تاریخ انتشار : شنبه 26 تیر 1400 - 14:33
کد خبر : 121762

اجرای برنامه‌های مختلف توسط شهرداری قم در هفته عفاف و حجاب

اجرای برنامه‌های مختلف توسط شهرداری قم در هفته عفاف و حجاب

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از قم، مهدی کلانترزاده با اشاره به برنامه‌های اجراشده توسط شهرداری به مناسبت هفته حجاب و عفاف اظهار کرد: به مناسبت این هفته فضاسازی تبلیغی و برنامه‌های فرهنگی، مسابقه، دوره‌های آموزشی و کلاس در سراهای محله توسط سازمان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از قم، مهدی کلانترزاده با اشاره به برنامه‌های اجراشده توسط شهرداری به مناسبت هفته حجاب و عفاف اظهار کرد: به مناسبت این هفته فضاسازی تبلیغی و برنامه‌های فرهنگی، مسابقه، دوره‌های آموزشی و کلاس در سراهای محله توسط سازمان فرهنگی شهرداری برگزار شد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم افزود: ۱۲۰ مترمربع بنر برای اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب در قالب بنرهای پرتابلی در سطح شهر نصب و اکران طرح‌ها در تلویزیون شهری روزانه بیش از ۳۰۰ دقیقه اکران شده و همچنان ادامه دارد.

وی ابراز کرد: در بخش منابع انسانی نیز به‌منظور ترویج این فرهنگ برنامه‌ریزی‌هایی از سوی حوزه معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی انجام که دوره‌ها و برنامه‌ها برای همکاران اجرا می‌شود.

به گفته کلانترزاده نشر معارف در بین شهروندان با توجه به سابقه‌ای که شهر مقدس قم در کنار حرم حضرت معصومه(س) دارد به‌عنوان یکی از موضوع‌های مهم در زمینه ترویج و نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در حال دنبال شدن است.

بیست و یکم تیرماه، سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به‌عنوان روز عفاف و حجاب نام‌گذاری شده است، هفته عفاف و حجاب نیز از ۲۱ تیرماه تا ۲۷ در تقویم رسمی کشور ثبت‌شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد