تاریخ انتشار : شنبه 18 شهریور 1396 - 10:47
کد خبر : 11963

حجاب را با دعا بدست آوردم/با حجاب احساس کردم قلبم باز شده است

حجاب را با دعا بدست آوردم/با حجاب احساس کردم قلبم باز شده است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل، ورونیکا فاضلی بانوی تازه مسلمان آلمانی امروز عصر در نمایشگاه حجاب و عفاف کانون  فاطمی در پیاده راه فرهنگی رشت در جمع بانوان و با شرکت در برنامه رادیویی موج

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل، ورونیکا فاضلی بانوی تازه مسلمان آلمانی امروز عصر در نمایشگاه حجاب و عفاف کانون  فاطمی در پیاده راه فرهنگی رشت در جمع بانوان و با شرکت در برنامه رادیویی موج جوونی درخصوص سیره زندگی خود برای انتخاب اسلام گفت و اظهار کرد: در شناسنامه مسیحی بودم اما اینگونه تربیت نشدم، حرف خدا در زندگیمان نبود و الان متوجه شدم دین یعنی خدا یعنی زندگی و‌همیشه باید باشد.

وی با اشاره به اینکه باورها نسبت به خداباوری در سیستم غرب فرق میکند عنوان کرد: در اینترنت خواندم که آنها می خواهند جوانان ما درایران آزادی آنجا را داشته باشند و تازه مسلمان ها با تعجب سوال می کنند چرا اینجا مسلمانان فرق میکنند؟ یعنی نمیدانند موسیقی حرام است؟ حلال و حرام را هنوز رعایت نمیکنند؟

بانوی تازه مسلمان آلمانی با بیان اینکه رعایت شئونات اسلامی آنطور که باید در ایران رعایت نمی شود گفت: این همه شهید چرا دادیم؟ما روح و جسم داریم و هردو باید تغذیه شوند،سیستم کمونیست با انسان چه میکند!؟اگر فقط به جسم توجه کنیم و به روح توجه نکنیم جسم آسیب میبیند.

بانو فاضلی با اشاره به اینکه مشکلات الان عجیب و غریب است اظهار کرد: خداوند وقتی به ما حلال و حرام را گفته یعنی او از فطرت ما باخبر است.

وی با بیان اینکه در وجود من حلال و حرام ثابت شده است عنوان کرد: انسان برای رشد کردن به یک الگو نیاز دارد.

بانوی تازه مسلمان آلمانی با اشاره به طریقه محجبه شدنش گفت: من اوایل بی حجاب بیرون میرفتم و نگران بودم و این موضوع را با شخصی در میان گذاشتم و ایشان گفت اگر این کار را برای خدا انجام دهی خدا کمکت میکند و هنگام نماز از خدا خواستم که کمکم کند و از خدا خواستم که به او تکیه کنم.

بانو فاضلی با بیان اینکه با این توسل به بقیه یک‌ جواب عقلانی میتوانستم بدهم و خدا را در کنار خودم حس کردم اظهار کرد: ما خودمان را باید قوی کنیم و برای رشد خود الگو قرار دهیم.

وی در خصوص طریقه مسلمان شدنش گفت: من بعد از ازدواج با همسرم مسلمان شدم و نامی از اسلام نشنیده بودم و آقای فاضلی سعی کردند مرا به ایران بفرستند و فکر کردند که خداوند عنایتی کرده است.

بانوی تازه مسلمان آلمانی با بیان اینکه حجابم را با دعا بدست آوردم افزود: در آن موقع خدا کمکم کرد و احساس کردم قلبم باز شده است از کشور خودم به ایران سفر کردم ، فارسی نمیدانستم و استرس داشتم. در هواپیما از آلمان به ایران حرکت کردیم همه باحجاب بودند و با من برخورد محترمانه ای داشتند و اصلا حس غریب بودن نداشتم .

بانو فاضلی با بیان اینکه بین صحبت کردن ایرانی ها یک چیزی وجود داشت و آن هم محبت است اظهار کرد: آن محبت، محبت شیعه و اهل بیت است و آن نعمتی است که باید شکر کنیم.

وی افزود: در هواپیما یک‌صدایی می آمد که نه شعر و نه آهنگ بود و با شنیدن آن یک حس آرامش گرفتم و بعدها متوجه شدم که صدای قرآن بود وشنیدم که چند نفر از صوت قرآن مسلمان شدند و این به فطرت باز می گردد و این راه، بینش من را نسبت به مسائل قوی کرد و اگر چشم و گوشم به حرام باز بوده دیگر اینطور نبود.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد