تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهریور 1396 - 8:56
کد خبر : 12134

کودک آزاری نیاز به شاکی خصوصی ندارد

کودک آزاری نیاز به شاکی خصوصی ندارد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حبیب الله مسعودی فرید روز سه شنبه در جمع اصحاب رسانه استان همدان افزود: مردم ایران از کنار کودک آزاری به راحتی نمی گذرند و امروزه همه اقشار جامعه نسبت به تنبیه کودکان یا کودک آزاری واکنش نشان می

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حبیب الله مسعودی فرید روز سه شنبه در جمع اصحاب رسانه استان همدان افزود: مردم ایران از کنار کودک آزاری به راحتی نمی گذرند و امروزه همه اقشار جامعه نسبت به تنبیه کودکان یا کودک آزاری واکنش نشان می دهند.
وی اضافه کرد: هم اکنون میزان حساسیت و استانداردهای افراد در موارد کودک آزاری بالا رفته است و فعالیت مراکز اورژانس اجتماعی در کاهش موارد کودک آزاری کمک شایانی داشته است.
مسعودی فرید با بیان اینکه سال گذشته ۷۰۰ هزار تماس با اورژانس اجتماعی در کشور برقرار شده است گفت: ۱۳ هزار مورد از این تماس ها در مورد اعلام کودک آزاری بوده و اعلام کودک آزاری به معنای انجام کودک آزاری نیست و در حدود نیمی از این ۱۳ هزار تماس تایید شد که کودک آزاری رخ داده است.
وی تصریح کرد: مردم باید هر جا کودک آزاری را مشاهده کردند به ۱۲۳ اطلاع دهند و آگاه سازی به والدین کودکان در مهدکودک و دانش آموزان در مدرسه و حضور نیروی انتظامی و همکاری قوه قضاییه و سازمان های مردم نهاد می توانند به کاهش آمار کودک آزاری در کشور کمک کند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره برنامه های حوزه اورژانس اجتماعی گفت: طبق هدفگذاری ها مراکز اورژانس اجتماعی باید در تمامی شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر راه اندازی می شد تا خدمات مددکاری و روانشناسی اورژانسی را به مردم ارائه دهند.
وی با بیان اینکه تا پایان سال ۹۵ ، ۱۹۷ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور فعال بود گفت: امسال به عنوان اولین سال برنامه ششم توسعه راه اندازی ۱۴۰مرکز اورژانس اجتماعی هدفگذاری شده است که از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۰ مرکز اورژانس اجتماعی راه اندازی شده و مابقی آنها تا پایان سال جاری راه اندازی می شود.
مسعودی فرید در خصوص نرخ خودکشی در ایران نیز گفت: ایران در نرخ خودکشی رتبه ۱۰۸ را در بین کشورها دارد و با توسعه اورژانس اجتماعی مداخلات موثری انجام شده به طوریکه در سال ۹۵ در پنج هزار و ۲۰۰ مورد خودکشی مداخله شد.
وی با بیان اینکه ۱۸ کارگروه برای موضوع آسیب های اجتماعی در کشور تشکیل شده که بهزیستی در ۱۵ کارگروه آن عضو است افزود: یکی از آن کارگروه زنان سرپرست خانوار است که برنامه هایی را برای این قشر از جامعه تدوین کرده است.
مسعودی فرید گفت: ۱۸۰هزار خانواده در کشور دارای زن سرپرست هستند که با احتساب اعضای این خانواده ها بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در این بخش زیر پوشش بهزیستی هستند که از این تعداد ۱۴ هزار خانوار دارای زن سرپرست در سال گذشته توانمند و از چرخه حمایتی بهزیستی خارج شدند.
وی بیان کرد: در راستای کاهش نرخ طلاق نیز سامانه مداخله در کاهش طلاق توسط بهزیستی طراحی شد و با همکاری دادگستری قبل از ثبت درخواست طلاق در سامانه دادگستری، زوج های در آستانه طلاق توسط قاضی به مراکز بهزیستی ارجاع داده می شوند و خدمات مشاوره روانشناختی دریافت می کنند و تمامی مداخلات در این سیستم ثبت می شود.
وی اظهار کرد: با اجرای این طرح در چهارماهه اول سال ۹۶ نرخ طلاق نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ حدود ۱۴ درصد در استان خراسان رضوی که به عنوان نمونه این طرح را اجرا کرد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: به زودی سامانه مداخله در کاهش طلاق در تمامی استان ها راه اندازی خواهد شد تا موجب کاهش نرخ طلاق در کشور شود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور بیان کرد: حدود ۵۰ درصد طلاق ها هم اکنون در پنج سال اول زندگی زوجین رخ می دهد و با گسترش دوره های آموزشی برای زوجین می توان از این امر پیشگیری کرد.
مسعودی فرید اظهار کرد: سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ کودک که در خانواده های معتاد زندگی می کردند و حدود ۶۰۰ نوزادی که از پدر یا مادر معتاد متولد شده بودند شناسایی و وارد سیستم بهزیستی شدند و نیمی از این بچه ها با مداخلات بهزیستی به دامان خانواده ها بازگشتند.
وی با بیان اینکه ۱۱ دستگاه علاوه بر بهزیستی در خصوص ساماندهی کودکان خیابانی مکلف هستند گفت: بیش از ۹۵ درصد کودکان خیابانی با خانواده های خود زندگی می کنند لذا مراکزی به نام مراکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده راه اندازی شد تا بتوانیم این کودکان را شناسایی و جذب کنیم و با خانواده های آنها ارتباط بگیریم و مداخلات لازم را انجام دهیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد : در سال ۹۴ ، ۶ هزار کودک خیابانی شناسایی شده بودند و با رویکرد خانواده محور بهزیستی حدود ۹ هزارو ۲۸۰ کودک خیابانی در سال ۹۵ زیر پوشش قرار گرفتند.
وی افزود:در حال حاضر ۲۲ خانه امن در کشور فعال است که اقامت زنان در معرض خشونت را برعهده دارند.
۱۱۸۱/۱۳۵۴
خبرنگار:الهام تدین**انتشار:پروانه امانی

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد