تاریخ انتشار : شنبه 26 تیر 1400 - 17:45
کد خبر : 121820

پاسخ سیمکو به ادعاهای مطروحه مدیرعامل شهر صنعتی رشت/پای واسطه‌ها برای دریافت اراضی در میان بود

پاسخ سیمکو به ادعاهای مطروحه مدیرعامل شهر صنعتی رشت/پای واسطه‌ها برای دریافت اراضی در میان بود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از رشت، چندی پیش گزارشی از توانمندی‌ها و چالش‌های شهر صنعتی رشت تهیه و در آن به موضوعات مختلف از جمله حساسیت‌های نهاد‌های نظارتی اشاره شد.  در بخشی از آن گزارش به موضوع واگذاری تکلیفی ۷۰ هکتار از

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از رشت، چندی پیش گزارشی از توانمندی‌ها و چالش‌های شهر صنعتی رشت تهیه و در آن به موضوعات مختلف از جمله حساسیت‌های نهاد‌های نظارتی اشاره شد. 

در بخشی از آن گزارش به موضوع واگذاری تکلیفی ۷۰ هکتار از اراضی شهر صنعتی رشت و مشخصاً درخواست شرکت سهامی سیمکو جهت تامین پنج هکتار زمین جنب شهرک صنعتی سپیدرود نامی برده شد که در آن مهدوی سعیدی، مدیرعامل شهر صنعتی رشت مدعی شده بود، شرکت سیمکو درخواست خود را پس گرفته است که می‌توانید خبر را اینجا بخوانید.

حال روابط عمومی شرکت سیمکو پاسخی را به ادعاهای مدیرعامل شهر صنعتی رشت وارد دانسته و از فارس خواسته تا ابعاد موضوع واگذاری اراضی را منتشر کند. 

در پاسخی که روابط عمومی شرکت سیمکو به فارس داده آمده است؛ 
ضمن قدردانی از پیگیری آن رسانه وزین و پرمخاطب برای انعکاس مشکلات و دغدغه صاحبان صنعت و تولید درخواست می‌شود از آنجا که خبرگزاری فارس یکی از با اعتماد‌ترین مجاری اطلاع‌رسانی کشور به جهت شفافیت و صراحت در خبررسانی از آن یاد برده می‌شود، لذا در همین رابطه در گفت‌وگویی که ۲۴ تیر ماه گذشته که مدیر عامل شهرصنعتی رشت با خبرگزاری فارس گیلان مطالبی پیرامون واگذاری اراضی ۷۰ هکتاری به بخش صنعت که شرکت سیمکو از متقاضیان اراضی صنعتی در محدوده ۷۰ هکتاری و طرف مخاطب این گزارش بوده است، منعکس شد پاسخی جهت اطلاع مخاطبان محترم و آن خبرگزاری محترم آماده شده است که در صورت امکان درخواست انعکاس آن را داریم. 

ضمنا لازم می‌دانیم از آنجا که خبرگزاری فارس با صراحت و شفافیت در بخش مشکلات مطروحه بخش صنعت ورود کرده‌اند و با سرلوحه قرار دادن شعار رهبر انقلاب مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها حساسیت لازم را برای حمایت از تولید سر لوحه گزارش خود قرار داده‌اند از این بابت به عنوان یک شرکت تولیدی از چنین دقت نظر یک رسانه قدردانی کنیم. 

اما موضوع ۷۰ هکتار از اراضی که قرار بود در مجاورت شهرک صنعتی سپیدرود رشت در اختیار متقاضیان صنعت برای احداث کارخانه و یا طرح‌های توسعه قرار گیرد، مدیر عامل شهر صنعتی رشت در گفت‌وگو با فارس به طور شفاف و واضح به خبرگزاری فارس توضیح نداده‌اند و به صورت گذرا از آن عبور کرده‌اند و در واقع با ارائه گزارش عملکرد اصل پاسخگویی را وارد انحراف کرده اند که البته لازم به ذکر است خبرگزاری فارس تلاش کردند تا در همین گزارش نظر شرکت را هم جویا شوند که متاسفانه تراکم و فشار کاری فرصت همکاری را از ما گرفت لذا مراتب قدردانی را ازاین حساسیت و نگاه حرفه‌ای رسانه‌ای اعلام میداریم. 

حال آنچه که به عنوان یک واحد صنعتی دارای سوابق مشخص که از خاک سرزمین گیلان توانسته است محصولات خود را برای خودکفایی کشور در تولید انواع سیم و کابل فشار ضعیف و فشار متوسط و فشار قوی از سال ۱۳۴۷ وارد بازار کشور نماید بزرگترین افتخار برای شرکت سیمکو است و از سویی دیگر شعار رهبر انقلاب نیز در همه سال‌ها سرلوحه فعالیت‌های شرکت سیمکو بوده است و این شرکت با این هدف مقدس پیوسته بدون مطالبه‌گری و یا زحمت برای مسوولان کشور تلاش کرده است سهم کوچکی را در تولید و کارآفرینی استان و کشور به همراه داشته باشد. 
اما ۷۰ هکتار از اراضی صنعتی مورد اشاره در گزارش با این هدف به مدیر عامل شهر صنعتی به درخواست ایشان تحویل شد تا متقاضی صنعتگر و تولید کننده (نه واسطه‌ها) بتوانند یا طرح صنعتی خود را احداث و یا اگر طرح توسعه دارند اجرایی کنند، اما در عمل چه اتفاق افتاد! 

۷۰ هکتار زمین به شهر صنعتی رشت داده شد تا در اختیار متقاضیان قرار گیرد اما این عرصه به چه تعداد تحویل و چه تعداد از متقاضیان فعالیت خود را در چه مساحتی شروع و چه تعداد و در چه مساحتی هنوز شروع نکرده‌اند؟ چرا افرادی که تعلل کردند به مراجع نظارتی گزارش نشده است تا این افراد در شرایطی که در استان کمبود اراضی وجود دارد مانع از تولید، سرمایه‌گذاری و کارآفرینی شده‌اند! 

در بخشی از این گزارش مدیر عامل شهر صنعتی رشت عنوان کرده‌اند که شرکت سیمکو از دریافت اراضی انصراف داده‌اند، سوال ما این است آیا این زمین‌ها قرار نبود به تک تک متقاضیان برای احداث کارخانه واگذار گردد؟ پس اگر فردی کارخانه‌دار نبوده چرا متقاضی زمین شده است؟ اگر زمین یارانه‌ای گرفته است و از ساخت کارخانه منصرف شده است چرا زمین از او بازپس گرفته نشده است؟ آیا غیر از این است که برای صنعتگری که دغدغه تولید دارد و نبود عرصه مانع از سرمایه‌گذاری و کارآفرینی او شده است در مقابل فرد دیگری که زمین یارانه‌ای را با هدف تولید خریداری کرده اما با تصاحب زمین به دنبال ارزش افزوده و فروش آن به شخص دیگری است شائبه سودجویی در عرصه‌های بیت المال فراهم نگردد؟ 

آیا چنین نیتی را میتوان غیر از سودجویی نام دیگری روی آن گذاشت؟ در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها این نوع رفتار و بی‌توجهی به شرکتی که در کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران نیز شناخته شده است و با افتخار در صنعت استان نقش بی‌بدیلی دارد. بنابراین چنین اتفاقی آیا مغایر با شعار رهبر انقلاب مبنی حمایت از تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها نیست؟ آیا بجای مانع زدایی‎ها، مانع تراشی می‌کنند؟ آیا به جای پشتیبانی، پشت صنعت را خالی میکنند؟ تاخیر انداختن پروژه‌های صنعتی برای کسانی که مانع صنعت هستند قابلیت پیگرد قضایی دارد اما شرکت سیمکو با گذشت ۱۰ماه از مصوبه کارگروه موانع استانداری که قرار بود پس از یک ماه زمین مورد نیاز به سیمکو تحویل گردد با حسن نیت رفتار کرده است! 

به شرکت سیمکو پیشنهاد داده شده است تا از افراد دیگر زمین مورد نیاز در داخل ۷۰ هکتار را تامین کنند که این کار خلاف حمایت از تولید، کار آفرینی و دامن زدن به پدیده زمین خواری، رانت خواری و سود جویی است باید با چنین افرادی برخورد قضایی شود. چرا اجازه داده شده است تا افراد با زمین‌هایی که برای تولید و صنعت در نظر گرفته شده است این زمین‌ها را در تصاحب خود قرار دهند و دنبال سود جویی باشند، چرا افرادی که پس از دریافت زمین به تعهدات خود عمل نکرده‌اند خلع ید نشده اند؟ 

چرا در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با صراحت مسائل مطرح نشده است و اگر مدیر عامل محترم شهر صنعتی رشت دلسوز و حامی تولید است باید خبرگزاری فارس را در جریان این اتفاقات مهم در استان قرار میدادند، پنهان کاری شما مصداق چیست؟ 

مدیرعامل محترم شرکت شهرصنعتی رشت شایسته است در رابطه با ۷۰ هکتار از اراضی صنعتی پاسخ شفاف‌تری به رسانه‌ها و مسئولان اعلام کنید و شرکت سیمکو هم به دنبال حاشیه‌های پیرامون واگذاری‌های شما نیست و صرفاً حقوق خود را برای تولید، کارآفرینی و اشتغال حدود ۴۰۰ نفر دیگر از بچه‌های همین استان در طرح توسعه خود را مطالبه می‌کند. 

ضمن اینکه همانطور جنابعالی کاملا مطلع هستید برای اجرای مصوبه کارگروه استان (تحویل ۵ هکتار زمین مورد نیاز این شرکت توسط شرکت شهرصنعتی رشت) توسط اشخاصی که این اراضی صنعتی را در اختیار دارند به این شرکت پیشنهاداتی شده است که مصلحت است وارد چنین مباحثی نشویم. 

مدیر عامل محترم شهر صنعتی رشت که بیش از دو دهه با صنعتگران در ارتباط است چطور می‌پذیرید که یک شرکت با نیم قرن سابقه و دارای دفاتر حسابرسی قانونی وارد خرید غیر قانونی از اشخاصی گردد که با هدف تولید، زمین خریداری کرده‌اند و اکنون با سود چند صد درصدی به دنبال واگذاری آن هستند. 

آیا این گونه نقل و انتقال در آینده خریدار را با چالش روبرو نمی‌کند؟ آیا می‌شود با چنین رویه‌ای پروانه ساختمانی گرفت؟ جناب آقای مهدوی چرا به یک شرکت توصیه می‌شود که برای تامین زمین مورد نیاز وارد این معامله شود در حالی که اصالت چنین نقل و انتقالات غیر قانونی و غیر اصولی است. 

در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها انتظار میرود حمایت از تولید داخل، کارآفرینی، اشتغال‌زایی و ایجاد صنایع استراتژیک مورد توجه قرار گیرد، امروز در شرایط تحریم با نگاه بلند رهبر معظم انقلاب که همیشه در بیانات خود میفرمایند: تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی هستند و تلاش مسؤولان نظام و نگاه حمایتی دستگاه قضایی با رفع موانع تولید، هدف به حرکت در آوردن چرخ صنعت است. 

سنگ اندازی در مسیرکارآفرینی و اشتغال‌زایی آسیب جدی به اقتصاد کشور خواهد زد و امنیت اقتصادی با چالش روبرو میگردد که امیدواریم امکانات و امتیازاتی که برای تولید و صنعت در نظر گرفته می‌شود توسط متقاضی واقعی مصرف گردد. 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد