دستیابی به توسعه پایدار در سند آمایش گردشگری قم
بهگزارش خبرگزاری فارس از قم، علیرضا ارجمندی اظهار کرد: استان قم یکی از مراکز مهم مذهبی و زیارتی ایران و شیعیان است که سالانه پذیرای میلیونها گردشگر داخلی و خارجی است به گونهای که امروزه به عنوان قطب دوم زیارتی کشور از لحاظ حجم گردشگر مذهبی، بعد از خراسان رضوی قرار دارد. مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری
بهگزارش خبرگزاری فارس از قم، علیرضا ارجمندی اظهار کرد: استان قم یکی از مراکز مهم مذهبی و زیارتی ایران و شیعیان است که سالانه پذیرای میلیونها گردشگر داخلی و خارجی است به گونهای که امروزه به عنوان قطب دوم زیارتی کشور از لحاظ حجم گردشگر مذهبی، بعد از خراسان رضوی قرار دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم ادامه داد: رویکرد صرف مذهبی مسئولان و دستاندرکاران صنعت گردشگری در استان باعث شده تا تمام پتانسیلهای گردشگری استان به کار گرفته نشود.
ارجمندی با بیان این که منابع اصلی گردشگری مذهبی قم در دو منطقه حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران واقع شده است، افزود: مسجد جمکران نقش مکملی را در قبال حرم مطهر بازی میکند و رابطه حرم و مسجد مقدس جمکران مبتنی بر یک رابطه دوسویه است.
وی با اشاره به این که صنعت گردشگری برای به نتیجه رسیدن، نیازمند فعالیتهای مکمل و منظمی است گفت: انتخاب گردشگر فرهنگی علاقهمند به شناخت و برقراری ارتباط با دیگر فرهنگها، توسعه منابع فرهنگی، تاریخی، طبیعی و توجه به نقش و هویت تاریخی، قومی و دینی، هدفهایی است که در سند آمایش سرزمین گردشگری قم لحاظ شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰