لازم برای جلوگیری از گسترش این ناهنجاری توسط مسئولین ذیربط اتخاذ گردد.
البته باید توجه داشته باشیم که نمیشد همه افراد بدحجاب یا بیحجاب را در یک گروه دستهبندی و با یک روش با آنها مواجه شد، بلکه باید ضمن بررسی علل و ریشههای مشکل و تلاش برای رفع اساسی آنها، بدانیم که با چه افرادی و با چه اهداف و نیاتی مواجه هستیم.
در یک تقسیمبندی کلی میشود این افراد را در ۶ گروه به شرح ذیل دستهبندی کرد.
گروهی اندکی که در پیروی از شیطان، ذاتأ فاسد هستند و اصلاً اعتقاد به دین و آخرت ندارند و حتی حاضر نیستند تابع قوانین اجتماعی باشند.
گروهی که آگاهانه یا ناآگاهانه و البته کاملأ هدفند و در هماهنگی با دشمن در پی گسترش فساد در جامعه هستند و در ردیف مغرضین یا فریبخوردگان قرار میگیرند.
گروهی که به زعم خودشان برای نشان دادن اعتراض به وضعیت موجود، این روش غلط و ناصواب را برگزیدهاند و در واقع با این روش هم به خودشان و هم به جامعه زیان میرسانند.
گروهی اندکی که متأسفانه به علت مشکلات مالی و برای جلب توجه دیگران (مردان فاسد) تن به انجام چنین رفتارهایی میدهند.
گروهی که تحت تأثیر صفات زنانه، صرفاً برای تبرج و خودنمایی و یا در رقابت با دیگران مرتکب این رفتار ناپسند میشوند.
گروهی که معمولاً هدف خاصی ندارند اما به خاطر ضعف مبانی اعتقادی و صرفاً از روی سهل انگاری اینگونه عمل میکنند.
در هر حال این نابسامانی در اولویت اول ناشی از بیتفاوتی مردم به اصل مترقی امر به معروف و نهی از منکر و در اولویت بعد حاصل رفتارهای غلط و عملکرد بد برخی از مسئولین دولتهای گذشته و در نهایت تلاش رسانه های معاند برای استحاله فرهنگی مردم این سرزمین است.
در هر حال بهنظر میرسد، این موضوع نیازمند اقدام فوری است که البته بخش عمده آن با فرهنگسازی مناسب توسط سیستم آموزشی و فرهنگی کشور و تحقق وعدهها مسئولین محترم و آشکار شدن نتایج اقدامات سازنده و عملکرد مثبت دولت جدید، قابل رفع است.
********
احمدرضا هدایتی
********
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰